HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hans 28-05-2026
Via de chat een korting overeengekomen. Waarna de bestelling moeiteloos was gedaan, klaar laten leggen in filiaal Utrecht. Dezelfde dag nog opgehaald. Top bedrijf!!!!!!!
JanH28-05-2026
Tevreden, ik had een probleem met mijn tv en dat werd netjes en snel opgelost, ik kon namelijk dezelfde dag de tv inruilen voor een nieuwe (met meerprijs). Wel een beetje gek dat de eerste tv (showroommodel) uberhaupt door hun keuring heen kwam, maar uiteindelijk heb ik er een uitstekende tv aan overgehouden.
Carl28-05-2026
Snelle levering na een mooie korting gekregen te hebben. Helaas zag ik bij het uitpakken vd tv dat er een schroefje schuin uitstak en dat er een kleine beschadiging was. Heb dit gemeld en wat foto's toegestuurd en kon de tv zonder problemen omruilen. Heel tevreden met deze klantvriendelijke afhandeling en geniet nu van m'n mooie nieuwe tv.

Joop Jansen28-05-2026
Prima winkel. Prettig om, via de chat, gesproken te hebben met Jari. Goede deal kunnen maken voor de aanschaf van de Philips 65OLED810 Ambiligh. Ben er zeer tevreden mee. Bedankt Jari voor je advies.
Peter Leijsten27-05-2026
Ik ben erg blij mijn televisie bij HelloTV besteld te hebben. Ik werd uitstekend door het bestelproces geholpen en de bezorger XXX verdient een dikke pluim. Hoewel hij het niet verplicht was en krap in zijn tijd zat, heeft hij de TV voor me uitgepakt en geïnstalleerd. Door mijn leeftijd en het gewicht van het apparaat zou me dat anders niet gelukt zijn. HelloTV kan trots zijn op zo'n medewerker.
Jurgen 27-05-2026
Hoogwaardig kwaliteit super blij mee. Naar een duidelijk en snel gesprek met Robin was de keus snel gemaakt.
Harald27-05-2026
Ik wist wat ik wilde toch van de verkoper een goede voorlichting gehad zeer vriendelijk personeel en erg vakkundig en 5 jaar garantie bijgekocht voor een relatief laag bedrag ik ben super tevreden
Ef Buoy27-05-2026
Twee Sonos Roam speakers die tegelijk defect raken aangemeld bij HelloTV. Eerst werd aangegeven: stuur ze maar op, dan beoordelen we het vanuit conformiteit. Dat heb ik gedaan. Daarna volgden weken van mailen, wachten en steeds opnieuw uitleggen, om uiteindelijk alleen nog robot-eske standaardantwoorden te krijgen over “economische levensduur” en verlopen garantie. Een hallucinante ervaring. Dus eerst een compleet traject starten op basis van conformiteit, om er vervolgens in alle toonaarden over te zwijgen. Erg teleurstellende afhandeling en vooral frustrerend door het gebrek aan consistente communicatie. Een afwijzing kan ik prima hebben, maar doen alsof ik gek ben terwijl de afspraken zwart-op-wit staan, dan ga je wel heel ver. Krijgt dus een vervolg.
R van der Mast 27-05-2026
We werden vriendelijk , enthousiast ontvangen daarnaast duidelijke uitleg over de tv die wij voor ogen hadden. Tevens werd er uitgelegd hoe het scherm behandeld moest worden, en of de verbindingskabels geschikt waren voor deze tv uitvoering. Dus wij zijn zeer tevreden
Lynda Barhorst27-05-2026
Ik werd zeer vriendelijk geholpen en duidelijk door een expert. Wat een fijne ervaring.
Erik27-05-2026
Prima service , ***** heeft de tv mooi opgehangen. Zoals altijd komen ze afspraken na en is alles mogelijk en bespreekbaar.
Elly27-05-2026
Top. Goed advies, antwoord op alle vragen. Netjes op tijd geleverd door een vriendelijke jongeman. Zeer tevreden
Richard27-05-2026
Na een persoonlijke aanbieding gekregen te hebben was er snel en duidelijk mailcontact en kon ik mijn bestelling snel plaatsen. En de volgende dag al in huis!
Joao Goncalves27-05-2026
Fantastic deal and really good advice
Wouter27-05-2026
Prima geholpen via de chat, scherpe prijs en snel geleverd. Zeer goede ervaring!
Vincent 27-05-2026
Echt geweldig geholpen door *****. Veel kennis van zaken en hij is heel rustig.
Jerry sabajo27-05-2026
Omdat ik heel goed ben geholpen En dat vind ik heel fijn
Eric26-05-2026
Na een professionele chat via de site met ,,,,,,, zijn we vervolgens in het filiaal op dezelfde wijze door ,,,,,,, geadviseerd. Uiteindelijk op basis van onze wensen de juiste tv aangekocht. Top team!
Lieuwe 26-05-2026
Online besteld voor een scherpe prijs en kon hem de volgende dag al ophalen
Eelco26-05-2026
Werd uitstekend geholpen. Werknemer nam de tijd om ons goed te informeren en te helpen met onze keuze. Daarbij werd niet gestuurd om ons een duurder exemplaar te verkopen, maar de aankoop af te stemmen op ons gebruik.
Stephan26-05-2026
Ik heb de Sonos Sub Mini wit besteld bij HelloTV en ben erg tevreden. Ze bieden altijd een snelle en goede service, en hebben daarnaast ook scherpe prijzen. De bestelling verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Zeker een aanrader om hier elektronica te kopen!
Wessel 26-05-2026
Zeer goed geholpen en we zijn tot een mooie deal gekomen voor beide partijen. Ik raad zeker aan hier je tv en andere elektronica te kopen!
Barry26-05-2026
Via chat een order voor een sonos beam gen 2 geplaatst en verliep soepel. De order afgehaald in winkel en op advies nog extra garantie bij gekocht!
Rein26-05-2026
Informatie op zowel website als in de winkel is uitstekend. Online bestellen is eenvoudig en verloopt iedere keer naar tevredenheid. De geleverde producten zijn heel goed en voldoen aan mijn wensen. Hello TV is een bedrijf waar ik telkens terugkom bij aanschaf van zowel tv als geluidsapparatuur. Informatie, service en producten zijn van een hoog niveau!
J.26-05-2026
Duidelijke werkwijze na het bestellen. Bij het ophalen goed geholpen en duidelijke informatie over garantie en schoonmaken. Misschien wel handig als op voorhand de mogelijkheden tot samen aanschaffen van bijvoorbeeld extra schermverzekering of hulpmiddelen al online (of in combinatie met de gemaakte deal) kan, maar uiteindelijk is dit geen probleem.