HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Dit is nu de 2e tv die ik bij Hellotv heb gekocht. De mensen zijn daar echt behulpzaam en hebben op elke vraag een goed antwoord. Hierdoor en vanwege een goede prijs heb ik nu de 65OLED910 kunnen aanschaffen. Ook wat betreft de voortgang van jouw orderstatus wordt je goed geïnformeerd. De installatie van de tv vandaag (7 mei 2026) door monteur verliep vakkundig en goed! We zijn helemaal tevreden met onze nieuwe tv. Bedankt Hellotv!
Na de eerste levering problemen met het beeldscherm, na een mail naar de klantenservice ben ik snel geholpen, helaas kon de reparateur mijn tv niet repareren en moest er uiteindelijk een nieuwe komen. Heel vervelend allemaal maar de service van HelloTV en van hun monteurs was top, dus erg blij mee ondanks dat het niet altijd mee zat.
Mooie deal gekregen, maar was niet zo tevreden over het formaat. Dit heb ik aangegeven en ze hebben de tv omruild voor een grote tegen een meerprijs.
Om te beginnen belde hij netjes 20 min van te voren dat hij er bijna was. Hij stelde zich vriendelijk voor. Legde heel goed uit wat hij precies ging doen. Heeft ook goed advies gegeven over wat hij denkt waar de tv zou moeten hangen en ook goed aangegeven van waar tot waar de tv dan uiteindelijk te zien zou zijn. Ik vond het ook super dat hij aankondigde te gaan boren dus dat het handig was om de stofzuiger er alvast bij te pakken. Zo kon ik mooi met m’n stofzuiger onder hem klaarstaan om het grootste deel al op te vangen. Top! Ook heel fijn hoe hij ook alle instellingen van de tv rustig en duidelijk uit ging leggen. Zo fijn dat hij bepaalde apps er al voor mij af heeft gehaald die ik toch niet ga gebruiken. Echt als ik ooit nog een nieuwe tv wil, kom ik zo weer bij jullie terug.
Ik ben ontzettend tevreden over "installateur Luke van S uit Duiven". Hij heeft de 85-inch TV keurig geplaatst. Ik heb ook een soundbar bijbesteld en deze heeft hij ook voor mij geïnstalleerd. Een zeer vakkundig installateur die echt met passie zijn werk uitoefent en pas tevreden is als de klant tevreden is. En dan op het eind erachterkomen dat hij maar pas in dienst is bij HelloTV, Niet te geloven! Als ik zijn werkgever was verdiende hij zo een 13e of 14de maandsalaris als bonus. Enorm bedankt Luke van S!
Ik had een kleine tv nodig voor aanvulling. Bij bij binnen komst even rond gekeken, mooie overzichtelijke zaak. En daarna geholpen door Guus. Goed uitgelegd en de deur uit gelopen met een tv.
the service was really good the store is also very nice and the people helped me online and in store were very nice. price was good and trade in was easy.
Goed advies met vriendelijke medewerker.
De eerste ontmoeting in de winkel was slecht werd belazert met de prijs. Tweede ontmoeting was beter. Zou de volgende dag terug gebeld worden is niet gebeurd dat is zeer slecht. Luc van S heeft de installatie goed en zorgvuldig gedaan.de eerste indruk blijft een slecht gevoel geven wat er toen is gebeurd
Ik was op zoek naar de nieuwe TLC C8L en vond deze aan een scherpe prijs bij HelloTv.nl. Als Belg wou ik graag weten of ze ook bij mij konden leveren en via de chat kwam ik in gesprek met Youri die me heel professioneel en vriendelijk verder hielp. Ondertussen geniet ik van deze prachtige tv, ik ben super content!
Na lang twijfelen uiteindelijk mijn nieuwe Samsung S95F 77 inch besteld bij HelloTV. Super goed geholpen door ****, die echt veel technische kennis had over tv’s en duidelijk eerlijk advies gaf in plaats van alleen maar iets proberen te verkopen. Hij dacht goed mee over de verschillen tussen de modellen, paneltypes, garantie en mijn situatie thuis. Daardoor uiteindelijk met een goed gevoel de juiste keuze kunnen maken. Erg tevreden over het contact en de service!
Ben er ondertussen vaste klant (Antwerpen), en ben uitermate tevreden over prijs, communicatie, en natuurlijk het product.
Makkelijke site, goed geholpen via de chat!
Toen chauffeur onder weg was duurde het wachten wel heel lang tijd werd niet gehaald en hij zou bellen van te voren is ook niet gebeurt voelde mij wel in de steek gelaten dit hoort niet
Nadat onze Samsung 65QN800B stuk is gegaan na 3,3 jaar en volgens Samsung niet te repareren gratis een Oled 4K 65S95F mogen ontvangen. Ik had totaalservice afgesloten.
Toen Cerepair aangaf dat ze de oude tv op 11 mei konden ophalen heeft Heleen er voor gezorgd dat deze op 1 mei opgehaald werd. De nieuwe is ook op 1mei geleverd
Mooie zaak. Imponerende formaat tv's en ruime keuze. Goede deal
Ik vind dit een hele leuke (web)winkel. Het is wat onoverzichtelijk qua prijsstelling maar uiteindelijk heb je altijd een uitstekende deal. Je moet dus wel onderhandelen over de prijs. Anders dan je gewend bent bij de bekende winkels. Maar hun adagium "vraag naar korting" scheelt je veel geld. (*) van HelloTV deed echt zijn best en bleef vriendelijk. Hij kwam uiteindelijk met een aanbod dat ik niet kon laten lopen. Dus gewoon een goeie verkooptechniek? Ja denk ik wel, maar je gaat toch voor een nieuwe top tv voor zo weinig mogelijk geld. En dat is gelukt!
Gemakkelijk en toegankelijk voor mij als klant. Kreeg nog een goede inruil prijs voor mijn “oude” SonosSL
Snelle en duidelijke communicatie. Goede prijs ontvangen en een verbazend snelle levering!
Na de onduidelijkheid die is ontstaan door de mailwisseling met de online verkoper was de installatie weer geruststellend. Waar de online verkoper stelde dat de nieuwe tv niet opgehangen zou worden (terwijl dit wel was afgesproken) kwam de monteur gelijk met de opmerking dat op zijn papieren stond dat dit wel zou gebeuren, onrust voor niets.
De monteur heeft de oude tv gecontroleerd waarna we hem samen van de muur gehaald hebben en voor transport hebben ingepakt.
Daarna begon het uitpakken en installeren van de nieuwe 85 inch tv. Een kwestie van overzetten van de ophangbeugels en, op mijn verzoek extra afstand houders omdat naar mijn mening de Ambilight functie beter tot zijn recht komt. De kabels weer aangesloten en de tv op zijn plek getild.
Na ophangen s alles ingesteld, nu nog even wennen aan het feit dat het aanzetten van de setup box genoeg is om de hele tv aan te zetten.
De instellingen zijn weer zoals ik het graag zie dus weer een geslaagde installatie.
Fantastisch en vriendelijk geholpen door zowel (*) als (#) bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tv. Er zijn opties naast elkaar gelegd om de beste uit te zoeken voor mijn budget. Ook goed op de hoogte gehouden van de lopende acties en wat wel/niet verstandig is.
Ik ben naar de winkel aan de Daniel Goedkoopstraat in Amsterdam geweest op advies van mijn zoon. Vriendelijk en deskundig personeel. De tv is bezorgd en geïnstalleerd, alles is volgens afspraak gegaan. Ik heb het als vertrouwd en prettig ervaren
De installateur was uitermate deskundig en vooral vriendelijk. Hij was heel secuur met het ophangen van de tv en heeft de uitleg van de tv zeer goed gedaan. Nogmaals bedankt!
We zagen de aanbieding via Facebook.
Shop was mooi en overzichtelijk.
Wat betreft de tv wisten we al welke we wilde, van de soundbar hebben wij wel goed advies gekregen.
Snelle levering/plaatsing. Aardige monteur!
Wij kwamen uit bij Hellotv en hebben online eens advies aangevraagd aangezien wij er niet helemaal uit kwamen qua soundbar, grootte van TV en nog enkele technische zaken.
Erg goed geholpen en ook advies gekregen om wel of niet te gaan voor een bepaald type TV.
De installateur is heel kundig, en gaf ook tips en dacht mee. Dat vinden wij echt een groot pluspunt !