HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.3

Deze score is gebaseerd op 2591 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gertje31-08-2026
netjes gebeld door het bedrijf en hebben een nieuwer model voor hetzelfde geld aangeboden. en snel geleverd!!
Nick31-08-2026
Prima winkel leuk onderhandelt en vervolgens keurige snelle levering.
Marco31-08-2026
Prima hoor! Goed meegedacht en advies gegeven

Johan30-08-2026
Mooie deals, service en ondersteuning, persoonlijk contact en buitenkansjes die 100% in orde zijn Top winkel
Nanette30-08-2026
Vandaag opgehangen en geïnstalleerd, zeer vriendelijke man met heel veel ervaring. Alles super uitgelegd
Zoetekouw30-08-2026
Samsung tv gekocht via website. Duidelijke omschrijving en via whatsapp en telefonisch extra uitleg ontvangen. Verzending ging super snel en keurig netjes volgens tijdzone en fijn even belletje vooraf dat ze er bijna zijn. Geleverd over de drempel in de woonkamer.
Visser30-08-2026
Handige webshop met heldere informatie. We werden gebeld met aanvullende informatie en deskundig geholpen met heldere antwoorden. Erg prettig. Tv werd volgens afspraak geleverd en voldoet aan de verwachtingen
Marjo30-08-2026
De verkopers laten je eerst kijken voordat ze op je afkomen. Zijn zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam. Zijn zeer tevreden met onze nieuwe tv.
Teun30-08-2026
Goede prijs; snelle en vriendelijke levering; kwaliteitsproduct.
Yoni30-08-2026
Mijn soundbar was kapot gegaan (na twee garantie jaren). Contact gehad met de klantenservice en op advies van hun naar een winkel gegaan om mijn soundbar op te laten sturen voor onderzoek. Na een aantal weken kreeg ik een telefoontje met dat de soundbar niet meer te repareren was en dat we samen even een nieuwe moesten uitzoeken. De soundbar die ik op dat moment zelf had was niet meer leverbaar en hebben we een, soortgelijke, iets duurdere uitgezocht. Ik hoefde niets bij te betalen en de soundbar was de volgende dag al binnen. Top service!
CJ29-08-2026
Goede service en deal is snel gemaakt. Inmiddels al een keer problemen gehad met een vorige tv en dat werd netjes opgelost.
T.J.A29-08-2026
Prima geholpen met mijn nieuwe tv. Mooie deal kunnen maken en snelle levering. Top
Jean29-08-2026
3.0
3.0
Als ik al deze revieuws lees heb ik waarschijnlijk in een andere winkel geweest ! Versterker + CD van Marantz, De Marantz HD AMP1+CD1 stond aangeboden als DEMO toestel.Contact opgenomen om afspraak te maken ,want moest ongveer 120km rijden voor te bezichtigen en eventueel te kopen.Bij aankomst in winkel en toonen van product werd mij al onmiddellijk vermeld dat verpakking ontbrak.Heb hier uiteindeleik geen probleem van gemaakt.Dan bij de vraag of alle accesoirs aanwezig waren,zou dat volgens verkoper zo zijn.Handleiding zou er ook niet zijn,want deze moest je opzoeken via internet.Kreeg een plastiek zak met de bekabeling ,en deze zou kompleet zijn met afstandbediening wat ook zo was.Dus ik koop in alle vertouwen en begaf me naar huis.bij het uitpakken thuis bleek er wel wat niet te kloppen wat verkoper mij had medegedeeld.Er moesten origineel 2 afstandbedieningen zijn en de handleiding moest ook origineel aanwezig zijn.Deze zou op apparte CD discs staan.Ook de digitale interlink ontbrak ook.Heb toen onmidelijk contact opgenomen,en kreeg zeer snel antwoord dat mijn fout was en ik de accesoirs beter had moeten nazien.Want was uiteindelijk akkoord gegaan met wat me getoond werd.Maar als men zegt dat alles kompleet is geloof je als klant dat het ook zo is.Dan bij faktuur eens nader te bezien,bleek dit ook niet te kloppen.Het werd mij verkocht als DEMO toestel.Maar op factuur staat (tweedehands audio)vermeld.Ook hiervoor contact opgenomen,en is intussen nog steeds niet recht gezet.terwijl dit aangekocht is op 27-07-2026.Uiteindelijk 4* voor de toestellen.Mvg : Marynissen Jean.
Alain29-08-2026
zee behulpzaam, email gestuurd met vraagje, nog geen uur nadien een correct antwoord gekregen, top service zal zeker bij Hello TV nog kopen, een aanrader
Bram29-08-2026
Was al een tijdje aan het kijken voor een andere TV en heb onderzoek gedaan over wat er te koop is en wat bij me past. Technische details zijn als je daar genoeg van op het internet te vinden. Zoekend voor een goede prijs kwam ik op de site van HelloTV uit. Omdat ik op twee keuzes aan het hinken was heb ik ze via de chat benaderd om daar het verschil uit te laten leggen. Reageren lekker snel en de terugkoppeling is gewoon top. Na een informatieve chat een prijsvoorstel gevraagd voor deze twee opties, dit is dan het moment waarop je de beslissing maakt welke keuze het wordt. Vaak heb je een verstandige keuze en een emotionele net te dure optie….zo ook hier. Het voorstel was zo goed dan ik de emotionele technisch meer geavanceerde optie heb gekocht. Aanbod was onder wat ik acceptabel genoeg vond om uit te geven. Ik wilde het model eerst zien in de winkel voor ik een beslissing nam. Er kwam zeer snel een voorstel via de mail binnen en dat hij al eventueel klaar stond als ik in de winkel overtuigd ben. Ook in de winkel werd ik aanvullend geïnformeerd en dus ook overtuigd. Ik vind deze ervaring van kopen en geïnformeerd worden heel erg prettig en kan dat meer mensen aanraden. Voor mij is deze winkel ECHT TOP!
RDV29-08-2026
Snelle levering en een top verkoper.
J.Pol29-08-2026
Na zoeken op internet voor een tv voor op de slaapkamer kwamen we uit bij Hello tv. We hadden contact met Stephano van filiaal Alkmaar die ons super heeft geïnformeerd over de tv en de garantie mogelijkheden. Ook werd ons een kopje koffie aangeboden, waar maak je dat nog mee. Daarbij werd ook de tv netjes naar de auto gebracht. Kortom top service
Bijl28-08-2026
Heel goed geholpen in de shop en de leveringen installatie prima
Esther28-08-2026
Luke heeft alles keurig opgehangen en geïnstalleerd en zelfs mijn oude tv meegenomen. Bovendien is Luke een vriendelijke, behulpzame man die geduld heeft. Eer dat ik door heb hoe het werkt zijn we weer een half uur verder.😊 Echt een topper!
Hein28-08-2026
Heel vriendelijk en snel geholpen en deskundig ook, de tv had helaas een mankement maar wow wat en service ! Binnen een dag een nieuwe! Ik ben zeer tevreden over de service van Hello TV
Paul van Caspel vastgoed28-08-2026
Super goed geholpen een mooi toestel voor een scherpe prijs zeer correct geholpen en binnen 24 uur geleverd
Danos28-08-2026
Prijzen zijn echt scherp. Levering en service betrouwbaar. Ik kocht een tweedekansje, nog goedkoper en niet van nieuw te onderscheiden, zat in originele verpakking goed ingepakt. De bezorger was vriendelijk een behulpzaam, kwam ook netjes binnen het aangegeven tijdslot. Enige wat beter kan is dat het tijdslot voor de bezorging pas de dag ervoor werd bekendgemaakt, ook niets in te kiezen, alsof je altijd zo maar beschikbaar bent om een TV van een bij twee meter aan te nemen.
Cathy28-08-2026
HelloTv Alkmaar - geholpen door XXX We hebben wat problemen gehad met de online service en daardoor contact opgenomen met de fysieke winkel in Alkmaar. Hier werden we perfect geholpen door XXX die ons probleem heeft opgepakt en binnen een dag heeft kunnen oplossen.
John28-08-2026
Perfecte service en levering. Prijs zeer goed, mooie mogelijkheden om diverse modules te monteren. Kortom zeer goede kwaliteit
Gerwin28-08-2026
Begin juli een online deal gemaakt, TV + Beugel + montage. Planning zou zijn ongeveer 2 weken dat levering + installatie zou plaatsvinden. Na betaling de volgende dag een berichtje dat je kon inplannen, bleek dus 4 weken te zijn. Teleurgesteld over de eerdere belofte 4 weken gewacht. Dag van installatie telefoontje gekregen dat installatie niet door kon gaan, ze zouden het met spoed opnieuw inplannen. Volgende dag weer berichtje dat ik kon inplannen. 2,5 week. Weer teleurgesteld. Na 2,5 week komt de installateur, superaardige man, neemt alle tijd, houdt rekening met kleine kinderen en hangt de beugel en tv perfect op. Bij het aanzetten van de TV blijkt het helaas een kapotte tv. Installateur maakt meteen excuses, komt weleens voor en gaat dit proberen te fixen. De volgende dag, buiten werktijd haalt hij een nieuwe tv op, en wisselt deze om met de tv die bij ons was opgehangen. Ze hadden er gelukkig nog 1 op voorraad. Binnen 1 dag is de DOA (dead on arrival) dus verholpen. HelloTV krijgt van mij dus een 10, puur door de klantvriendelijkheid en het meedenken van de installateur. Petje af voor deze man!