HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 4814 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

carlo Smit 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service, bekijken de mogelijkheden die het beste bij ons paste. duidelijke uitleg over service na aanschaf nieuwe tv. Top

Reageer

Maurice janssen 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel . Vriendelijke en behulpzaam personeel. Lekker bakkie koffie gekregen. Mijn wensen verteld . En goed geholpen om de juiste tv voor ons te vinden.

Reageer

Coen 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen in de vestiging Duiven! Goed advies en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Reageer

Marnix 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service! We werden ontvangen met een kopje koffie en thee. De verkoper Aron luisterde goed naar onze wensen en hij gaf daardoor een helder advies.

Reageer

Rudy van Leeuwe 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke verkoper die weet waar hij het over heeft. verder goede adviezen en zeer klantvriendelijk

Reageer

Marjon 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze tv gekocht bij hello tv en geholpen door Jerreau, wij werden zeer goed geholpen en duidelijke uitleg, nu een cromecast gekocht ook weer bij Jerreau en weer goed geholpen toppertje.

Reageer

AWS 13-07-2024

Algemene score

9,0
Mooie winkel, goed advies. Verkoper neemt de tijd, is prettig winkelen op die manier.

Reageer

Tuba 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mederwerkers hebben goede kennis van de verschillende tv’s. Ze komen zelfs met een voorstel en doen hun best om een mooie prijs te geven.

Reageer

Hennie 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn geduldig en goed geholpen door Thijmen. Goede uitleg etc. Dankjewel

Reageer

Ryan van Essen 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Televisie besteld online, deze was echter niet meer leverbaar vernam ik van de klantenservice. Zij dachten direct goed mee over een mooi alternatief in dezelfde prijsklasse. Dit alternatief wilde ik alleen graag in het echt zien, dit was geen probleem.

De televisie werd gereserveerd in de vestiging Den Bosch waarna ik hem op kon halen. Echter lukte het niet om de televisie in de auto te krijgen en was het personeel zo vriendelijk om hem toch nog even terug te zetten in het magazijn zodat ik vervoer kon regelen.

Omdat het alternatief duurder was dan de televisie die ik in 1e instantie had besteld kon ik het alternatief meenemen voor de prijs van de andere televisie. Dit scheelde mij 100 euro.

Al met al, ook in het verleden, goede ervaringen met HelloTV.

Tot de volgende aankoop!

Reageer

Martin Houten 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werden goed en snel geholpen, ook op mijn specifieke vragen werd snel en, voor mij een duidelijk antwoord gegeven.

Reageer

Dian 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg in de winkel en goede service!
Tip: ga niet teveel via de chat aan de gang op de website en ga kijken in de winkel. De informatie die je krijgt is een stuk duidelijker en meer verhelderend.

Reageer

Donny 13-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in tv's en genoeg personeel om te helpen waarnaar je opzoekt bent. Is ook realistisch in je budget keuze en koppelt hier de beste tv aan. Ook prettig bij een tv die net buiten ons budget was ging het personeel bellen en kijken wat hij kon betekenen. Uiteindelijk die tv gekocht! En omdat de tv niet paste in onze auto werd die ook nog gratis thuisbezorgd. Al met al een fijne ervaring in HelloTV Nijmegen!

Reageer

Timo 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Marco nam de tijd om mij te woord te staan, erg prettig. Bovendien was hij op de hoogte van alle voordelen en verschillen tussen de toestellen die ik wilde vergelijken. Erg goed geholpen.

Reageer

Jacob 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn top geholpen. Hello TV Groningen heeft zeer vriendelijk personeel.
En voor mooie prijs tv kunnen aanschaffen.

Reageer

Ron v Asten 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk advies. Deskundig personeel. En zeer behulpzaam.
Correcte afhandeling

Reageer

familie van der Plas 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen.Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker ( dhr Mehmed) Het product wat we wilden aanschaffen was niet voorradig maar er werd ons een alternatief aangeboden waarmee op dezelfde prijsklasse kwamen. Ook voor de bijmaterialen werd een goed advies gegeven. Uitstekende service. Klasse.

Reageer

Radjan 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar de winkel geweest voor TV voor de slaapkamer. Medewerker gaf een goed en eerlijk advies bij keuze TV. Levering was snel en conform afspraak.

Reageer

Eli 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
From the order process to the installation of the TV, the representatives and the installer were very kind and happy to help in the English language as well. I am delighted with the service I received.

Reageer

Maurice 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt echt tijd voor je gemaakt in de winkel + deskundig advies verstrekt

Reageer

Jasper 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom super geholpen in de winkel in Rotterdam. Medewerker ...had weer goed en eerlijk advies! Ook de korting was weer aanzienlijk!! Top bedrijf!!

Reageer

Fred 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super netjes geholpen, het bestelde apparatuur stond netjes klaar, de inruil netjes ingeleverd, alles perfect volgens afspraak. Vriendelijk en correct .

Reageer

Janssen 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs, snelle levering! Dus niet zo moeilijk om deze hello.tv aan te bevelen. Erg tevreden met mijn aangeschafte LG OLED TV

Reageer

Riet 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon had al meerdere tv's bij jullie gekocht, zo ben ik dus bij hello-tv terrecht gekomen. Bij binnenkomst (vestiging Duiven) werden we netjes begroet en meteen geholpen door Ronald, met een kopje koffie erbij gingen we even rond kijken
We hadden al een toestel op het oog en werden door Ronald verwezen na een toestel die een duidelijk strakker en scherper beeld had en dat terwijl die goedkoper was als de tv die wij in gedachten hadden.
Voor een paar centen erbij hebben we het toestel verzekerd en een afspraak gemaakt wanneer ze hem zouden bezorgen (volgende dag).
Volgende dag smorgens was de bezorger er al vroeg, de tv uitgepakt en aangesloten en inderdaad het is een superstrakke tv met haarscherp beeld van het merk TCL.
xxx en Hello-tv bedankt voor de goede service en tot een volgende keer.

Reageer

WK 12-07-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hello TV benaderde mij om mijn oude Oled tv in te ruilen voor een nieuwe tegen een aantrekkelijke prijs. Het contact gaat alleen per mail. Dat werkt goed, alhoewel een telefoontje soms sneller werkt. Vandaar een 9. De levering, inclusief de keuring van het oude toestel, verliep zeer vlot. De service (tegen betaling) was fantastisch. Dat belonen wij met een 10.

Reageer

Toon meer reviews