HelloTV - Reviews & Ervaringen

9,5 Lees 48120 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 6468 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan otterspeer 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig mooie shop ,ruim zeer vriendelijk personeel ,maar dat zijn ze allemaal ,heel behulpzaam en meedenkend ,goedkoopste prijzen ,ook nog te onderhandelen over de prijs hello tv heeft mij met diverse dingen enorm geholpen ,service kan niet beter, veel succes hello tv kom zeker weer terug

Reageer

Henk Woudenberg 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig maar deskundig geholpen door de medewerker, na goede research op het internet kon een voor mij goede aankoop deal sluiten.

Reageer

Yousef yahia 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag mijn tv gekocht bij hello tv in Rotterdam. Ik ben geholpen door Shivan en Menno super aardige jongens hebben mij uitstekend geholpen om de perfecte tv en accessoires uit te kiezen. Jullie hebben zeker een vaste klant erbij 👌🏽

Reageer

Herman 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is ruim en overzichtelijk. Hetgeen erg prettig is om alles goed te bekijken. De hulp die we kregen bij onze zoektocht naar een TV-soundbar was erg goed. Het was to the point en werd helder ondersteund met het visueel aanschouwen en beluisteren van de verschillende sound systemen.
We hadden al een Sonos one, en het bleek een goede match om daarop voort te bouwen, omdat het kwalitatief goed is, en qua bediening met de app compatibel met elkaar. Bedankt voor de goede informatie en installatie bij ons thuis van een nieuwe TV en Sonos soundbar.

Reageer

Jurrie 19-08-2022

Algemene score

10,0
Prof mensen en zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader voor al je tv vragen. Zeer goed geholpen

Reageer

Kees de Vos 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Quint heeft rustig de tijd genomen om alles maximaal en uitgebreid alles uit te leggen. Ook over de bijkomende installaties. Topje gedaan. Groet Kees de Vos

Reageer

Kerim 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wow wat een service! Anders dan de andere tv aanbieders denken ze graag met je mee. Waar ze enorm in onderscheiden is dat je direct geholpen wordt door iemand met kennis van tv’s I.p.v. lang te moeten wachten op een geschikte medewerker. Een goede deal is hier snel gemaakt! Dank Ronald voor de snelle service en de mooie deal.

Reageer

H&S 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en effectief geholpen om een toestel te vinden die voor ons geschikt was. Ruim genoeg keus aan toestellen. Netjes geholpen om toestel in auto te plaatsen zetten.

Reageer

Daan 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn vandaag geweldig geholpen door ... die een tv van spectral heeft opgehangen. Top service! Wij zijn erg gelukkig met het resultaat!

Reageer

van Engelen 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben voor deze shop gekozen omdat onze zoons en hun vrienden en neven al veel hier gekocht hebben. Zij hebben goede ervaringen oa ook met service. Alles is goed uitgelegd
We zijn vriendelijk geholpen en zijn tot aankoop overgegaan. Ook de uitleg van extra service tbv garantie ed is was prima

Reageer

Annemarie 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden snel, goed en persoonlijk geholpen! De vragen werden goed beantwoord.

Reageer

Joyce 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en vriendelijke service, snel antwoord op mijn vragen via de chat en ontzettend snelle levering! Duidelijke en overzichtelijke website.

Reageer

Dieter 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv in eerste instantie gekocht via Winkelmodellen, was iets ingebrand, maar was bekend, op signaal Ziggo en Blueray speler echter probleem in het midden van de TV. Gebeld met Andre, nieuw model via Hello Tv uitgezocht en alles zonder enig probleem opgelost. Omruilen niet eens over gehad, was gewoon vanzelf sprekend. Was nav de reviews ook de reden om daar te kopen, maar het ging uiteindelijk ook echt zo makkelijk. ... ons een goed voorstel gedaan voor een nieuwe TV en de deal was binnen een telefoon gesprek van 5 min klaar. Zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en het meedenken, dat hebben we wel eens anders meegemaakt bij andere aanbieders, Chapeau

Reageer

Arian 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij HelloTV uitgekomen door de scherpe prijs. Om product goed te kunnen beoordelen eerst naar de winkel in Utrecht gegaan. Daar werd ik perfect geholpen. Personeel is echt deskundig en denken goed mee met klant. Product was niet op voorraad, maar kon direct worden besteld en werd volgende dag netjes kosteloos thuisbezorgd. Daarnaast nam verkoper nog uitgebreid de tijd om product toe te lichten en bruikbare tips mee te geven. Echt een meerwaarde.

Voor de volgende aankoop ga ik weer naar HelloTV in Utrecht.

Reageer

Kitty 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg, goed prijs na onderhandeling, via de mail en in de winkel

Reageer

NG 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, snel en duidelijk geholpen. Fijne uitleg over onduidelijkheden.

Reageer

Laura 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is vriendelijk en professioneel. De medewerker die ons hielp, was erg deskundig en kon ons goed adviseren.

Reageer

Ad van Londen 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag bij het TV in Breda geweest vanwege assortiment en kennis van de producten.Goed geholpen, goed geadviseerd.
Dit is denk ik de enige winkel in de regio waar je echt met alle vragen terecht kunt.

Reageer

Sico 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, mijn vragen werden snel en goed beantwoord, service om jaloers op te zijn!! Maandag opdracht gegeven en dinsdag bezorgd

Reageer

Simon van der Lei 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig advies gekregen over de aanschaf van een nieuwe televisie. Meerdere opties gekregen om te vergelijken en met het, voor mij, beste model de winkel verlaten. Ook kon ik mijn oude televisie inleveren voor een mooi bedrag!

Reageer

Gerard Jeurissen 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel in Amsterdam. Men laat je rustig kijken en als je vragen hebt wordt je goed en vriendelijk geholpen. Daarnaast een mooie korting gekregen. Ging happy naar huis.

Reageer

Melvin 19-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen met een mooie inruil deal voor de oude televisie.
Overzichtelijk website.
Montage van nieuwe tv goed en kundig gedaan door de installateur van Hello tv.

Reageer

Martijn 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per toeval langs gekomen. Super geholpen door verkoper (*) die ons alle ons en kits kon vertellen over de verschillende tv's

Reageer

G.Drost 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag in Eindhoven in de Shop van Hello tv geweest om te kijken voor een andere tv die en een goed beeld heeft en een (zeer) goed geluid, hadden op internet al wat gekeken en uitgezocht, maar in de winkel toch nog uitgekomen op een Sony Bravia XR Oled A99K 48 inch dankzij de verkoper (*). Deze was zeer kundig, heeft alle vragen gesteld door ons zeer goed uitgelegd, alles van de tv laten zien en horen, was zeer geduldig, vriendelijk en correct in omgang, dikke pluim van ons.
De winkel is zeer netjes en mooi ingericht en de keuze is erg groot. De winkel was ons al bekend door vrienden van ons die er ook lovend over waren.

Reageer

KD 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en goede communicatie via de chat
monteur was vriendelijk, goed in zijn werk en gaf goede extra adviezen

Reageer

Michel 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er zijn vak bekwamen mensen die goed kunnen verkopen. Kwam voor een iets goedkoper tv maar ging de deur uit met een toppertje.

Reageer

Edwin 18-08-2022

Algemene score

9,0
Zeer goed advies gekregen in de winkel in Duiven. Ging voor een 2021 model samsung maar toch omdat er een mooie prijs aangeboden werd voor de 2022 type 65qn800b gevallen. Keurig alle voor en tegens door verkoper aangegeven en niet opdringerig. Kortom ik kan iedereen aanraden naar hello tv te gaan. Verstand van zaken en goede korting, kortom chapeau!!

Reageer

Jan 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik mijn keuze gemaakt had, heb ik contact opgenomen met helloTv. In een zeer prettige mailwisseling heb ik mijn bestelling kunnen doen. Waarbij zelfs een latere levering geen probleem was.
Kortom een fantastische ondersteuning.

Reageer

Roy 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst goed geholpen op de chat
Had een Sony tv uitgezocht en X kwam met een betere Sony op de proppen en dan ook nog voor dezelfde prijs.
Dit was mijn derde Sony tv wat ik hier gekocht heb en altijd goed geholpen en een goede service
Perfect.

Reageer

Jw 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Contact met hellotv is snel, duidelijk en eerlijk. Komen afspraak na. Levering ging snel en zonder problemen. Al met al dus voor de 100% tevreden.

Reageer

Wilma Bergkamp 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer prettig geholpen en onze vragen werden goed beantwoord. Helaas kon de tv die wij in gedachten hadden niet meer worden geleverd. Er werd goed meegedacht voor een andere oplossing.

Reageer

Hans vA 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, deskundige en vriendelijk objectieve benadering en voorlichting. Neemt de tijd voor demo's.

Reageer

phil 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en uistekende service profesioneel op alle vlakken van uitleg over de toestellen als de service tot het brengen van de tv tot aan de wagen en zonder probleem nog mee helpen hem in de wagen brengen

Reageer

Alfons Hoogenberg 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bekend terrein, heb hier inmiddels al drie keer eerder een tv gekocht dus goede ervaringen, levering op afgesproken dag . Snelle service toen ik om de factuur voor de cashback vroeg. Mooi dat chat ook in weekend bereikbaar is. Laatste tv op een zondagavond gekocht

Reageer

Ram 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg korting via de site. De medewerker was ook 's avonds bereikbaar. Hij reserveerde de tv bij het filiaal Amsterdam. Ik kon hem de volgende dag ophalen. Daar kreeg ik goede uitleg over pixelgarantie. Heel fijn allemaal.

Reageer

Susanne 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Contact gehad met verkoper Fabian. Hij was zeer vriendelijk en vakkundig en hielp ons voortvarend. Binnen een uur hebben we een besluit genomen. Kwaliteit en hulpvaardigheid voorop en dat de prijs ook nog aantrekkelijk is, is mooi meegenomen.

Reageer

Eric Rieswijk 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag contact gehad met Sabrina van HelloTV. Ze maakte me enorm blij met een aanbieding van een Samsung 65" Neo Qled TV.
Alles van A tot Z goed uitgelegd en voorzien van een prettig advies. Ik kan deze winkel dan ook aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Net 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oled tv gekocht in Rotterdam .Heel goed geholpen door Shivan hij nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de tv .

Reageer

Bas 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, verkoper Renzo nam de tijd voor ons en gaf vakkundig advies, uiteindelijk de koop snel rond kunnen maken, nieuwe TV is al onderweg!

Reageer

Ronald 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig en prettig geholpen door Leon en Collin van het team Den Bosch bij de aanschaf van een TV en soundbar. Nemen daarvoor ook alle tijd. Heb er daarom alle vertrouwen in de juiste keuze te hebben gemaakt. Ook een fijne en overzichtelijke zaak (ruim opgezet). Aanbevolen.

Reageer

Pim van Loenen 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardige jongeman met kennis van zaken. Zeer hulpvaardig en beantwoorde op duidelijke wijze al onze vragen. Zo zien we dat zelden, top! Hij nam de tijd en hij liet alles keurig achter. We zijn dan ook zeer tevreden met de nieuwe QD OLED TV.

Reageer

Axel 18-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service in de winkel van Breda. Denyon heeft ons geholpen en was heel professioneel en gedetailleerd in het beantwoorden van al onze vragen i.v.m. verschillende toestellen. Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan met een TV die goed bij ons past en waar we ook zeer tevreden over zijn.

Reageer

Ron 17-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoekende naar tv voor mijn ouders ben ik keurig geholpen via de chat. Er werd meegedacht omdat de tv die we op net oog hadden niet meer voorradig was. Ook nog leuke korting gekregen.

Reageer

Peter Middendorp 17-08-2022

Algemene score

10,0
Hello TV is een speciaalzaak voor televisies en geluidssytemen zoals bijvoorbeeld soundbars en dat ondervind je al snel na binnenkomst van de winkel. Een enorm assortiment is te zien en denk je al gouw, ojee dit wordt lastig maar nee hoor. Een uiterst vriendelijke en geduldige jongeman met kennis van zaken weet na enige tijd jou te overtuigen wat de beste koop voor mij is. Ik had een oude tv voor inruil en met nog extra korting is de prijs uiteindelijk zeer acceptabel geworden. Ik ben super blij met de uiteindelijke keuze en kan niet anders schrijven, Hello TV super gedaan!

Reageer

Erik 17-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en een snelle service. Enige minpuntje is dat de levering 1 dag later was dan gepland. Gelukkig maakt de rest alles goed.

Reageer

van Duijvenvoorde 17-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie op mijn vragen over prijs en levertijd. Na aanschaf de spullen netjes en snel gekregen.
Kortom helemaal tevreden over mijn besluit om bij jullie te kopen.

Reageer

Harm K. 17-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo eenvoudig besteld na eerst via de website van Hello TV te hebben gecommuniceerd. Ook hel snel antwoord. Niet ellenlang wachten en uiteindelijk een korting gekregen waarbij je wel overstag MOET gaan. De aankoop van een Samsung Neo QLED 50 inch. 2022 stond al in de planning maar Hello TV bespoedigde dit met een uitstekende aanbod. De meeneemprijs van € 1175,--. Nergens goedkoper voor zo'n uitstekend toestel. Hoe blij je mensen kunt maken, is vrij eenvoudig. Biedt iets leuks voor een leuke prijs. (misschien de nieuwe slogan voor Hello TV)

Reageer

Facundo 17-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very polite and a lot of technical data that helped me to decide which tv I should buy.

Reageer

Paul 17-08-2022

Algemene score

9,0
Prima service!
Ik was niet zeker over welke TV ik moest aanschaffen binnen het enorme aanbod, hierbij prima geholpen. Daarnaar een erg goede aanbieding ontvangen voor een "huidige type" (2022) TV. Snel en fijn geholpen dus.

Reageer

Martien 17-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de chatfunctie contact gehad met een medewerker. Contact verliep zeer vriendelijk, wat resulteerde in een goede deal. Mooie korting gekregen op Sonos boxjes en snel thuisbezorgd. Hier komen we zeker nog een keer terug voor een nieuwe TV.

Reageer

Toon meer reviews