HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 44286 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Rolf10-03-2026
Hoewel ik het liefst heb dat de prijs vaststaat is het gewoon mogelijk om met de sympathieke verkopers op redelijke manier te onderhandelen. Dat maakt de koop soms nét iets leuker. En àlle informatie wordt rustig en aardig gegeven. Daarnaast mankeert er ook nog een niks aan de producten en is ee een ruime keuze. Wij zijn enthousiast!
Berry Morren10-03-2026
Prima zaak met het juiste advies voor onze situatie.
Denisedv10-03-2026
Goed advies en snelle service, Product heeft een duidelijke beschrijving, wat fijn is voor de montage.

Theo 10-03-2026
De shop heeft een ruime keuze van goede merken en tegen betaalbare prijzen
Roger van Maris10-03-2026
Zeer mooie winkel, met deskundig personeel, en een zeer uitgebreide collectie !!
Sem10-03-2026
Keurig geholpen met de aankoop. Inmiddels al wel 1,5 jaar geleden maar toch goed te vermelden dat de tv pas goed bevalt na de software update van 6 mnd geleden. Nu kan de tv nog wel een tijd mee. Wij kochten een Samsung 75Qn800d. Volgende keer een oled. Maar nog even wachten
RichardB10-03-2026
Grote collectie en goeie prijs. Netjes thuisbezorgd.
Emir10-03-2026
Top service, reageren snel en levering niks over te klagen. Daarnaast altijd de beste prijs.
Daniel10-03-2026
Prima aanbod in televisies, pijnloze inruilservice met in mijn geval eerlijk aanbod ervan uitgaande dat de TV de refurb-markt op komt. Prijzen zijn gemiddeld zoals je van elke mainstreamshop mag verwachten. Als verbeterpunt: stop aub met HDMI kabel upsell als een klant duidelijk aangeeft dat hij de juiste kabels en kennis in huis heeft. Ik snap dat de marges daar liggen, maar niet iedereen heeft hier behoefte aan.
Richard10-03-2026
Weer super geholpen bij keuze maken voor een LG Oled tv. Bovendien snelle levering.
Jack10-03-2026
Nette winkel waar alles te zien is , goed geholpen voldoende kennis van medewerker daar prijs kwaliteit is dus ok
Chantal 10-03-2026
Duidelijke website. Medewerkers zijn goed in de communicatie. Bezorging ging soepel en de tv is geweldig.
Frans10-03-2026
Snel geleverd,goede inruilprijs alleen een nadeel dat Google standaard ingebouwd is zodat ik met het aanzetten altijd moet kiezen voor mijn KPN abonnement, maar ik ben inmiddels gewend. De TV ( Philips ambilight)is perfect !
Bowe Hurdboerd 10-03-2026
Snel duidelijk en goeie prijs
Peter 10-03-2026
Onderhandeling ging stroef, en verkoper was wat onvriendelijk omdat ik geen extra garantie bijkocht. Ik moest zelf, dus zonder assistentie, die TV can 55 inch maar in de auto zetten. Volgende keer niet meer naar Hellotv.
Jan Willem Scheffers 10-03-2026
Prijs/kwaliteit en advisering en behulpzaamheid erg goed.
Sebas10-03-2026
Eerst een hele mooie grote tv besteld, service van helloTV beviel zo goed dat we ook nog maar een complete Sonos set hebben gekocht. Als we nog willen uitbreiden op av gebied gaan we zeker weer hier heen!
P.Versteeg10-03-2026
De shop werkt goed,het zoeken naar een tv is eenvoudig, wij hebben gekozen voor een 65" samsung neo led, die was goedkoper omdat het een demo betrof (onze vorige was ook een demo) maar wel met 2 jaar garantie,tv werd bezorgd in veilige verpakking en werkt uitstekend....
An10-03-2026
Goede service, correct personeel en vakkundig geplaatst door een vriendelijke monteur.
Klein en fijn10-03-2026
Eindelijk het goede geluidsboxje bij mijn 24 inch tv gevonden: klein en fijn!
Maarten10-03-2026
Deskundig advies en kwalitatieve producten, goede service
Wouters10-03-2026
Netjes en vakkundig binnen korte tijd geleverd.
Geweldig!10-03-2026
Jullie hebben onze televisie mooi opgehangen, ook hebben jullie een luidspreker verplaatst.
Micky10-03-2026
ik heb deze TV al jaren! En ik geniet er nog steeds van.
Ludwig10-03-2026
Goede prijs/kwakiteit verhouding. Goede service/vraagafhandeling