HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Online tv uitgezocht, via mail korting gevraagd , met 10 minuten geregeld , volgende dag in huis , top bedrijf
Ik wil graag mijn geweldige ervaring met HelloTV delen! Allereerst heeft Tim mij online fantastisch geholpen met het vinden van een super deal. Dankzij hem kon ik mijn oude tv en soundbar inruilen, wat het nóg aantrekkelijker maakte om te upgraden naar een nieuwe set. Tim was erg behulpzaam, duidelijk en gaf eerlijk advies.
Daarna ben ik naar de fysieke winkel in Utrecht gegaan, waar Ivan mij uitstekend heeft geholpen. Hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen, gaf me een demonstratie van de tv en soundbar en zorgde ervoor dat ik helemaal tevreden de winkel uitging. De service in de winkel was net zo top als online.
Dankzij Tim en Ivan ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe aankoop. HelloTV is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig advies, goede deals en topservice!
5/5 sterren 🌟
Tv gekocht bij Hellotv vorige week werd vandaag deskundig geinstalleerd met een prima uitleg van Skip.
Bedankt en tot onze volgende TV
duidelijk informatie en eerlijkheid
Wij zijn geweldig geholpen. De deskundigheid van uw medewerker was optimaal.
Hartelijk dank daarvoor.
Super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe tv. Deskundige verkoper en heel erg vriendelijk
3e televisie welke ik daar koop. altijd netjes/correct geholpen en goede prijs. ik ben uitermate tevreden.
Direct fijn geholpen door een medewerker en snel een goeie deal gemaakt met een hele nette korting en de tv netjes afgeleverd zoals afgesproken. Top
Mijn ervaring met Hello TV is super. De communicatie is heel helder en snel. De installateur ook communicatief super en keurig gewerkt. Heel blij mee.
We hebben de tv in Duiven gekocht en medewerker XXX heeft ons prima geholpen met het juiste advies. XXX belde 's avonds nog op om vertraging in afleverdatum door te geven, en dat vinden correct met je klanten omgaan.
Goed bekend en in de buurt.
Je kan het toestel direct meenemen. Goede voorlichting.
Jammer dat je pas na de aanschaf een mailtje krijg met een nog goedkopere aanbieding.
Erg vriendelijk geholpen in de winkel in Eindhoven. Prima uitleg over de verschillende tv’s en op basis daarvan gekozen voor een bepaald merk. De monteur was stipt volgens afspraak aanwezig om de tv vakkundig op te hangen. Tv is netjes geinstalleerd en uitgelegd.
Prima service dus!!
Super service en eerlijk advies ook als het gaat om goedkoper uit zijn. Meestal adviseren ze een duurder product aan.
Prima geholpen. Zowel in de winkel als via email contact met een medewerker
Leuke ervaring bij Hello TV! Hele vriendelijke mensen en erg blij met hun advies. De installatiemonteur was ook top: professioneel, snel en erg behulpzaam. Zeker een aanrader
Zeer vriendelijk geholpen in Breda. Verkoper heeft verstand van zaken. Fijne sfeer
Alle vragen werden snel en goed beantwoord en ze maakten een behoorlijke aanbieding tov andere aanbieder en er werd nog eens super snel geleverd
keurig netjes geholpen , en de tv is door de installateur keurig netjes opgehangen, vriendelijk en aardig.
Op 2 verschillende dagen door 2 verschillende mensen geholpen. Niet opdringerig, goed luisterend naar mijn wensen, waarna goed advies. Een laagdrempelige en vriendelijke benadering met deskundig advies.
De dikke 10 die wij vandaag geven is dankzij de vriendelijke bezorger van HelloTV Sidney die ons blij heeft gemaakt met de levering van de nieuwe televisie. Jammer dat we voor een oplossing van ons probleem twee aangetekende brieven hebben moeten sturen een excuus was op z'n plaats geweest.
Mooie winkel en goeie en geduldige verkopers
Gisteren is onze TV bezorgd, opgehangen en geïnstalleerd door de Installateur van Hello TV locatie Groningen. Alles geheel naar wens, de TV werd keurig bezorgd in de doos, het ophangen van de TV werd zeer accuraat gedaan, zoals ook de installatie ervan. Keurig netjes werk afgeleverd. Erna werd ons enige instructie gegeven over de nieuwe TV en konden we de nodige vragen stellen.
Voor overige informatie over de aanschaf van onze nieuwe TV zie ook onze review op 6 januari 2025. (Zeker weten even kijken!!)
Al met al:
Wij zijn suoer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe Samsung TV bij HelloTV in Groningen!!!!!!! en zullen zeker weten, onze familie, vrienden en de lezers van deze review, de winkel in Groningen aanbevelen!
Ze waren wat later als gepland.maar ik moet zeggen heel vakkundig opgehangen. En alles geïnstalleerd. Echt super. Ben zeer tevreden
Heel veel keus van TV,s en soundbar,s
geholpen door een adviseur... had,die jongen was zeer duidelijk met
zijn uitleg over alle vragen die ik (87jarige)had.Thuis gekomen en aan de slag en het lukte .
prima geluid en mooi aanzicht.Bedankt
Gekocht via de webshop. Voor de aankoop een uitgebreide chat gehad met een medewerker. Aanvankelijk was ik niet zeker of ik de aankoop bij Hello TV zou doen maar na de chat ben ik overtuigd geraakt dat dit de juiste shop voor mijn aankoop was. Bestelling is keurig binnen 2 dagen bezorgd en voldoet uitstekend (Samsung soundsysteem).