HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke persoonlijke informatie voor aanschaf van de televisie vakgericht, geen slimme verkoop techniek en gewoon zoals het is. Dit zijn wij en wij staan achter ons product en tot uw dienst.
Prettige ervaring bij deze aankoop kunnen uw con collega,s wat van leren, zeker hier en daar enige verkoop punten bezocht maar deze organisatie steek er met kop en schouders bovenuit
Fijn om met vragen met een mens te chatten en mailen en niet met een machine. Mooie prijs overeengekomen en via de mail vrijblijvend! gereserveerd voor ophalen in de winkel de volgende dag (eigen keuze). Ook in de winkel goede afhandeling. Parkeren in de p.garage (boven de vestiging Rotterdam). Eveneens p.gelegenheid (afhalen) voor de deur. Ook prima garantievoorwaarden. Kortom: zeer tevreden over contact Hellotv.
Prima geholpen en mooie inruilprijs voor mijn oude tv.
Communicatie via de mail ging supersnel !
Ik ben erg prettig geholpen en geïnformeerd door medewerker xxxx van Hellotv in Doetinchem . Ik heb heb twee top Smart tv’s gekocht voor een erg goede prijs. Erg blij mee. Ik zou deze zaak zeker aanbevelen.
Wij liepen binnen en werden vriendelijk gegroet. Na wat rondkijken vroeg de medewerker of hij ons kon helpen. Er werd goed geluisterd naar onze specifieke wensen. De medewerker gaf zeer deskundige adviezen. Na het afrekenen werd de tv en soundbar door de medewerker in de auto gezet. Al met een een service waar je u tegen zegt. Bij het kopen van een volgende TV kom ik zeker terug
Ik ben (weer) geholpen door ........ in Utrecht. Vakkundig, klantgericht en heel gezellig.
De volgende TV zou ik weer bij hem kopen.
Duidelijke uitleg, goede producten, snelle service en vooral gunstige prijs (Black Friday).
Ik werd uitstekend geholpen door ... in Nijmegen. Hij wist waar hij het over had en na prettig en goed onderhandelen kreeg ik een prima "Black Friday deal".
Wij zijn 01-11-2024 naar Zoetewoude gereden met het idee om een nieuwe smart tv en evt. een soundbar aan te schaffen omdat onze ca. 8 jaar oude Samsung 3 grote stippen in het beeldscherm had. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen door ... die erg behulpzaam was met ons voor te lichten en uit te leggen wat wij bij plaatsing en installatie konden verwachten. Door een fysieke beperking ben ik daar zelf niet meer toe in staat. 10-11-2024 is ........... van filiaal Rotterdam bij ons langsgekomen om de nieuwe TV op te hangen aan de wand en te installeren. Door betonijzer in de wand moest .... improviseren mbt de locatie van de TV, dit alles volledig in overeenstemming met ons.
Wij zijn tot op heden zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst en hoe wij zijn geholpen.
.... : je hebt ons goed geholpen maar een punt van advies, geef van tevoren duidelijk aan wat wij voor aanvullende zaken moeten betalen en wat hierin zit (bv. plaatsen en installeren tv zonder soundbar of met) en niet pas bij het opstellen van de order, nu kwam er steeds meer bij en heb ik geïrriteerd besloten om het installeren van de soundbar zelf te doen terwijl je dit in het gesprek met ons dat niet duidelijk heb gemaakt. misschien een leermoment.
.......: Geweldige vriendelijke kundige jongeman, prima in zijn uitleg en aanpassingsvermogen.
Zonder de irritatie bij de verkoop hadden wij HelloTV een 10 toegekend.
Goede uitleg over de verschillende tv's. Aardige medewerkers en behulpzaam, meedenkend.
Niet alleen goede deal gekregen, maar helaas ging de tv binnen een paar dagen kapot. Zonder enige moeite, snel en vriendelijk is de televisie vervangen. Service is dan ook zeer goed bevallen.
Goed, helder en deskundig advies. Fijne service!
Wat een fijne overzichtelijke winkel
Behulpzaam personeel
Na de uitleg kon ik de monteur afzeggen
En zelf alles aansluiten
In de winkel van hello tv Utrecht tv gekocht. Goed geholpen door verkoper met goede kennis van de aangeboden tv”s. Kregen bak koffie en
Gelukkig snel geholpen op zaterdag. Het was hierdoor erg druk. Goed aandacht gekregen en tv LG gekocht. Dag later hadden we toch een kabel nodig die ik niet dag zeg aangeschaft had (HDMI). Na aanschaf was de tv zoals we
Wensten: scherp beeld. Ze luisteren goed naar je wensen. Verkopen liever tv naar je wens, dan duurdere heb ik het idee.
Heb vandaag een Samsung soundbar gekocht bij HelloTV in Eindhoven. Ben snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.
Fijne winkel!
wederom goed geholpen. verkoper kent zijn klanten. Top dank je wel voor de fijne tv
Vandaag bij de HelloTV in Doetinchem geweest. Na online wat gezocht te hebben dacht ik vandaag ik ben toch in de buurt dus ik ga even bij HelloTV langs. Na een rondje door de winkel werd mij gevraagd of ik geholpen kon worden. Ik vertelde dat ik een nieuwe tv wilde hebben van 65 of 75inch.
Eerst was het idee om een OLED te kopen maat vond deze toch teveel aan de prijs, vandaar dat ik naar mini led ben gaan kijken van TCL. De verkoper liet mij meteen de verschillende modellen zien. En na wat vragen raadde hij mij ook de 75inch af vanwege mijn specifieke situatie. Ik liet weten dat ik bij de media markt een model had gezien en wist mij te vertellen dat degene die we uiteindelijk op het oog hadden betere specs had. Echter was deze ook een stuk duurder. Dus ik had het idee deze gaat afvallen, maar hij kon nog wat met de prijs doen. -400 euro! Toen was de tv in mijn budget (die ik vooraf niet had uitgesproken)! De verkoper nam de tijd en was passievol en met kennis over verschillende tv’s aan het spreken. Voor en nadelen werden gewoon benoemd. Dus het voelde als een eerlijk en open gesprek. Ik voelde mij niet gedwongen tot een koop. Top!
Erg goed geholpen in winkel Eindhoven en tevreden naar huis gegaan met een gloednieuwe tv.
Super goed en vakkundig geholpen door HelloTV Den Bosch. Ik kwam eigenlijk voor een orientatie over een TV die ik online gezien had, maar uiteindelijk door de goede service, vakkundige uitleg en nette prijs, een ander model gekocht (Samsung 48S93D). Deze heeft een veel mooier scherm dan de QLED die ik in gedachten had en ondanks dat ik twijfelde tussen 48 en 50 inch, uiteindelijk toch voor 48 inch gegaan, met dank aan de uitleg van HelloTV.
Met de Black Friday deals ook nog wat extra korting gekregen, wat altijd mooi meegenomen is.
Vriendelijk geholpen en goede uitleg en de gemaakte afspraken naar gekomen.niks opgedrongen gewoon wat samen het beste leek fijn en gemoedelijk.
Hello TV zou ik u willen aanbevelen;
Perfect geholpen in de vestiging in Groningen bij de aanschaf van een Soundbar.
Heb het aangekochte product vooraf goed kunnen beluisteren en daar werd tijd noch moeite bespaard.
Dus kortom zoals het behoort.
Goed en deskundig advies vriendelijk personeel
Op 7-11-2024 hebben wij het filiaal van Hello TV in Zoeterwoude bezocht.
Wij zijn daar heel prettig en vakkundig geholpen.
Na onze wensen te hebben besproken met de verkoper adviseerde hij de TCL QD Mini Led 65 Inch.
Onze ervaring met het filiaal Zoeterwoude is een dikke 10.
Op maandag 11-11-2024 in onze TV keurig op tijd bezorgt.
We kregen half uur voor aankomst netjes een telefoontje van de bezorger /monteur dat
onderweg was.
We hebben bij aanschaf van de TV ook een service totaalpakket aangeschaft.
Wij hebben de TV laten installeren ook dat ging zeer professioneel goede duidelijke uitleg van monteur uit filiaal Naarden.
Hello TV 😃
Super vriendelijke medewerker die ons heeft geholpen in de winkel. Verstand van zaken en wil met de klant meedenken. Goed advies en met een mooie televisie naar huis gegaan 😊
De webshop is erg uniek omdat je er een deal kunt sluiten en dus een soort onderhandelen over de prijs . Fantastische snelle service !
Het mail contact duurde even iets te lang maar toen we tot een overeenkomst waren had ik de tv de dag erna 09.10 in huis.