DataManagement

Wat komt er allemaal kijken bij het importeren en verwerken van de pricefeed in onze database? Wij noemen het binnenhalen en wegzetten van de pricefeed 'importeren'. De data (prijzen, levertijden, etc.) die wij daarmee binnenhalen matchen wij op verschillende niveaus. Vanuit deze matching bouwen wij onze catalogus op.

Importeren

De import is het gehele proces van het continu, geautomatiseerd ophalen en verwerken van de pricefeeds van de bij Kieskeurig.nl aangesloten winkels. Daarbij rekenen wij ook het publiceren/bijwerken van de vermeldingen op Kieskeurig.nl en overige online platforms die gebruikmaken van de Kieskeurig.nl database.

  • Importproces
    - Hoe werkt het importproces?
    - Waarom is mijn prijs niet bijgewerkt?

Pricefeed

Wij stellen een aantal technische en inhoudelijke eisen aan de pricefeed. Deze zijn belangrijk om een zo optimaal resultaat te behalen uit de pricefeed.

Productspecificaties in pricefeed

Matching

Wij matchen op verschillende niveaus. Niet alleen matchen wij prijzen van webshops aan producten in onze database, ook levertijden en merken moeten gematched worden.

Catalogus

Wij zijn voortdurend bezig om onze productcatalogus te vergroten. We voegen producten toe in bestaande productgroepen en zijn continu bezig om nieuwe groepen te creëren. Producten toevoegen gebeurt voor het grootste gedeelte automatisch.

  • Productcatalogus
    - Hoe wordt de productcatalogus beheerd?
    - Bij wie kan ik terecht om een nieuwe categorie toe te laten voegen?

Meer vragen?

Heb je na het doorlezen van bovenstaande informatie nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Voorwaarden en regels

Alle regels en voorwaarden met betrekking tot de Kieskeurig.nl Winkelvergelijker zijn vastgelegd in onze algemene voorwaarden.
Voorwaarden Kieskeurig.nl Winkelvergelijker (pdf)
faq > datamanagement