HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Super vriendelijk, enthousiast en deskundig personeel!!! Aangeschaft twee statieven voor de Sonos ERA 300. Nu heb ik alles van Sonas en het geluid is onvoorstelbaar mooi en goed. Dit alles gekocht op aanraden van Hello TV. Advies is uitmuntend!!!
Ik ben naar deze winkel in naarden gegaan voor het oriënteren voor een tv voor in mijn nieuwe appartement. Ging naar binnen met het idee om de grootste tv te kopen maar medewerker RP heeft mij uitstekend geholpen met een goede en duidelijke uitleg. En het vinden om de juiste televisie voor mij. Was niet van plan om gelijk te gaan kopen maar heb het toch gedaan omdat hij een goed verhaal had en het voelde goed. Top service! En een super mooie tv!
Ze hebben in de winkel goed advies gegeven en ook nemen ze echt de tijd voor je.
De tv hebben we in een andere vestiging opgehaald en daar was het ook super geregeld.
Al 2x online een tv gekocht bij HelloTV. Prima online te woord gestaan en een deal kunnen maken. De eerste tv 12 jaar geleden gekocht daar. Toen heette het bedrijf nog nog PlatteTV.
Een mooie zaak in Rotterdam met heel vriendelijk en vakkundige medewerkers waar we graag nog eens terug komen
Vriendelijk, behulpzaam en denkt mee met de klant. Super snelle installatie en ziet er super uit!
Nette winkel met enthousiast en kundig personeel.
Mooie ruime winkel met veel televisies kan je op het gemak rondkijken zonder opdringerige verkopers heb je een keuze gemaakt dan krijg zeer goeden uitleg al met al een aanrader
Zeer goed geadviseerd door hellotv en duidelijke afspraken gemaakt mbt de offerte. Uiteindelijk de eind offerte ontvangen die duidelijk is en met de gemaakte afspraken.
Op de dag van installatie is de installateur DK mooi op tijd, volgens afspraak. Installateur DK ging uitermate zorgvuldig aan werk. Hij nam de tijd om alles te bespreken en vroeg hoe ik alles wilde hebben. Alles is secuur opgehangen en geinstalleerd. Ik ben zeer blij met de aanschaf en de geleverde service, echt een aanrader.
Het is de eerste dat ik jullie winkel bezoek gelijk een tv gekocht dat zeg al genoeg
De medewerkers maken tijd voor je en zijn oprecht geïnteresseerd wat je wensen zijn
Jeetje nog nooit meegemaakt via de chat een order geplaats via de website en alles kon :)
Philips Oled 65 ophangen , kabels , beugel , verzekering en spul voor het scherm .
Natuurlijk ook lekker laten ophangen :)
Binnen en week een afspaak en gisteren is Yorick geweest en die heeft het me even keurig gedaan :) Die verdient een medaille !! Vriendelijk , bekwaam en niets was teveel.
In een woord GEWELDIG !!!
IK ben zeer tevreden en vind dat ik bij het bedrijf geen nummer ben maar echt een klant !
DANK JULLI WEL ALLEMAAL !
Andre en Diana van Gool
in een winkel waar de toestellen zeer ruim opgesteld staan, neemt de tijd om de vragen de beantwoorden en geeft men verdere uitleg over het product op een vakkundige manier en daarbij is de prijs zeer concurrerend.
Ik zocht eenvoudige en betaalbare tv voor 88 jarige moeder. Kwam terecht bij een buitenkansje. Na chat overleg met een medewerker was de deal snel gemaakt. Prachtige tv voor net bedrag! Bezorging en installatie was eenvoudig.
klantvriendelijk. je krijgt goede uitleg over de artikelen
zeer ruime sfeervolle winkel met een enorme keuze.
Bij binnenkomst word je vrijwel direct geholpen door een zeer vriendelijke en vooral
deskundige medewerker.
Goed advies en binnen no time een nieuwe tv uitgezocht.
Kijken nu naar een tv met mini leds en jeetje wat een mooi beeld!
Als oude digibeten was ook het aansluiten een eitje.
Mooi bedrijf dat Hello Tv mij heb je vanaf nu als vaste klant!
Goed geholpen, afspraak voor montage keurig op tijd, en netjes opgeleverd.
Goed advies in de winkel, keurige installatie en duidelijke uitleg na installatie.
Prima winkel. Overzichtelijk. Duidelijke uitleg en verkoper met kennis van zaken.
Rustige overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel en ruim aanbod televisietoestellen. De verkoper was goed onderlegd en liet de verschillen tussen merken en modellen duidelijk zien. De service en garantievoorwaarden zagen er goed uit👍. Goed gevoel bij deze aankoop !
Na uitgebreid onderzoek, hebben wij een TV gekocht bij HelloTV. Wij hebben (op basis van eerdere positieve ervaringen) via de live chat, contact opgenomen met HelloTV (....). Dit contact is zeer goed/prettig verlopen waarbij er een leuk gesprek (chat) ontstond over betreffende TV, en vanzelfsprekend over de prijs. Gelet op het feit dat wij al wisten welke TV wij wilden aanschaffen verliep eea snel. Op een leuke manier zijn wij tot een voor ons aantrekkelijke prijsafspraak gekomen, en hebben wij de TV besteld. Binnen ca 15 minuten werd/is alles geregeld en konden wij zien dat de bestelling bij PostNL werd/was aangemeld, waarbij aangegeven werd (door HelloTV en PostNL) dat de aflevering de volgende dag zou plaatsvinden. Helaas was/is PostNL (zoals inmiddels gebruikelijk bij dat bedrijf) niet de meest betrouwbare bezorgpartner, want ondanks dat PostNL de volgende ochtend om 07.00 uur aangaf dat zij de TV, die dag zouden komen afleveren, werd om 10.30 gemeld dat eea niet zou gaan omdat het pakket niet in de auto zou passen. Uiteraard ligt dit niet aan de service van HelloTV. Samengevat, een uitstekende ervaring met HelloTV (in dit geval, mn met ........)
Zeer prettig geholpen . Eerst contact gehad via de app in verband met eventuele koop Samsung tv . Mooie aanbieding gehad en zelfde dag op kunnen halen . In winkel nog zeer uitgebreide uitleg gehad. Totaal geen “gladde” verkoop praatjes maar oprecht dat “men” blij is met je als klant .
Betrouwbaar, eerlijk, scherpe prijzen, snelle communicatie en servicegericht zijn naar mijn ervaring de kernwaarden van HelloTV. Onlangs heb ik een nieuwe TV gekocht inclusief een A-Z Servicepakket met garantieverlenging. Hierna de TV in goed overleg omgeruild voor een ander model. Na een probleem met de beeldweergave te hebben gemeld werd zeer snel gehandeld en kon ik in overleg de TV binnen zeer korte tijd omruilen voor een ander exemplaar. Kortom HelloTV is wat mij betreft een topwinkel die ik iedere potentiele TV koper wil aanraden. Heel veel dank aan het team van HelloTV in Naarden, in het bijzonder aan ....
Wist welke tv ik wilde voordat ik op jullie site kwam. Heb gechat met (*) en kreeg een goede korting
Snelle en positieve reactie op door mij gestelde vragen