HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Vincent11-01-2025
Deze shop was het meest dichtbij. Ruime en overzichtelijke shop
Astrid 11-01-2025
Door de goede ervaring van mijn vader heb ik gekozen voor deze shop. Vandaag heen geweest en super fijn en duidelijk geholpen door André!
Jolanda 11-01-2025
Vandaag bij hel filiaal in Duiven geweest voor de aanschaf van een nieuwe tv. Bij binnenkomst werden we hartelijk begroet. Na wat rondkijken werden we geholpen door Marco. Hij heeft ons allerlei uitleg en informatie gegeven , op een zeer vriendelijke en professionele manier. Op deze manier werden wij in de gelegenheid gesteld om de voor ons juiste keuze te maken. We zijn dan ook super tevreden en bevelen deze winkel dan ook zeer aan.

Klaas11-01-2025
Door de actie bij Hello.tv zijn we hier in Groningen terecht gekomen. En zijn weer uitstekend geholpen door A****!👍🏻
Fred11-01-2025
Top winkel goed geholpen en een super service zelfs de tv in de auto gezet
Rademaker 11-01-2025
Ik heb vandaag een sonos sub gekocht bij dit bedrijf en ik ben vriendelijk ontvangen en goed geholpen echt een aanrader om hier wat te kopen
Jan Wolff11-01-2025
Mooie winkel, uitstekend geholpen en een mooie prijs betaald voor mijn Samsung soundbar. Helemaal top.👍
Frank11-01-2025
Mooie en overzichtelijke winkel, zeer ervaren personeel en een enorme parkeerplaats voor de deur (vestiging Amsterdam), waardoor je nooit met zware dozen hoeft te sjouwen. Het personeel is zeer ervaren en denkt met je mee. Je hebt er echt nog het gevoel dat de klant hier koning is en niet gewoon een nummer.
Djessa11-01-2025
Op een vrijdagmiddag in een mooie showroom heel goed ontvangen door Marco. Prima uitleg gegeven over de verschillen tussen de 2 opties die ik in gedachten had en direct een goed aanbod voor beide opties gemaakt.
Ralf Boot10-01-2025
Prima service, vriendelijke, deskundige en eerlijke installateur, Sydney denktmee in Oplossingen! Hartstikke tevreden met het vakwerk!
Walther10-01-2025
Ik heb in de shop in Zoeterwoude een tv aangeschaft voor in de slaapkamer. De tv was niet op voorraad maar de verkoper beloofde mij dat hij de volgende dag vanuit de centrale voorraad bij mij thuis bezorgd zou worden, op een zaterdag notabene. Ik had mijn twijfels maar de volgende dag stond de tv in huis dus de twijfel was in dit geval onterecht. In de winkel werd ik vriendelijk te woord gestaan dus bij een volgende aankoop zien ze me daar weer. P.S Vergeet niet om korting te vragen..alle kleine beetjes helpen nietwaar?
MD10-01-2025
Prima prijs en snel geleverd
René 10-01-2025
We kwamen voor een soundbar en ik had mijn huiswerk gedaan. We werden zeer professioneel geholpen door dhr C. hij vulden mij precies aan met goede informatie. Door zijn goede service en informatie vroeg ik naar een TV (hij wist niet dat dit ook een optie was). Door zijn enthousiasme en informatie gingen we overstag en kochten de soundbar en TV. Ze staan nu een week thuis te draaien en alle informatie is juist gegeven. Uitmuntend personeel (dhr. C.) en mooie winkel zeker een aanrader. Ook gezien de prijs verschillen.
Peter 10-01-2025
Prima service, professionele uitleg in de de winkel. Ben superblij met mijn aankoop van mijn nieuwe tv en Sonos surround set bij Hello TV
Marc10-01-2025
De prijs was in basis niet lager. Maar er was een mogelijkheid om korting aan te vragen. Van de korting heb ik grotendeels de aanvullende garantie kunnen betalen. Dus voordeliger.
M. Wetzels10-01-2025
Goede uitleg over de diverse modellen en merken. Demonstratie van de modellen. Goede uitleg over de service voorwaarden en uitbreiding van verzekering. Meehelpen de TV in de auto leggen. Uitleg over bijverkoop van accessoires, maar niet vervelend opdringen.
Sophie 10-01-2025
Erg goed geholpen! Namen uitgebreid de tijd voor kundig advies en zochten mee naar een tv op maat voor ons. Uiteindelijk voor de Samsung Qled 75QN93D gegaan. Hierbij ook nog een hele mooie deal kunnen maken. Erg tevreden over de service!
Mark W10-01-2025
In eerste instantie contact gelegd via de chat voor een Samsung Frame tv. Toen een goede aanbieding ontvangen waardoor voor mij de keuze makkelijk was. Alleen we twijfelden nog tussen 2 formaten. Daarom gekozen om naar de winkel in Naarden te gaan. Hier werden wij direct en zeer goed geholpen. Er werd uitgebreid de moeite genomen om alle optisch van de TV door te nemen, zonder aan te dringen. Ook al mijn vragen werden keurig beantwoord, echt super! Inmiddels hangt de TV en kunnen we er van genieten.
Meer persoonlijke service 10-01-2025
Mijn TCL Smart TV moest ik noodgedwongen kopen online kopen , omdat de oude SAMSUNG na 30 jaar het opgaf . Ik ko cht een TCL Smart tv die promo de volgende dag werd afgeleverd en gelukkig was de POST NL bezorger zo vriendelijk om de grote doos in huis neer te zetten. Met een vriend uitgepakt en aansluiten. Handicap 1 de handleiding was een uitgebreid boekwerk in wel 20 talen. Handicap 2 in een mini-mini lettertype. Waarom niet een boekje in het Nederlands en groter lettertype . Ik ben 74 jaar en mijn ogen zijn niet meer toen ik 18 was en naar al het moois kon kijken. Dan het installeren heeft 3 dagen geduurd, mede door de mini geschreven handleiding. Je kan hulp krijgen van HELLOTV, maar mijn oude apparaat was kapot en de hulp zou dagen duren. Al met al apparaat OK, HelloTV OK, TCL bedrijf, verkoopservice minimaal, bedenk in een paar jaar zijn uw klanten 50% ouderen , denk daar aan als u wil verkopen.
Meinte10-01-2025
Duidelijk en goed advies gegeven. Respecteert mijn budget en probeert niet om mij wat te verkopen dat boven mijn prijsgrens ligt (iets dat bij menig andere winkel wel het geval is geweest). Advies was eerlijk en transparant, geeft duidelijke voor- en nadelen van elk product, en laat mij vooral de keuze maken!
Peter10-01-2025
Na eerst online gezocht te hebben uiteindelijk bij Hello TV terecht gekomen, na een goed contact via de mail. Vervolgens naar Zoeterwoude geweest waar ik heel goed ben geholpen met een duidelijke uitleg en mogelijkheden van de diverse televisies.
William10-01-2025
Goed advies en vriendelijke verkoper die ook de tijd neemt.
Dirk10-01-2025
Uitstekend geholpen in de winkel. Fijne gasten die met je meedenken en out of the box kunnen denken. De support bij de webshop is behoorlijk teleurstellend. Wat mij betreft kan de webshop heel veel leren van hun top collega’s in de winkel.
Wim09-01-2025
Op internet inspiratie op gedaan en in de winkel geweest voor de definitieve keuze. Heel vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg gehad over de verschillende opties. Daarna een tv uitgezocht en een supergoede deal gesloten. De tv wordt zelfs op een zelf gekozen dag en moment geleverd. Kortom, supergoede service van Hello TV.
Mike 09-01-2025
Sydney heeft de LG OLED G4 65 inch perfect en professioneel gemonteerd. Zijn klantvriendelijke en behulpzame aanpak maakte de hele ervaring aangenaam en probleemloos. Ik zal HelloTV dan ook aan iedereen aanraden. Sydney nogmaals bedankt 💪 De tv werkt na montage perfect. De refresh rate en het verbazingwekkende haarscherpe beeld zorgt voor een geweldige kijkervaring. Iedereen die twijfelt koop de LG G4 nu!!