HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 44285 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
LG scherm perfect geïnstalleerd en nog steeds super tevreden super scherp beeld OLED83M49LA
Geweldig tv gekocht, echt heel blij mee. Er werd goed geluisterd naar mijn wens, vooral goed geluid en prachtig beeld. Aardige medewerkers. De winkel is wel en hele tijd niet bereikbaar geweest voor advies bij een storing. Dit uiteindelijk zelf opgelost.
Online besteld, zelfde dag ter plekke afgehaald. Alles naar wens.
Mijn TCL tv had schermproblemen , ik heb keurig een nieuwe tv gekregen. Dat vind ik een top service!
Goede prijs en snelle levering. Oude artikdl wordt mee teruggenomen.
Mooie prijs, fijn geholpen
Duidelijke informatie en thuisinstallatie
Televisie gekocht. Snelle levering en precies zoals afgesproken tegen een scherpe prijs.
Goede korting via sonos, hello tv levert aan dezelfde hele scherpe prijs... al onze sonos bij hello tv gekocht
Prachtige TV voor een hele mooie prijs
Ik moest mijn 85 inch om laten ruilen vanwege een paneel defect. Dit is allemaal zeer goed opgelost door HelloTV
Snelle handeling. Goede service
FIJne winkel met goede prijzen en goed advies. Denken goed mee in mogelijkheden en maten.
Erg duidelijke website, prachtige aanbiedingen.
Goed geholpen en tv voor een mooie prijs
The panel of my OLED TV was not working and my warranty expired few months ago. I reported the issue to HelloTV and they replaced the panel for free!!
Thanks a lot for the service, highly recommended!!
Snelle reactie en goede prijzen.. producten snel en goed bezorgd.
Erg nette klantenservice, hielpen snel.
ik ben netjes, correct en snel geholpen
Super online geholpen
Grootte TV en Soundbar gekocht bij hun online
Ruime keuze en aankoopsnee geregeld en verzonden.
Prima prijs, perfecte service!
correcte monteur die zeer behulpzaam was.
Zeer goed geholpen en mooie aanbieding!
Tot nu toe allemaal goede lof! Fantastische service en allemaal deskundige en behulpzaam personeel. Zowel online via de chat als fysiek in de winkel. Mooi de online deal kunnen sluiten en de Tv werd netjes geleverd. Ook was het ondanks de grote tv makkelijk uit te pakken en zelf te installeren.