HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb voor de 2e keer een tv gekocht bij Hello TV.
Ik ben goed voorgelicht over hoe en wat over het product .
Daarnaast kon ik ook nog een goede prijs maken.
Wat wil je nog meer.
Prima geholpen aan de telefoon, aardige medewerker
Via internet heb ik bij Hello het advies en afhandeling van mijn tv aankoop als persoonlijk, deskundig en klantgericht ervaren. Daarvoor gaat mijn hartelijke dank uit naar Ivo. Nu de nieuwe tv in mijn huiskamer staat, wordt bevestigd dat het een uitstekend advies/keus is. Wanneer Hello de bezorging op de afgesproken dag had geleverd en niet een dag later, dan was mijn beoordeling een 10!
Goede prijs voor een mooi apparaat. Maar wat ik echt het meest bijzonder vind, is dat je een echt persoon aan de chat krijgt en niet eerst een chatbot. En ook nog eens direct, zonder langer dan een paar seconden te hoeven wachten. Heel fijn!
Goede informatie, goede prijs/korting.
Prettig contact in winkel Eindhoven met Boris. Mooi aanbod met eerlijk advies over 8tv mbt verschil tov oled tv in mijn situatie veel licht in huiskamer . Inruil oude tv en cashback tot een goede deal uitgekomen .
Goed advies en behulpzaam
Op advies van mijn broer hebben wij voor deze winkel gekozen.
Het is een ruime overzichtelijke winkel en je auto kan je goed parkeren voor de deur.
De monteur DannyK heeft ons heel goed geholpen met de installatie en heeft alles goed uitgelegd, we zijn ontzettend blij met de prachtige tv!
Optimale advisering in de winkel in Naarden. Daarna gevolgd door perfekt proces van aflevering, montage, calibratie en uitleg van het apparaat. Niets was de monteur teveel. Echt super.
Lange tijd geleden dat ik een dergelijk perfekt koop- en nazorgproces heb meegemaakt.
Perfecte service omruil service gebruikt toch voor een Oled gegaan zonder issues gelijk kunnen wisselen en een goeie deal gekregen ! Bedankt
Brand in reparatie bedrijf in Goes. Onze tv ( 27-11-24 gekocht) was verbrand. Kregen gelijk nieuwe tv. Prima service . Wilde graag groter model was geen probleem. Wel iets uiteraard bijbetaald met korting .
Ik ben tevreden over de manier waarop alles geregeld is. Alleen bleek tijdens het installeren dat de TCLtelevisie niet gekoppeld kan worden aan de afstandsbediening van Odido, waardoor ik voortaan met twee afstandsbedieningen moet werken. Geen ramp, maar dat had ik liever eerder geweten.
HELLOTV in Rotterdam was hier de winkel van keuze voor de aanschaf van een OLED TV.
Een schitterede showroom waar alle topmerken en plek in de winkel hebben.
Moest wel even op mijn beurt wachten (wachten duurt voor je gevoel altijd lang!) maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de verkoper ***** die overal ruimschoots de tijd voor nam om alle plussen en 'minnen' te noemen, te laten horen en uit te leggen.
Absoluut een professioneel die prima op de hoogte was waar hij mee bezig is.
Deze organisatie is zeker de moeite waard om zaken mee te doen.
Ga gerust kijken het is de moeite waard prima parkeer mogelijkheden op het dak van de Big Shops..
De Hello TV Shop heb ik heel positief ervaren en gebruikt. producten makkelijk te vinden en via de chat goed en snel geholpen bij keuze. De artieklen zijn ook zeer snel na betaling geleverd door Post NL. Alleen heeft de POSTNL hier een onduidelijke sticker opgeplakt waarbij je vraagtekens bij kan plaatsen. De tekst luid; "Helaas is uw poststuk incompleet en/of beschadigd. Wij hebben uw poststuk hierna opnieuw dichtgemaakt, zonder de inhoud te bekijken. onze excuses voor het ongemak" Aan de verpakking is niet te zien en de zending is compleet.
Ik hoop dat de apparaten wel gaan werken zodra deze worden geïnstalleerd.
Echt deskundig advies
Wij zijn uitstekend geadviseerd en geholpen met onze keuze van een nieuwe sonos soundbar bij HelloTV in Duiven.
Mooie overzichtelijke winkel met vriendelijke tv experts die klaar staan om je te helpen.
Duidelijke overzichtelijke site. Degelijke producten en goede product omschrijvingen. Het bestelproces is niets op aan te merken, werkt zoals je het mag verwachten. Word goed op de hoogte gehouden tav de status van de bestelling. Ook in de winkel in Groningen wordt je goed en vriendelijk geholpen.
Snel met de juiste prijs gekomen. Spullen waren op voorraad en kon ik direct afhalen. Ook in de chat en winkel, erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prima geholpen en een goede prijs.
Eerst argwanend omdat ik HelloTV niet kon maar via de chat was er een uitstekende uitleg en een nog lagere prijs ook kreeg ik van Samsung nog eens 100 cathback ook daarbij kreeg van HelloTV een goede begeleiding. De levering zou 3-5 dagen duren maar de volgende dag werd de soundbar geleverd
Top dus
Prima, en de monteur die vandaag de televisie heeft geïnstalleerd fantastisch gedaan,ik ben zeer tevreden
Vanaf de bestelling tot en met de levering/installering fantastisch geholpen.
Ik ben normaal niet zo van de reviews maar deze winkel en aankoop is wel een zeer positieve vermelding waard.
Na een goed advies via een medewerker genaamd .... hadden wij er voor gekozen om een complete set aan te schaffen, een Neo Qled 75 Inch, een Soundbar, en een complete ophangbeugel.
Wij hadden het scherm gekregen van iemand die erg ziek is, en het graag nog een keer spelend bij ons thuis wou zien. Echter de levering moest op het laatste moment worden afgezegd en verplaatst omdat er bij Hello tv te weinig was uitgeleverd en slechts de helft van de verkochte toestellen uitgeleverd konden worden, erg spijtig omdat wij niet wisten hoeveel tijd wij nog hadden om de belofte om het te kunnen zien waar te maken. Nadat we dit sombere nieuws aan .... hadden verteld is hij die hele dag bezig geweest om een andere klant bereid te vinden om langer te wachten zodat bij ons uitgeleverd kon worden.
Aan het eind van die dag kon .... mij het fijne nieuws brengen dat hij iemand had gevonden die wou wachten, en er samen met .... van logistiek voor kon zorgen dat wij een dag later alles in huis hadden.
Hierdoor heeft hij een hoop mensen erg blij en gelukkig gemaakt, ons petje af voor de inzet , meedenken en afhandelen van onze bestelling.
HelloTv, .... en .... een dikke 10, bedankt voor alles.
Mooie winkel, top service bij uitzoeken van geschikte TV door verkoper in Utrecht, en vervolgens ook top service door bij ons thuis de TV op te hangen aan de muur en alles werkend te krijgen.