Jouw webshop op Kieskeurig.nl!

Kieskeurig.nl is Nederlands meest betrouwbare en meest onafhankelijke vergelijksite. Bezoekers vergelijken producten en winkels, lezen ervaringen van andere bezoekers en laten zelf hun reviews achter. Kieskeurig.nl biedt consumenten een betrouwbare omgeving om zich te oriënteren op (online) aankopen.
Op Kieskeurig.nl worden consumenten gedurende het hele aankoopproces begeleid. Hiervoor biedt de site onder andere achtergrondinformatie, vermeldingen van retailers en de mogelijkheid om producten op objectieve eigenschappen met elkaar te vergelijken.

Profiel
Kieskeurig.nl bezoekers zijn over het algemeen consumenten die op het punt staan (online) een aankoop te doen. Door de diversiteit aan productgroepen op de site bereiken wij alle doelgroepen.

Kerncijfers
  • 170.000 unieke bezoekers per dag
  • Meer dan 12 miljoen producten
  • Meer dan 1 miljoen reviews, vragen en antwoorden
  • Ruim 2,2 miljoen leads per maand

Mijn webshop in de Kieskeurig.nl Winkelvergelijker

Op Kieskeurig.nl vermelden wij jullie prijzen en beoordelen we jullie website. Consumenten worden via Kieskeurig.nl naar jullie webshop doorgestuurd. Deze consumenten staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie. Maandelijks vindt een verrekening plaats van het aantal leads dat Kieskeurig.nl naar jouw webshop heeft doorgestuurd.

Voorwaarden
Om je winkel aan te kunnen sluiten bij Kieskeurig.nl zijn drie zaken essentieel:
  1. Je webshop voldoet aan de basisvoorwaarden die Kieskeurig.nl stelt. Je onderneming moet minimaal een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder dezelfde eigenaar en de webshop moet minimaal zes maanden live staan.
  2. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Kieskeurig.nl (pdf)
  3. De webshop voldoet aan alle wettelijke eisen en je bent in staat een correcte pricefeed aan te leveren, inclusief ean-codes. Onderstaand meer informatie over de pricefeed.
Pricefeed
De pricefeed is zeer belangrijk voor Kieskeurig.nl omdat hier de meest actuele prijsdata en bezorginformatie in staat, maar ook omdat hiermee het productaanbod (productcatalogus) wordt uitgebreid. De eisen aan onze pricefeed zijn te vinden via onderstaande links.
Handleiding pricefeed Kieskeurig.nl >>

Aansluitkosten
Eenmalig betaal je € 350,- aansluitkosten. Na de opname in de Winkelvergelijker op Kieskeurig.nl, betaal je alleen de doorgestuurde leads. Er wordt pas gefactureerd als de factuur minimaal €75,- bedraagt.
Tarieven>>

Banneren op Kieskeurig.nl

Op Kieskeurig.nl zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van adverteren, naast het aansluiten bij de Winkelvergelijker. Banners kunnen op verschillende niveaus worden ingezet:
  1. GOP: getarget op productgroep (bijvoorbeeld GSM)
  2. ROC: run of channel (bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten)
  3. ROS: run of site (op geheel Kieskeurig.nl)
Kieskeurig.nl is responsive. Dezelfde pagina wordt met een andere lay-out getoond op de verschillende devices waarmee de consument Kieskeurig.nl bekijkt. Op deze verschillende devices is apart te banneren. De mogelijkheden en tarieven vind je op onze tariefkaart.
Tarievenkaart banneren/cpm (pdf)

Aanmelden bij Kieskeurig.nl

Door op onderstaande button te klikken, kom je terecht in het aanmeldformulier. Na het controleren van de ingevulde gegevens, nemen wij contact met je op. Wil je meer informatie, mail dan naar sales@kieskeurig.nl.