HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 43759 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Concurrerende mooie prijs gekregen voor een Sonos Arc Ultra. Altijd ff mailen voor de beste prijs. Ik overweeg t.z.t. een subwoofer van Sonos aan te schaffen en hoop dat ik wederom een mooie korting krijg. Dag erop had ik de soundbar in huis en kon ik beginnen met de configuratie. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
Goedkoop , snelle bezorging en vriendelijk. Zeer tevreden met het product
Ik heb een 9 gegeven omdat Hello TV doet wat zij beloven, nl. korting geven als je hierom vraagt.
Bij de aanschaf van mijn Samsung qd oled 4K 77 S95 D ben ik hiermee zeker geholpen, wat mij
een aanzienlijk bedrag scheelde, ondanks BTW weg ermee acties bij concurrerende bedrijven.
De volgende dag bezorgen is ook geen probleem, zodat ik een dag later al kon genieten van mijn aankoop bij Hello TV.
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Er wordt (automatisch) korting aangeboden en die zou ik altijd vragen. Daar bovenop is er nog meer marge om te handelen als je bijvoorbeeld meerdere producten tegelijk koopt zoals een tv en een soundbar.
Gewoon gewelkdig , ik wis wat ik nodig had en HelloTV kon het met gemak leveren binnen 12 uurtjes en dan nog eens voor een scherpe prijs.
Prima geholpen had de TV gereserveerd i.v.m de reistijd om de tv op te halen.
Super goed geholpen bij mijn TV die kapot is gegaan. DE fabrikant van de TV was de moeilijkste in de afhandeling.
Maar HelloTV heeft dit allemaal professioneel opgelost en zelfs meer tegemoet gekomen dan de fabrikant. een dikke warme douche voor HelloTV.
Philips 65OLED810 Ambilight (2025) gekocht bij Hello TV. Echt super fijn geholpen door (*). Zij bood een super leuke korting en gaf ons aanvullende informatie over garantie, HDMI kabel. Bedankt voor je fijne hulp bij de keuze (*). ( vandaag gaan we de televisie aansluiten want de behangers moesten nog aan de slag) :-)
netjes geholpen en vakkundig geplaatst en afgerond .
vriendelijke man top
Contact via mails zeer behulpzaam en snelle reacties.
Online gechat met een vriendelijke medewerker die een voorstel deed met een zeer aantrekkelijke prijs. Het proces van kopen t/m levering is soepel verlopen. Tv had ik de volgende dag al in huis. Zeer tevreden!
Over tijd meerdere items gekocht, zowel online als in de winkel in Naarden. Altijd heldere informatie en vriendelijke service tegen een scherpe prijs.
Ze bieden zeer concurrerende prijzen. De klantenservice reageert erg snel en ze hebben mijn probleem naar volle tevredenheid opgelost.
Snel en goede voorlichting, altijd vriendelijk.
En voor veel een oplossing.
Snel en vriendelijk zaken gedaan. Er word meegedacht en we zijn samen tot een mooie prijs gekomen. Erg tevreden.
Fijne webshop/winkel, waar het goed zaken mee te doen is.
Ga zo door
The service was great from purchase to delivery and installation. They were very helpful and friendly. The installation was smooth and he was very patient while explaining everything.
Ik heb voor de shop gekozen vanwege de manier van benaderen en de snelle reactie op vragen. Tevens is de prijsstelling ook bijzonder goed. Bij bezoek aan de winkel heel plezierig behandeld.
Ik kreeg een prima deal met een Philips tv, die na een ongeorganiseerde bezorging pas 3 dagen later kwam. En met de tv zijn we helemaal tevreden!
Goede prijs voor TV welke ik zocht
Leuk geholpen door Matie locatie Rotterdam heeft verstand van zaken. Al je vragen worden beantwoord en je krijgt goed advies. Niet opdringerig zoals bij andere winkels en de service is ook nog eens goed.
Al meerdere artikelen gekocht bij Hello TV, via chat goed geholpen, mooi aanbod gehad en supersnelle levering
Tv muurbeugel gekocht,
Makkelijk te vinden, goede prijs en snelle verzending.
Nadat mijn dochter bij hallo tv een televisie had gekocht en ík deze had gezien toch ook maar de site bekeken.
Binnen 24 uur had ik deze met een mooie deal deze ook maar gekocht.
Geweldig geholpen via chat en/of mail.
Nu ook genieten van een geweldig beeld
Zeer tevreden over mijn eerste aankoop bij hellotv.
Fijn contact gehad met een chat medewerker en een geweldige deal gekregen voor de Philips 55pus9000/12 gelijk besteld en de volgende dag al bezorgd, geweldig toch! Beel en geluid is fantastisch en de ambilight maakt het af! Volgende aankoop zal zeer zeker weer bij hellotv zijn.