HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik ben erg vriendelijk en uitstekend geholpen door (*) via het chatten. Mooie deal kunnen maken volgende week wordt de TV geleverd. Mooi op tijd voor het WK, dat we gaan winnen natuurlijk
Deskundige hulp in de winkel en goede service na aankoop.
Ik koos voor deze winkel omdat er veel aanbod te zien is in de winkel.
Mooie TV TCL 65C9K gekocht bij hellotv. Snel geleverd op de afgesproken dag. Perfecte TV voor op mijn slaapkamer. Nette aanbieding kwa prijs. Prima en vlot contact.
Men heeft mij ontzettend goed geholpen met de installatie van de tv's. Vakkundig en snel.
Goede prijs kwaliteit en scherp in de markt geplaatst.
Snelle service en goed personeel
Op zoek naar een tv voor erbij kwam ik op de site van Hellotv.
Een tv gevonden die mij aanstond en om de scherpste prijs gevraagd.
Ondanks dat de tv al scherp geprijsd was kreeg ik toch nog extra korting en zeg nou eerlijk wie wil dat nou niet.
Kreeg netjes een offerte met betaal optie op de mail en twee dagen later was de tv er.
Ik ben er blij mee
Mooie ruime winkel met veel gedemonstreerde tv's. Goede informatie gekregen.
Zowel op de chat na een vraag over een soundbar van samsung en de reservering van het product de volgende dag naar de winkel in Utrecht en daar uitstekend verder geholpen. Dus zeker een prima ervaring met hellotv.
Perfect geholpen in de winkel.
Had een tweede kans tv besteld. Deze bleek er niet meer te zijn na bestelling. Was gebeld door de klantenservice, die vertelde dat een nieuwe tv zal worden opgestuurd voor dezelfde prijs als de tweede kans model. Tv was snel daarna opgestuurd
Ik vind de mogelijkheid om advies te krijgen via de chat echt top. Er is zo ontzettend veel keuze dat dat een hoop tijd scheelt. Tuurlijk zit daar wat cross sales bij (kabel, verzekering) maar dat wordt keurig aangegeven en niks hoeft. Levering was snel en via mijn vertrouwde PostNL pakketbezorger en binnen een paar dagen. Ramon was mijn contactpersoon en hij was geduldig en communiceert helder. Ik kreeg het gevoel dat hij oprecht advies gaf en niet waar de meeste marge of bonus op zit. Top!
Goede prijs. Goed advies.
Prima service, vriendelijke medewerkers. Goed advies
Goede verkoper. Heb een leuke deal gekregen van hem, daarom meteen het product meegenomen
Wat een fijne mensen, ben super geholpen, vakkundig en aardig.
Moet ruimte houden voor verbetering maar ik ben heel erg tevreden 👊
Vriendelijk, klantgericht. Behulpzaam en duidelijk
Netjes geholpen, vlot contact en snelle reacties.
Alles verder keurig in orde gemaakt, TV staat inmiddels naar volle tevredenheid in de kamer.
Dank je wel Tim!
Heb een tv gekocht een model uit 2025 maar die was er niet meer . Dus heb ik een nieuwer model gekregen voor dezelfde prijs . Top zaak
Een hele mooie winkel waar alles overzichtelijk in de zaak staat.
Zeer goed en duidelijk geholpen door een medewerker deze kon mij àlles haarfijn uitleggen en hebben daarom de keuze gemaakt om hier een tv te kopen.
De winkel in Leeuwarden is spiksplinternieuw. We mochten zelfs al een kijkje nemen op de dag vóór de opening, omdat we er toevallig binnenliepen. We werden zeer vriendelijk verwelkomd en hadden een prettig gesprek met een van de eigenaren van deze nieuwe vestiging.
De volgende dag stonden we opnieuw op de stoep om ons te oriënteren op een nieuwe televisie. Het is een ruime en nette winkel met veel keuze. Er is zelfs een hele wand waar je verschillende technologieën (LED, OLED, QLED, Mini LED, etc.) naast elkaar kunt bekijken, zodat je goed kunt vergelijken wat het beste bij je past.
Daarnaast kregen we vriendelijk en deskundig advies van een medewerker in de winkel. Er was alle ruimte om vragen te stellen, en ondertussen stond er ook een lekker kopje koffie voor ons klaar. Uiteindelijk gingen we zeer tevreden naar huis met de bestelling van onze nieuwe tv en beugel.
Wij zullen deze winkel zeker aanraden!
Wat een aardige, betrouwbare en behulpzame man. Dankjewel voor de plaatsing en rustige uitleg.
Geweldige communicatie, goede zorg voor de klant, een mooie korting.
Hele prettige en behulpzame installateur.prima levering.