HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.3
Deze score is gebaseerd op 2591 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Je wordt goed geholpen ze geven ook goed advies en ze zijn vriendelijk. Vandaag de tv ontvangen netjes geïnstalleerd en alle uitleg gekregen. Netjes hoor
We zijn super fijn geholpen elke vraag werd beantwoord en duidelijk aangegeven dat er een langere levertijd op zat. De installatie was ook super fijn en luke kwam langs erg behulpzaam meedenkend. Hij is zeker aan te raden!
Goede overzichtelijke site, goede hulp gehad met uitkiezen en een hele goede korting van Yuri gehad via de chat. Bezorging ging ook supersnel!!
Mooie TV gekocht bij Hello TV, prachtige ruime zaak in Alkmaar. Gister kwam Danny de TV ophangen. Alles perfect geregeld, een vakman eerste klas!! Hello TV een heel tevreden klant erbij!
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Edwin! Hij heeft mijn tv aan mijn bed geïnstalleerd en heeft hier echt de tijd voor genomen. Hij werkte rustig, netjes en met veel aandacht, en zorgde ervoor dat alles goed werkte voordat hij wegging.
Dankzij Edwin kan ik nu heerlijk vanuit mijn bed genieten van mijn tv. 🥰📺🛏️
Edwin, ontzettend bedankt voor je inzet en geduld! Ik waardeer het enorm. Een echte aanrader! ❤️
Op 10 augustus 2026 werd mijn TV met soundbar geïnstalleerd door (*). Het is allemaal netjes afgewerkt en hij heeft me ook geholpen met de soundbar goed in te stellen. Verder een app op mijn telefoon gezet. Het is allemaal op een prettige en fijne manier gedaan. Bedankt (*)
Alles was in orde. Super service van medewerker (*). Alle vragen over de tv waren netjes beantwoord. Bestellen van de tv ging soepel.
Zeer goed geholpen in de nog vrij nieuwe winkel Leeuwarden bij de aanschaf van een Sonos Arc Ultra over de service en het product ben ik erg tevreden.
Wel zou ik aanraden om deals tussen winkel en webshop gelijk te houden. Ik heb via de webshop een betere deal op de aanschaf gekregen dan dat ik in de winkel kreeg wat voor de verkoper in de winkel toch frustrerend geweest moet zijn.
Mooi van vormgeving. Super makkelijke installatie, prachtig en scherp beeld. Perfecte zwart waarden. Veel mogelijkheden mbt het smart gedeelte.
Ik heb deze nu een week en achter eenhalf jaar zal ik opnieuw een revieuw geven . Of deze aanvullen.Daarnaast in het voortraject prima geholpen door medewerkers met advies en onderhandelen over prijs en aanvullende zaken (pixelgarantie) Verzenden ging super snel. De volgende dag had ik de tv al in huis. Dus Super tevreden over TV en Hello tv
Snelle, vriendelijke, meedenkende service!
Hele mooie shop voor de beste kijk ervaring. Duidelijke informatie van Guus gehad. Heel behulpzaam en geen drang.
Zeer fijne service en hulp bij aankoop. Tv is echt fantastisch en werd snel bezorgd.
Netjes geholpen door de medewerkers van hellotv (aankoop via de site) duidelijke uitleg en vriendelijk te woord gestaan ook met vragen over hun extra garantie
vriendelijk geholpen
Alles verliep vlotjes van bestelling tot en met bezorging. De bezorger was mooi op tijd en belde vooraf dat hij eraan kwam.
Wat een top winkel is dit! Ik heb het paradepaardje van Samsung hier gekocht voor een prijs die geen enkel andere winkel kon matchen.
Goed advies, goede prijs en dat allemaal gewoon online! Hou ik van 😊
Petting contact en Goede informatie. Prijs werd afgestemd op laagste Prijs elders
Aardige jongen, maar wilde niet installeren. Terwijl dit wel was gezegd in de winkel.
Super nette en snelle service. Zelfs nog een extra service. Bestelde tv hadden ze niet meer op voorraad. Toen kreeg mijn zoontje een nieuwer type voor zijn verjaardag van hello.tv zonder extra kosten.
Netjes hierover gebeld.
Had geen winkelervaring bij Hello TV. Achteraf zeer tevreden. Alles ging vlot en de persoonlijke chat met XXX (geen robot) vond ik prettig. Kreeg ook nog een tikkie korting en daarna ging alles erg overzichtelijk en vlot. Een dag later was mijn bestelling binnen.
De TV is volgende dag geleverd dat was heel snel. Het zou 2 tot 5 dagen duren. Top hoor zo’n snelle levering.
Ook het contact via e-mail zelfs op zondag houden ze je op hoogte. 👍😀
Vriendelijk en daadkrachtig geholpen bij de aankoop
Na een snelle reactie op mijn vragen kreeg ik een prima aanbieding voor de Samsung Oled tv met een goede inruilprijs voor mijn oude tv. In de winkel ook prima geholpen met goede informatie. De tv bevalt ook geweldig.
Aardige verkoper, meedenkend voor oplossing bezorging, mooie aanbieding op tv en prachtige winkel!
Prachtige winkel met een heel er uitgebeld assortiment T.V 's en soundbars .Erg plezierig en kundig personeel. Zijn erg goed geholpen door Affan en weet zeker dat onze volgende aankoop in dit filiaal zal zijn.