HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 43759 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

arie jan07-02-2026
eerdere goede bevindingen van aankopen
Mart07-02-2026
Mooie OLED tv voor mijn ouders besteld. Het model wat we bestelden was niet meer op voorraad en kregen vrijblijvend een hoger model aangeboden, zonder extra bijbetaling. Daar natuurlijk graag gebruik van gemaakt. Levering was supersnel en ook de nazorg (mijn vader had een vraag) ging ontzettend snel en persoonlijk.
Yenal07-02-2026
Uitstekende levering en ophangservice: De levering en het ophangen van mijn Samsung Frame TV zijn perfect verlopen. Danny nam ruim de tijd om alles duidelijk en uitgebreid uit te leggen en dacht echt mee. De TV hangt strak aan de muur en alle kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor het geheel mooi en compleet oogt. Ik ben zeer tevreden over de service en het eindresultaat. Absoluut een aanrader!

Jordi07-02-2026
Goed advies en mooie aanbieding. Contact met de winkel helpt om tot een goed aanbod te komen.
Douwe07-02-2026
Prijsvergelijking met meerdere aanbieders gedaan, Hello is veruit de goedkoopste (ruim 20%) voor exact hetzelfde product. Bestelling ging heel simpel en een dag later was het al kosteloos bezorgd. Kortom, zou niet weten wat er nog beter kan, complimenten!
johan07-02-2026
Alles correct en vlug geleverd, het produkt voldoet ook 100 % aan onze verwachtingen.
john06-02-2026
Hele goede communicatie tijdens verkoop proces. Tv 6 weken geleden besteld omdat ik ging verhuizen en ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe laat en wanneer hij geleverd werd. Installateur was echt een top vent werkt netjes en was een spontane vent waarvoor niets te veel was.
Gabriel06-02-2026
Perfect op alle vlakken Zeer dynamisch bedrijf
Carlo 06-02-2026
Alles tot in de puntjes geregeld ! Martijn belde dat hij er over30 min was. Bij aankomst even kennis gemaakt en daarna aan het werk gegaan. Alles keurig geplaatst en geïnstalleerd. Daarna een goede uitleg gehad van de tv en Sonos. Martijn nogmaals bedankt en tot de volgende keer.
Olaf06-02-2026
Vaker een TV hier besteld. Altijd supersnelle reactie en een goede prijs!
Jimmy06-02-2026
Goedemiddag Ik heb bij Hello TV op 22-01-2026 in Utrecht een LG OLED EVO 55G56LS 2025 gekocht en heb mijn LG OLED 55CZ van 2022 ingeruild bij de verkoper DAX en op 04-02-2026 Heeft MARTIJN VISSER van Hello TV de nieuwe TV bij mij alles heel goed aangesloten en heeft ook alles goed uitgelegd en ben er Super blij mee en als ik .. en ...een cijfer mag geven krijgen ze allebei een HELE DIKKE 10 GROETJES .....
Henk06-02-2026
Snel geleverd en laagste prijs van nederland
Kees Groothedde 06-02-2026
De beste winkel waar je kan komen, de uitleg van je aankoop is top, vriendelijke mensen en je kan ook onderhandelen over de prijs. Heb vorig jaar hier een mooie tv gekocht en nu een surround set van Samsung echt top.
Paul06-02-2026
Via de consumentenbond kwam ik bij Hello.TV voor mijn nieuwe soundbar. De informatie was helder en daarmee de keus snel gemaakt. Ge levering kwam en snel en accuraat. Eén opmerking maak ik wel. Ik klikte in de bestelbare op de button “Wilt u korting?” Dat wilde ik wel en ik kreeg het aanbod voor een nieuwer type met een aantal euro’s extra korting. Ik wilde wel de specificaties nagaan voor de beschikbare ruimte bij mijn TV. Keuze gemaakt maar de extra aanbieding was inmiddels verdwenen en kwam niet terug. Jammer.
Lorenzo06-02-2026
Goee service netjes geneld dat de tv wat later kwam op de week
Kadis06-02-2026
Heel snel zaken gedaan en vlotte afhandeling van de afspraken!
René 06-02-2026
Mooie nieuwe winkel in de Cruquius. Vriendelijk en personeel met kennis. Geven goed en eerlijk advies. Mooie Oled van LG.
Wvanduuren06-02-2026
Prettig contact via de chat functie. Snel tot goede afspraken gekomen. Zeer snelle levering 👍
Yvonne Tonkes 06-02-2026
Fijne winkel in Cruquius, goede service. Ben geslaagd voor een TV. De medewerker XXX kon al mijn vragen beantwoorden. XXX heeft vandaag de TV bezorgd en geïnstalleerd, heeft mij alles prima uitgelegd en kon al mijn vragen beantwoorden. Ben erg tevreden.
Hans7106-02-2026
Ik heb gekozen voor helloTV voor zijn goede prijzen en goede service, de bezorging ging top en de monteur in kwestie was op de hoogte en zorgde netjes dat de TV op de plek kwam waar ik hem wilde hebben. Bijna ging het mis vanwege een akkefietje met de winkel maar dat is uiteindelijk netjes opgelost, oftewel service en dat is waar het om draait. Wel vroeg ik mij af hoe het zit met de aankoop datum en de uiteindelijke leverdatum, dit ivm met garantie, zo kocht ik de TV op 26-01-26 maar werd hij pas geleverd op 5 feb.
Gyllian06-02-2026
Uitstekende service! De medewerkers dachten goed mee en waren erg geduldig tijdens het onderhandelen, wat resulteerde in een mooie prijs. Ook de levering verliep soepel dankzij een vrolijke bezorger die de tijd nam voor een kort praatje. Zeker aan te bevelen!
Marcel05-02-2026
Wij hebben uitstekend advies gehad bij de aankoop van onze nieuwe TV. Aangezien wij een 10+ jaar oude TV hadden, kwam er heel veel op ons af. Maar de, verschillende, medewerkers hebben alles tot in de puntjes uitgelegd. Ik heb op deze review gewacht totdat de installatie gedaan werd. De lokatie in huis maakte het uitdagend een goede oplossing te vinden. De creativiteit van de monteur kwam ons geweldig uit. Geen gaten boren in onze maatwerk TV meubel, maar de powerunit werd stevig achter de TV opgehangen. Super bedank!
Ronald05-02-2026
Levering was 100%. X heeft alles gebracht en gemonteerd. Goede uitleg gehad, en tv opgehangen. Alles 100%
F vermaat05-02-2026
erg goed en snel geholpen
jaap 05-02-2026
vandaag door Danny onze nieuwe tv en sounbar geinstalleerd . op tijd zoals afgesproken en heledere uitleg en hulp bij installeren . prima man en had ook waar nodig spullen om te installeren bij zich die eventueel waren vergeten bij sluiten van de koop , zoals de goeie kabels e.d.