HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Beetje aparte gang van zaken dat je om korting moet vragen waarna je een mail krijgt met eeniets lagere prijs. Was mij niet duidelijk wat dan de vervolgstap was. Gelukkig werd ik snel geholpen via de chat. Het aanbod voor een verzekering was via de chat 15 euro en via de mail (ik had eerst gemaild maar wegens ongeduld was ik toch gaan chatten) 30 euro. Bijzonder. Maar goed, ik heb nu een mooie speaker tegen een mooie prijs dus ik ben blij.
Mijn oude tv starte niet meer op
In Naarden langs geweest zeer goed en vakkundig voorgelicht.
Nieuwe tv aangeschaft en is zeer vakkundig geplaatst en op gehangen goede uitleg door een super aardige meneer die veel kennis van zaken heeft.
We zijn zeer blij met onze nieuwe LG oled 55 inch.
Mooie winkel. Betrokken personeel. Goede informatie.
De monteur geeft kundig advies op je vragen. Verder gaat als in overleg zodat je krijgt wat hebben wilt , de klant is hier echt koning
Via internet bij Hello TV terecht gekomen. daar hebben we zeker geen spijt van.
We zijn door adviseur Joep M van een zeer vakkundig advies voorzien.
in eerste instantie waren we voor een ander type tv gekomen, maar door demonstreren van verschillende demo toestellen gekozen voor TCL QD Mini-LED 65C89K (2025). met een Sonos Beam (gen2) en een Sub mini. Na 4 weken gebruik bevalt onze keuze geweldig.
Via mond tot mond reclame bij jullie site terecht gekomen. Had al uitgezocht wat ik wilde aanschaffen dus was eigenlijk een kwestie van "onderhandelen ". Kreeg van ... een mooi aanbod voorgelegd, dus tot aankoop over gegaan.
Inruil ging vlot en prijs prima . Zeer vriendelijk personeel
Snelle levering, goed geholpen via telefoon
Ja wat rond had gekeken kwam er verkoper naar me toe , vroeg naar mijn wensen wat ik eigenlijk in gedachten had , door zijn advies mooie offerte laten maken wat leuk prijskaartje
Wat mij besluit tot koop
Op een zondagmiddag (27-07)via de mail om een offerte gevraagd. Ik kreeg al snel een mooi aanbod en dus heb ik meteen de tv besteld. Maandag ochtend (28-07)had ik mijn nieuwe tv al in huis. Nog geen 24 uur later. Echt een top service. Alles duidelijk en snel. Ik ben erg tevreden.
Via internet en de daarop gelezen positieve reviews, een bezoek aan de winkel in Naarden gebracht. Daar vriendelijk ontvangen en de verkoper liet ons rustig rond kijken. Op ons verzoek e.e.a. uitgelegd. Later terug voor een 2e bezoek en zeer vriendelijk en adequaat geholpen door X bij de aankoop van 2 nieuwe TV's. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop hello tv ons als klant benadert (zonder gedram).
Uitstekende service. Verkopen zonder drammen. Heldere uitleg.
Netjes geholpen en nog wat korting gekregen zelfs.
Al langere tijd op zoek naar een juiste TV met specifieke wensen (OLED, 40”, etc,). Uiteindelijk na de lange zoektocht bij HelloTV uitgekomen, die een buitenkansje op de plank had staat met een mooie korting. Stevig ingepakt werd het thuis afgeleverd. Erg blij met de snelle service, goede deal en natuurlijk de mooie TV.
Op de site ben ik onwijs goed geholpen en heb ik een mooie deal gekregen voor mijn TV. Toen ik later besloot om ook een soundbar aan te schaffen ben ik weer goed geholpen en heb ik weer een goede service gekregen. Ik heb niet eerder een bedrijf mee gemaakt dat zo goed meedenkt vriendelijk blijft.
via de site contact gehad en de volgende dag kon ik mijn tv ophalen in Amsterdam. Super locatie, auto voor de deur en inladen maar. persooneel is behulpzaam en heeft kennis van zaken.
Goed contact en correct geleverd volgens afspraak
Kortom zeer tevreden
Hele oordelijke winkel en rick adviseerde ons goed over welke soundbar bij ons specifieke tv model paste. Tevens hielp hij ons met de promotie actie die op dat moment liep.
Het was dus prima service, savonds zonder problemen direct zelf geïnstalleerd.
Prima service. Alleen mailwisseling loopt erg traag, je moet erg veel geduld hebben.
Goed advies - beter model aanbevolen bij gelijkblijvende totaalprijs inclusief kickback fee. Soepele afhandeling van de opdracht - Snelle levering conform afspraak. Niets op aan te merken!
Aanbod eenvoudig te vinden. Goede omschrijving van product (in mijn geval beschadigde verpakking). Prima prijs en snelle levering.
Ik heb mijn tv gekocht bij HelloTV vanwege de scherpe prijzen, het ruime assortiment en de betrouwbare service. De website was overzichtelijk, waardoor ik eenvoudig modellen kon vergelijken. Bovendien waren er veel positieve reviews over de snelle levering en goede klantenservice, wat voor mij de doorslag gaf. Ik zocht een winkel waar ik met vertrouwen een groot aankoopbedrag kon besteden, en HelloTV gaf mij dat vertrouwen.
Geweldige tv en service. Snelle levering. De verpakking was ook heel makkelijk te openen.
Goede uitleg, fijne korting en een goed advies.
Goede en snelle service, kon de zelfde dag mijn tv nog afhalen.