HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 43759 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Alles prima, afspraken nagekomen.
Top services, laagste prijsgarantie! Snelle levering! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe televisie.
Vriendelijke nette kerel, heel bewust te werk gegaan. Gewoon prima. Vanuit HelloTV ook prima op de hoogte gehouden van het verloop.
Alles top behalve bereikbaarheid.
Via de website een korting aangevraagd voor de Samsung HW-Q930D (2024).
Ik kreeg direct een mail met een betere aanbieding, namelijk de Samsung HW-Q930F (2025).
Met de Samsung €100 cashback, kwam ik op een mooie korting.
De soundbar was niet op voorraad in de winkel waar ik hem wilde halen en daarmee de aanbieding gehad voor gratis verzending.
Ik ben keurig geholpen en ben zeer tevreden met het product.
Goed geholpen, snelle deal, snelle reactie
Er zijn dus goede winkels die op internet verkopen en wat een plezier om met Sabrina te chatten!!! Top echt een aanrader👍
Mooie Sony Bravia II aangeschaft, na wat onderhandelingen, die enigszins stroef verliepen, toch een deal kunnen maken. Ben tevreden 😊
Snelle levering en mooie tv
Snelle communicatie, goeie prijzen
Prima!
Duidelijke communicatie en goede prijzen.
Keurig bedrijf, mooie showroom. En kundige medewerker... fijn geholpen in Breda
Heel prettig om direct contact te hebben. Dat de site daar de mogelijkheid voor bied. En heet werkt, ik heb bij u gekocht. Grappig dat een simpele knop: vraag naar korting, mij getriggerd heeft.
Adequaat, professioneel en vriendelijk mensen. Prima advies en duidelijke communicatie. Super eenvoudig via de chat
Hele mooie deal met Hello tv gemaakt.
Vandaag geleverd!
Prachtig toestel en beeld!!
Product voldoet prima, geen score 10 omdat de oude tv niet opgehaald is.
Snelle afhandeling en era 100 speakers stonden dag na bestelling klaar in amsterdam.
Goede service en alles was perfect uitgevoerd erg blij mee!!
Goede prijzen, snelle service en uiteraard mooie spullen
Nette prijzen, vriendelijke man aan de telefoon. duidelijke uitleg over de tv en servicepakketten.
Fijne webshop die je op afstand heel goed helpt en adviseert bij je aankoop keuze. Extra korting vragen is mogelijk en mijn keuze was snel gemaakt.
Zowel in de winkel uitleg van de diverse mogelijkheden als online tijdens het het bestellen zijn wij uitstekend geholpen
Galaxy S10 light tablet, zoals beschreven in de advertentie.
Dag na de bestelling geleverd.
Van harte aanbevolen.
Edwin heeft onze oled tv perfect opgehangen en perfect geinstalleerd