HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 43759 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Wij waren in het filiaal te Doetinchem. De winkel was voor ons "moeilijk' bereikbaar. Vanaf de doorgaande weg zie een bordje Hello TV maar je weet eigenlijk niet of je daar nu in moet rijden of niet omdat het lijkt alsof het een doodlopend straatje is. De ingang is moeilijk te vinden. De medewerker heeft alles weer goed gemaakt. Bijzonder vriendelijk en heeft ons goed geinformeerd over de extra mogelijkheden en verzekeringen. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt maar wel zo attent om klanten hierop te wijzen. Al en al een goede ervaring rijker.
De webshop heeft een ruim assortiment en de producten zijn goed geprijsd. De medewerkers zijn attent en erg behulpzaam. Ik ben zeer tevreden.
Het product, een vogel
Tv beugel, is een prachtig apparaat voor een mooie prijs
Op de duidelijke website een 2e kansje gekocht. Product was alsnog degelijk verpakt en snel Verzonden. Zoals beschreven op de site, zat alles er gewoon bij. Ben er erg blij mee.
Ik werd vriendelijk en kundig geholpen. Ze denken met je mee en luisteren goed naar wat je wil. Ze doen hun best om een goed product te verkopen zonder opdringerig te worden.
Heel goed advies gekregen en vriendelijk personeel, ook degene die de tv kwamen installeren waren heel vriendelijk en goede uitleg
Goed geholpen. Vakkundig personeel
Er wordt meegedacht en geadviseerd. De communicatie-lijnen zijn kort. Er wordt snel en adequaat op emails gereageerd.
Mijn waardering zou een 10 geweest zijn als er iets minder zg koopjes zoals kabels en garanties worden aangeboden 😉
de koop is via de chat van de webshop gegaan. Het was zeer duidelijk, je kon alles goed bekijken voor het nemen van een beslissing. Je koopt geen zakje krentenbollen dus wel weten dat het een goede beslissing is. Aansluitend krijg je via de chat nog vragen voor eventuele aanvullingen zoals verzekering. Kortom ik ben er blij mee.
Prettig geholpen door de klantenservice bij navraag over de voorraad. Vervolgens correcte afhandeling in de winkel bij afhalen. En erg blij met het product. Makkelijk te installeren soundbar bij mijn Samsung tv. Prachtig geluid, goed in te regelen.
Goedeprijs onderhandeling net als op site word beloofd, wel 2 verschillende prijs van 2 werknemers maar uit eindelijk toch de scherpste prijs gekregen na dat ze transcriptie van haar collega had na gelezen. En wat ik ook super vond is dat ik hem op andere locatie goedkoper had gezien en zij dit zelf ging verifiëren en eerlijk toe gaf daar niet op kon komen maar wel in de buurt. Door deze eerlijkheid heb ik toch besloten om paar 10tjes meer te betalen en hem bij HelloTV aan te schaffen
Mooie nieuwe winkel, zeer vriendelijk geholpen door Thom. Goede kennis van de artikelen en duidelijke uitleg over de verschillen.
Lekkere koffie gehad en een mooie televisie gekocht voor onze slaapkamer.
Veel succes met de verkoop en wij komen zeker nogmaals terug als wij in de woonkamer toe zijn aan een nieuwe televisie.
Goed geholpen, alsof ik in de winkel stond
We hadden een tv besteld, thuis bezorgd gekregen maar die was niet wat wij wilden. Hello TV heeft tegen een schappelijke prijs de tv laten ophalen en we hebben een andere tv gekozen die wel naar wens is. Een groot compliment voor installateur Luke die stap voor stap en met veel geduld eea uitlegde. Hij heeft zelfs samen met ons overlegd met onze tv en internetaanbieder wat voor ons de beste opties zijn. Heel fijn.
Instaleren van een nieuwe TV word steeds ingewikkelder.
meer informatie over apps kan een (oudere leek) flink helpen
Fijne communicatie, duidelijk. Na een klein probleempje met de levering kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon en hij had het in no time opgelost. Een prachtige tv binnen gekregen! Super winkel!
Enorm goed geholpen, door een verkoper bij HelloTV Cruqius. Verstand van zaken, niet opdringerig, maar to the point. Ik raad HelloTV absoluut aan.
super geholpen in de winkel ,nadat we de tv hadden besteld en op te halen in de winkel Rotterdam
ik heb al mijn tv's bij hello tv gekocht, doorslag voor mij is de aandacht en deskundigheid die zei bieden en de prijs is altijd goed, naast de prijs heb ik ervaren hoe het gaat met de omruil garantie die ik in mijn aanvullende garantie had.
niets is te veel gevraagd en omruilen was geen enkel probleem, de aftersales is heel coulant en denkt alleen maar in oplossingen.
compliment aan het gehele team!!
Medewerker heeft het perfect gedaan, beugel mooi opgehangen zoals wij wilden. Dacht goed mee en heeft alles keurig aangesloten en achtergelaten
goede service, snelle reactie op vragen via mail en uitstekende deal in combinatie met inruil oude toestel.
prima geholpen bij het zoeken van tv die bij mij het beste past.
duidelijke uitleg en vriendelijke en deskundige medewerker
Besteling en email kan wat beter op elkaar afgestemd worden.
Goed geholpen in de keuze en er was genoeg ruimte voor onderhandeling
Zeer goede service.
Ook de installatie door medewerker XXXX was zeer professioneel.
Hij nam echt de tijd, en wist waar hij over sprak.