HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb de service van Hello TV als buitengewoon goed ervaren ! Vooral het goed opvangen van de zeer slechte bezorgservice van Post NL (waardoor ik in de problemen kwam), heeft me veel goed gedaan. De installatiemonteur (*) verdient ook alle lof. Bedankt !
24-11-2024 een toestel besteld die op voorraad was.
Tot 2x toe de aflevering een avond ervoor gecanceld. Dus 2 x een vrije dag genomen ivm helpen tillen.
Het is nu 20-1-2025 en nog steeds niks gehad.
Dit kan gewoon niet. Waardeloos.
Goede voorlichting en redelijke prijs. Geluidkwaliteit van de tv valt wat tegen.
Kundig advies, ze nemen de tijd en goed assortiment in verschillende prijsklassen
N.a.v. ervaring van famillelid met HT en vergelijkend warenonderzoek,
gekozen voor HT. Ook contact via chat en telefonisch goed geholpen en tot keus kunnen komen.
zeer slecht bereikbaar ,geen service ,3 x in de winkel vokr cash back
Op internet wat tv's bekeken en toen naar hellotv gegaan.
Heel netjes geholpen en alles werd netjes uitgelegd.
Ik werd in de winkel in Groningen heel goed geholpen door een medewerker. Hij wist alle vragen die we hadden goed te beantwoorden . Hij heeft ons echt geholpen om de juiste tv uit te kiezen. Als het aan hem had gelegen, was het een 10 geweest. Omdat we thuis het formaat nog wilden bepalen, hebben we de bestelling online gedaan. Daarbij werden we via de chat "geholpen". Helaas was dat een verkooppraatje om ons extra zekerheid en dure kabels aan te smeren. Daarom toch een 8 als beoordeling.
Mooie winkel (in Duiven in mijn geval) met een groot aanbod en een vriendelijke / professionele verkoper. Goede uitleg en advies met betrekking tot mijn aankoop. Ben zeer tevreden weer naar huis gegaan met een mooie Neo QLED Samsung TV.
Onlangs een nieuwe TV aangeschaft bij Hello TV in Duiven en ik ben zeer tevreden met de wijze waarop het aankoopproces is verlopen.
Ik beschikte zelf over weinig kennis op dit vlak. Ook wist ik niet goed welke maat het meest geschikt zou zijn voor mijn situatie.
Ik werd vervolgens geholpen door een medewerker die zeer kundig en geduldig was. Hij nam de tijd om al mijn vragen, en dat waren er veel, te beantwoorden.
Ondanks mijn twijfels over de grootte van de TV, een 65 off 55 Inch, stelde hij voor om de 65-inch TV te proberen. Hij gaf aan dat ik de TV mocht omruilen voor een 55-inch als hij toch te groot bleek te zijn.
Toen bleek dat de 65-inch inderdaad te groot was, werd ik tijdens het omruilproces wederom uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Alles verliep precies zoals afgesproken.
Het motto "een man een man, een woord een woord" is bij Hello TV Duiven zeker van toepassing. Ze doen wat ze beloven. Kortom, een uitstekende ervaring, met deskundig advies en een klantgerichte aanpak. Ik raad hen zeker aan!
Erg vriendelijk en professioneel geholpen. Ook de nazorg voor het regelen van de juiste afstandsbediening wordt vlot opgevolgd.
Er wordt snel gereageerd op emails. Er werd zelfs gereageerd via de telefoon om dingen snel op te lossen. Ook werd er meegedacht om een nieuwer type TV voor een mooie prijs te kopen.
En dat alles op een vriendelijke wijze.
op advies van onze dochter, had eerlijk gezegd nog nooit van jullie gehoord!
Eenmaal binnen werden we direct geholpen door een enthousiaste vakkundige medewerker.
uiteraard kwamen voor een tv, we vielen vrijwel direct voor een voor mij Chinees onbekend
merk, mini leds? nooit van gehoord,,,,,,,,,we zagen zwart is echt zwart en wit is echt wit.
We zijn 75 plussers en zelfs voor deze oude digibeten was de installatie een eitje.
Dik tevreden, ook als je later nog een vraag hebt,,,,,,,,een absolute aanrader dat bedrijf!
Via mailconrtact Hello TV Duiven suppersnelle reactie en goeie adviezen op een hele prettige manier. Zowel in mailcontact alswel afhandeling in winkel. Top
Prima website. Je kunt heel makkelijk contact maken en wordt goed geholpen door een medewerker. Ik werd prettig door Ivo geholpen en de bestelling werd super snel afgehandeld en keurig afgeleverd op de afgesproken dag. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zou een volgende aankoop hier weer doen.
Op zoek naar een nieuwe tv, na wat googlen kwam ik uit bij HelloTv. Ivm mijn nieuwsgierigheid op de knop vraag om korting geklikt en echt een ontzettend goede deal gemaakt. Het mailcontact was prettig en de de medewerker dacht goed mee bij het kiezen van de juiste beugel en HDMI kabel. HelloTv heeft een eigen merk dus win win, voor mij nog meer korting en een mooie pakketprijs voor HelloTv. Op zondagochtend besteld, maandagochtend in huis!
Super geholpen door de mannen van Hello tv
Eerst langs geweest zoals gewoonlijk naar de mediamarkt niet wetende dat Hello tv bestond.Media markt streef samen met de prijs van hellotv.Uiteindelijk een TLC 65 inch gekocht met de alle luxe erip eraan.Ik ben echt zeer goed geholpen waardoor de keuze niet moeilijk was om te kopen.Goede korting gehad 😂😂.Ik raad iedereen aan om langs te gaan als je een tv nodig heb.Besankt mannen en zal mijn omgeving sowiso naar jullie sturen👍👍👍
We hebben goed advies en nemen echt de tijd voor je.
Keurig netjes en deskundig geholpen
Wij zijn vandaag in Utrecht geweest, hele mooie winkel en super goed geholpen! Uitstekend advies gekregen en gelijk gekocht! We raden deze winkel zeker aan!
Van A tot Z tip top voor elkaar! Eenvoud website, maken keuze, ontvangen aanbod, sluiten koop, bevestiging levering en installatie, uitvoering van de levering en installatie.
Naar de winkel in Zoeterwoude gegaan om de Samsung QD OLED 4K 65S95D en de LG OLED65G45LW tv's even in het echt te kunnen bekijken.
In de winkel prima geholpen door Lloyd die alle tijd nam om ons de beide tv's uit te leggen en erg ter zake kundig was. Ik heb een mooie korting gekregen.
Afgesproken met Lloyd dat de tv de volgende dag geleverd zou worden. Dit ging echter fout in het distributiecentrum en ik kan niet anders zeggen dat Lloyd er alles aan gedaan heeft om te proberen toch de tv op de gewenste dag te bezorgen. Het mocht helaas niet baten in de tv werd 1 dag later alsnog bezorgd.
Inmiddels staat hij en heb er nog maar kort naar kunnen kijken, maar eerste indruk van de tv is geweldig. Wat een prachtig beeld en ik heb de Samsung soundbar HW-Q990D er op aangesloten wat een perfecte bioscoop ervaring oplevert.
Een hele fijne winkel. Genoeg modellen om te vergelijken en een goede keuze te maken. Wij hadden te maken met een prettige verkoper die wist waar hij het over had en duidelijk aan ons, als leek, uit kon leggen wat hij bedoelde. De vriendelijkheid, rust en service hielp zeker bij ons besluit tot aankoop.
Ik ben goed geholpen door de medewerker in de winkel. Vriendelijke jongeman. Alles is naar wens verlopen.