HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.3
Deze score is gebaseerd op 2591 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer goed geholpen en goed mee gedacht met goed advies. Dankjewel
Keurige hulp bij de aankoop. Helaas was een buitenkansje niet beschikbaar. Ik kreeg vervolgens voor een minimale verhoging een nieuw model. Twee dagen later werd ik gebeld of ik voor een kleine meerprijs niet liever een 2026 versie wilde. Dit is echt meedenken met de klant, Super.
De goedkoopste aanbieding, je kan nog om een offerte vragen die vaak heel scherp geprijsd is.
Bij online bestellen mislukte de betaling keer op keer, na een mailtje werd het probleem opgelost.
Goed advies inclusief prijs/kwaliteit is goed.
Dankzij HelloTV bezorgdienst levering op gewenst tijdstip was meer dan alleen pakket afgegeven.
Goede duidelijke webwinkel, scherpe prijzen en een perfecte afhandeling.
Ruim opgezet. Leuke ontvangst met koffie. Speciale Sonos omgeving zodat je de apparatuur goed kon zien en beluisteren. Maakte de keuze ook makkelijker.
Zeer tevreden. Zeker een aanbeveling.
Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel.
Wat slecht was dat de TV die ik had besteld achteraf niet op voorraad bleek te zijn. Ik heb nu een alternatief gekozen. De bezorging was blijkbaar tot over de drempel. De grote 77 inch TV werd in de hal gedropt waardoor er niemand meer fatsoenlijk langs kan of de trap op. Zaterdag gaan we de TV ophangen dus nu kan er amper iemand het huis in of uit of de trap op. Ik vroeg nog of ze hem in de woonkamer neer wilde zetten. ik had daar al plek gemaakt maar het antwoord was nee, "drempelservice" in het gebrekkige nederlands. en weg waren de bezorgers weer. Nu maak hopen dat alles heel blijft als we ons langs de TV in onze hal wurmen tot dat zaterdag til hulp komt om hem op te hangen.
Na actief op zoek te zijn geweest naar een televisie en meerdere toestellen te hebben vergeleken ben ik op zoek gegaan waar deze te verkrijgen was. Hierbij heb ik contact gehad met een aantal aanbieders. Op het moment dat ik contact opnam met HelloTV werd ik via de mail zeer snel en correct te woord gestaan. Hierbij gaf ik aan dat ik op zoek was naar een specifiek model en dat deze bij hen verkrijgbaar was. Zij waren echter niet de goedkoopste. Samen met de medewerker zijn we op zoek gegaan naar een mogelijkheid om de tv toch bij hen aan te schaffen. Met name het stuk bereikbaarheid, de snelle service en zeer korte levertijd heeft mij toen besluiten om via HelloTV de tv aan te schaffen. Zij konden mij niet de allerlaagste prijs aanbieden maar het stuk service wat ik ontving in combinatie met de mogelijkheid om fysieke winkels te bezoeken gaf mij het vertrouwen om de tv hier aan te schaffen.
1. Klantenservice was behulpzaam en geduldig met alle vragen die gesteld had
2. Levering was top en heel snel
3. Prijs was ook erg goed
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
prachtige samsung smart tv voor een schappelijke prijs! had een actie tv gekozen maar was naar later bleek uitverkocht en heb na wat overleg een duurder type ontvangen zonder bijbetaling .vind ik netjes en ben dus tevreden .ga zo door zou ik zeggen .groet
Ben goed geholpen. Professioneel advies. Denken goed met je mee. Ook over de prijs. Prettige ervaring
Snelle verzending, prima levering
Scherpe deal, alleen werd de afgesproken levertijd diverse malen aangepast / opnieuw aangemaakt omdat pakket niet was ontvangen.
Heb een denon x3800h besteld. Ik had hem even aangesloten, maar de geluidskwaliteit was minder dan ik hoopte (misschien was mijn verwachting te hoog omdat ik een duurdere receiver gewend was). Ik heb alles weer teruggezet naar fabrieksinstellingen en alles keurig terug in de doos gedaan zoals het er in zat. Gelukkig kon ik het weer retourneren en krijg ik binnenkort (hopelijk) mijn geld terug. Ik werd vriendelijk geholpen via de chat door Daniel
Naar eerste online geduldig en goed geholpen te zijn is mijn oordeel in de winkel hetzelfde. Enige minpuntje dat ik daarop kan aanmerken is het lichte aandringen om extra producten te kopen.
Prima en professioneel geholpen
Een dikke 10! Snel geleverd en een super aanbod gekregen!
Klantvriendelijkheid, prijzen, levering en service zijn top. Echter 1 voor mij ernstig kritiekpunt. De verkoop, klantenservice en planning zijn telefonisch niet bereikbaar en ook niet bereid dat onder bijzondere omstandigheden en op verzoek te doen. Ik had een technisch probleem met mijn nieuwe TV. Uiteindelijk bleek er een fout in de TV te zitten. Het vaststellen daarvan is met chat bijna ondoenlijk zeker als je niet technisch onderlegd bent. Ik ben dat wel dus uiteindelijk werd het probleem helder en een omruilactie in gang gezet. Iedereen bij Hello TV doet zijn best, maar ook die procedure verliep moeizaam en bureaucratisch. Met telefonisch overleg was dit alles inclusief de informatievergaring bij aankoop veel soepeler en vooral veel minder tijdrovend verlopen. Ik ben dus zeer tevreden over de klantbehandeling door de Hello TV medewerkers, maar ik wil dit moeizame proces niet nogmaals meemaken vooral omdat verbaal overleg in dit geval telefonisch veel beter werkt en de bij mij ontstane frustraties en tijdroof hadden voorkomen. Advies: maak telefonisch overleg mogelijk! Voor mij persoonlijk gezien de opgedane ervaringen in de toekomst een voorwaarde.
Ik heb zowel een tv als een soundbar gekocht bij hellotv. Hoewel ik de bestelling 's avonds had gedaan, werd de soundbar de volgende dag al geleverd. De televisie werd 2 dagen later geleverd. Goed verpakt en zonder schade aangekomen. We werden netjes op de hoogte gehouden over de levering en beide producten werken allebei fantastisch. Ben erg tevreden over deze winkel!
Toen ik de winkel binnenkwam, moest ik erg lang in mijn eentje wachten voordat er een medewerker tevoorschijn kwam. Ik heb ongeveer 10 tot 12 minuten helemaal in mijn eentje in een winkel vol met tv 's gestaan. Een geel vreemde gewaarwording! Geen reactie op de deur waar ik tot twee keer toe doorheen ben gelopen om actie uit te lokken, ook de telefoon (ik belde ook tot 2 keer toe met met mijn mobieltje naar het filiaal in Tilburg in de hoop op die manier de medewerkers in beweging te krijgen) maar dat gaf ook geen resultaat.
Na ongeveer 12 tot 14 minuten kwamen 2 medewerkers naar beneden en liepen zonder blikken of blozen naar de balie.
Vanaf dat moment ben ik goed geholpen. Niets op aan te merken. De oude tv werd volgens afspraak ingenomen. De tv werd zelfs voor me in de auto gezet.
Tip: installeer een bel op de balie zodat je weet wanneer een klant de winkel inloopt. Wel zo fijn.
Ik had een TV gezien die ik wilde kopen, maar werd door een medewerker gewezen op een Qled model die maar 20 euro duurder was. Sowieso is het een hele mooie TV voor een hele goede prijs. De volgende dag werd hij al geleverd, dus top!
Ik heb eerder een aankoop gedaan bij HelloTV en dat was uitstekend bevallen. Voor de aanschaf van een nieuw TV heb ik gevraagd naar de korting. Daar kreeg ik een reactie op, maar de prijs was nog steeds fors hoger dan bij een andere aanbieder in Nederland. Ik heb de link naar de andere partij gedeeld en ik heb gevraagd of HelloTV dat kon matchen. Er werd beaamd dat dat wel erg scherp was. Er ging iets van de prijs af, maar matchen konden ze niet. Lang verhaal kort: Na een paar contactmomenten over en weer heb ik aangegeven dat het dan over ging en ik de TV bij de andere partij zou bestellen. Toen kon er tóch gematcht worden. 'Nee' was ook een antwoord geweest en dan respecteer ik dat. Het had me echter flink wat tijd gescheeld als het proces hier sneller was gegaan: "ja" of "nee". Het opstellen van de order en het ophalen in de winkel ging vlekkeloos.