HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik had online al een deal gesloten maar in de winkel (Eindhoven) ben ik nog wat beter geholpen in het maken van een keuze voor de juiste tv. Goede serves en uitleg, heel erg bedankt!
Goede heldere uitleg in Naarden over de soundbar van Samsung..
En een mooie prijs
Fantastisch geholpen in de winkel. Goed advies gekregen om de keuze te maken tussen de vele merken. Advies was uiteindelijk ook nog eens het goedkoopste toestel. Bij afrekenen bleek hij ook nog eens goedkoper op de website te staan vandaag dus werd de prijs nog lager. Wat een goede en eerlijke service!
Aardige verkoper ,mooie winkel en goed geholpen zowel online met een deal als in de winkel met ophalen en afhandelen van de deal
Erg vakkundig en vriendelijk geholpen! Zeer goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe televisie! Top!!
Goed en vakkundig geholpen door
*** in vestiging naarden
Recent bij Hello TV een tweetal TV's gekocht. Prima advies in de winkel gekregen en op basis daarvan een keuze gemaakt. De installatie werd vlot ingepland, maar toen bleek 1 TV (voor de woonkamer) het niet te doen. Pech gevalletje dus....De overigens heel kundige en prettige monteur schakelde direct met kantoor, reed terug naar de zaak en ruilde de TV voor een ander exemplaar. Die deed het gelukkig, zodat we nog diezelfde avond van de nieuwe aanschaf konden genieten. Zoals gezegd snelle service, deskundig advies en de monteur werkte heel zorgvuldig en dacht met ons mee. De 2e TV voor boven werkte overigens direct zonder problemen. Ik kan Hello TV en hun medewerkers aan iedereen aanbevelen! Zeer tevreden!
vorig jaar ook een tv gekocht bij hello tv ook laten ophangen netjes en correct dit jaar opnieuw tv gekocht en opgehangen door yorick geweldig heel erg goed alles perfect voor ons geregeld problemen met aansluiten helemaal opgelost wij zijn enorm te spreken over service
werd goed onvangen door de gastvrouw en ze stuurde meteen de verkoper M**** naar mij toe die mij met goede uitleg en afviezen heeft geholpen
Goed rn gezellig ontvangen door verkoper ****
Fijn voorgelicht
Snelle levering
En ik hoop een goede service in de toekomst als dit nodig mocht zijn
Met vriendelijke groeten
Mary Raap
Telkens als ik in de winkel in Naarden kom loop ik tevredengesteld en goed geholpen weer de deur uit. Vriendelijk, gastvrij en deskundig personeel.
Een overzichtelijke website, en een ruime keuze. Ook blij om tocht voor iets duurdere soundbar set ben gegaan op advies medewerker.
Een geweldige ervaring wat betreft geluid.
Ben er erg blij mee.
Deskundige en prettige uitleg in de winkel, duidelijke afspraken, stipte bezorging en een geweldige monteur die de tijd nam, meedenkt en alles zorgvuldig en prachtig heeft geïnstalleerd. Kan niet beter!
Allereerst wil ik aangeven, dat de openingstijden niet kloppen. De winkels zijn op zondag open vanaf 10.00 uur. DIT IS NIET het geval. DIT staat nog steeds verkeerd op jullie site. Wij stonden op 3 november om 10:15 voor de deur met een inruil televisie in ons handen, maar de deuren gingen niet open. Op dat moment stonden we niet alleen voor de deur. 1 klant ging met de klantenservice bellen maar kreeg dat ivm de drukte in de winkel er nog niet opgenomen kon worden. Jullie waren DICHT. Bandje klopt niet. Daarnaast waren wij met de chat met een medewerker van klantenservice. Zij gaf aan dat de winkel pas om 12 uur opengaat, ze vond het heel vervelend, maar kon niks voor ons doen. Daar sta je dan met je TV en moet je nog ruim 1 1/2 uur wachten. DIT is UITERST balen. Heel vervelend allemaal maar je echt gehoord en geholpen voelen was er niet bij.
Toen we eindelijk binnen mochten, hebben we dit ook aan de verkoper verteld, hij kon er verder ook niks overzeggen, alleen dat het wel heel vreemd is. zijn woorden We mogen niet eens open voor 12 uur.
Tip: Werk de internet pagina bij want de openingstijden staan nog steeds niet goed.
Nu over de levering van de TV, het personeel is verder vriendelijk en behulpzaam. De TV die we gekocht hebben met inruil is mooi en doet het goed.
Leuke verkoper, kreeg het gevoel dat ik een leuke deal heb gemaakt. Ben goed geholpen met eerlijk advies en ben blij met de aanschaf. Dankjewel Collin.
Uitstekend geholpen door een vriendelijke kerel. Heldere duidelijke uitleg, ook op mijn vele vragen. Ook het in de auto tillen van de tv was geen probleem voor hem (en zijn collega) omdat ik door mijn rug was gegaan.
Dikke aanrader!
Het is een mooie winkel en je kan er prima parkeren. We zijn perfect geholpen door Dax/ D.O. door een perfecte uitleg van de televisie en randvoorwaarden.
De Doos wordt ook netjes in de auto gedaan.
Perfect
Nemen alle tijd en leggen rustig de verschillen tussen de televisies uit. Prima aanbieding en ook inruil van eigen televisie is mogelijk. Vriendelijk, kennis van zaken en goede deal dus helemaal happy met onze nieuwe aankoop.
Kundig , vriendelijk en correct geholpen!
Goed advies in de winkel in Groningen en daar wordt ook mee gedacht met de wensen van de klant. Zelf goed verdiept in de materie en uit gesprek met verkoper in de winkel blijkt dat geen onzin verhaal wordt vertaald door hen. Levering en installatie zou twee weken op zich laten wachten, maar tot positieve verbazing was dit al binnen 5 dagen.
De levering installatie van onze 75 inch tv ging zeer vlot en was plezierig door installateur SR. Hij was prettig in de omgang en daarnaast heeft hij alles goed uitgelegd. Met andere woorden alleen maar lof voor HelloTV en ook niet onbelangrijk we zijn ook nog zeer content met de nieuwe TV. Een win-win situatie voor alle partijen.
Hello TV werd ons getipt door onze zoon die ook daar een TV had gekocht. We werden adequaat geholpen met een deskundig advies en waren met een half uur klaar ! Petje af
Mooie winkel moet een uitgebreid assortiment. Verkopers luisteren goed en helpen je bij de koop. Dat is zoals het hoort. Ze moeten je niet 'iets' verkopen, maar je dus helpen. Per slot van rekening wil je een TV kopen. Goede uitleg over de extra mogelijkheden zoals uitbreiding garantie. Toppers.
Een goede uitleg gehad van Sjef over de aanschaf van onze nieuwe tv. Hij heeft het verschil laten zien in de verschillende typen tv's van Phillps en heeft goed uitgelegd waarom we beter een ander type konden nemen.
Prettig contact, goede kennis van de producten. Aanbevelingen zijn ook goed. Je wordt als een echte klant behandeld in de winkel van Den Bosch
we zijn in de winkel prima geholpen. In de service erna ging een en ander niet goed. De tv zou de volgende dag bezorgd worden, maar dat ging niet lukken. Hierna een afspraak gemaakt voor bezorging enkele dagen later, maar met de toezegging dat de track & trace dezelfde avond in de email zou zitten. Die kwam er niet en nu is onduidelijk of en hoe laat de bezorging plaats gaat vinden.