HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
We hebben onze tv gekocht bij het filiaal Den Bosch en zijn geholpen door ........ die ruim de tijd nam ons te informeren en begeleiden naar een goede keuze.
De plaatsing en installatie zijn gedaan door ......... die ook rustig de tijd nam om de plaatsing naar onze wens uit te voeren. Hij ging keurig en zorgvuldig te werk en vroeg indien nodig naar toelichting op onze wensen. De uitleg was ook helder. Alle apparaten (KPN TV+, modem, dvd speler) zijn aangesloten en getest op werking. Zelfs het verplaatsen en aansluiten van een niet afgesproken randapparaat was geen probleem. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Hello TV aan. Enkele mails vandaag met vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Complimenten dus.
Professioneel en heel goed geholpen met mijn keuzes.
Mijn twijfels waren zo weg om de juiste keuze te kunnen maken.
Na een leuke onderhandeling kon ik al snel met een goed gevoel en mooie aankoop de winkel verlaten.
Sinds wij in aanraking zijn gekomen met Hello TV hebben wij gaan andere winkel meer bezocht. De tijd die zij nemen om advies te geven en mee te denken is altijd van een hoog nivo. Nog nooit ben ik teleurgesteld door een medewerker van Hello TV, zowel in Den Bosch als in Eindhoven hebben wij goede ervaringen opgedaan. Voor ons is op dit moment geen andere winkel keuze nodig.
review 4 januari 2025
Je wordt er altijd goed geholpen en goed advies en dat vindt ik heel erg belangrijk
Vanaf mijn eerste bezoek was HelloTV in Groningen een positieve ervaring terwijl ik nog nooit eerder van HelloTV had gehoord. Mijneerste bezoek gantastisch geholpen door ......... waarna uiteindelijk voor mij 2 opteis overbleven terwijl in de 2 aanbiedingen al had toen ik de winkel uit ging. De volgende dag mijnkeuze bekend gemaakt en de deal gesloten. Ondanks andere berichten was de bezorging door PostNl voorbeeldig. Keurig op tijd en onbeschadigd. Pluim!!
Super goed geholpen in de winkel! Het was druk maar zodra je aan de beurt bent is de aandacht volledig bij jou. Zo maak je de juiste keuze.
Bij HelloTV, heel proffesioneel en met veel kermis geholpen. Ongedwongen sfeer, ik heb totaal niet het gevoel gehad dat ik een aankoop opgedrongen kreeg. Ook fijn dat er goede uitleg was over de na service en wat we allemaal konden verwachten.
Wij waren op zoek naar ee 43" smart TV en kwamen op de site van Hello TV een Samsung Neo QLED 43 tegen. Online contact opgenomen met Hello TV en daarop volgde een actieve en prettige correspondentie.
Na een goed voorstel een TV gereserveerd bij de vestiging in Duiven en deze de volgende dag opgehaad.
In de winkel zeer vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg gekregen.
Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de TV en zeker over de mensen die ons geholpen hebben.
Wat ons betreft een aanrader!
Klantvriendelijk, meedenkend, en goede prijsafspraken te maken.
Hele duidelijke uitleg.. Erg tevreden
Ben bij Hello TV in Eindhoven, Ekkersrijt geweest, een nette winkel, met vriendelijk personeel. Deze denken ook met je mee.
Helaas stond er maar weinig personeel in de winkel en hebben we even moeten wachten anders was het een 9 geworden
Ik was lang op zoek naar de juiste tv en daar hebben ze mij uitstekend bij geholpen. De service is goed, de prijs is eerlijk en het product is top en netjes. Ook in de winkel uitstekend geholpen. Ik kan iedereen aanbevelen!
Keurige ontvangst in de winkel in Zoeterwoude met koffie i.vm. drukte. Heel fijn geholpen door de verkoper die ondanks de drukte alle tijd nam voor uitleg op onze vragen. Artikel werd tot in de auto gebracht, wat een service. We zijn al jaren klant en zullen dat zeker blijven.
Zeer goede en vriendelijke uitleg in de winkel. Alles op tijd geleverd en door monteur keurig geïnstalleerd en uitgelegd.
wij werden erg vriendelijk ontvangen behalve dat kregen we een goede gedetailleerde en deskundige uitleg over de verschillende Tv's waarvoor we kwamen!
vind de service goed hebben me vorige keer meteen geholpen met kijken naar me one box ook al kwam die niet van jullie af dus dacht ik hier naar toe te gaan voor nieuwe tv
Ik had een mooie 2e hands tv gezien in de advertentie op Marktplaats voor een vriendelijke prijs.
We gingen naar de winkel in Naarden. We wisten niet dat de 2e hands afdeling achterin de winkel was, dus hadden een tijdje voor niets gewacht. Maar eenmaal daar prima en vriendelijk geholpen. De tv bleek zelfs nog extra afgeprijsd te zijn. Eenmaal thuis kwamen we erachter dat er een kras op het beeldscherm zat. Hierover contact opgenomen en hierin zijn we ook weer snel en goed geholpen. We kregen de keuze de tv in te ruilen of een andere genoegdoening.
Wij zijn al met al zeer tevreden over de service en de keuze bij Hello tv
Zowel tijdens aankoop, als daarna voor uitleg heel vriendelijk personeel
Top geholpen in Den Bosch. Goed advies en geluisterd naar onze wensen. Goeie deal inclusief inruil van oude hifi apparatuur.
Ik zocht een grote tv, maar vanwege mijn tv meubel 1 met een centrale voet. De prijs, 1150 euro voor een 4K 75 inch. 75 inch! Dat is een bizonder redelijke prijs, in mijn opinie. De verkoper raadde mij een andere aan, met een snellere processor, en hij is inderdaad sneller dan mijn vorige.
Als DEZE TV het langer doet dan 6 jaar... Fantastische deal. Bezorging was rapid.
In de winkel namen zij de tijd om uitleg te geven voor een nieuwe Sonos systeem, vonden wij zeer prettig. Daarna heeft Job de Installateur ons heel goed geholpen, wij waren erg bij met hem want zonder hem (wij zijn senioren) hadden wij dat niet voor elkaar gekregen. Alles werkt dus genieten van muziek en TV
True TV professionals. I received a professional and detailed advice that helped me choose a great TV for my family. Now enjoying it every day. On top of that I also got a very nice discount. Delivery was arranged through PostNL Extra@Home.
Fijne winkel waar ze oog hebben voor de klant! Via de mail wordt er snel gereageerd en een mooie prijs verkregen.
We zijn heel goed geholpen door Andre in groningen goede uitleg en geholpen met onze nieuwe tv in de auto te leggen.
Dankjewel echt een aanrader om een nieuwe tv te kopen.
Al meerdere aankopen gedaan en altijd tevreden. Het product kunnen zien en beluisteren blijft voor mij een must en dit kan bij HelloTV perfect. Deze keer een Sony Soundbar aangeschaft na deze beluisterd te hebben in Breda. Netjes en geduldig geholpen. PostNl liet op zich wachten bij afleveren maar ik kon via de Chat altijd terecht met mijn vragen en alle keren netjes geholpen. Nog een jaartje of twee en dan is de TV weer aan de beurt....
Keurige en gastvrije ontvangst in de winkel (Naarden). Het door mij gewenste artikel werd een dag later thuis bezorgd. Ook de inruil van mijn product was gelijk mogelijk waardoor de prijs nog aantrekkelijker was. Verkoper was betrokken en nam alle tijd om mijn product en vragen uit te leggen en te beantwoorden. Kortom een winkel waar ik zeker weer naar toe zal gaan op het gebied van audio, tv en koffieproducten.