HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
We waren op zoek naar een soundbar. Ik was aan het googlen en kwam bij jullie uit. Ik had wat vragen en begon te chatten met een medewerker. Ik werd ontzettend goed geholpen. Hij heeft me heel goed geadviseerd, heel blij mee. We zijn heel tevreden met het product. Als ik weer wat nodig heb zal ik hier zeer zeker weer komen.
Hello TV heeft mij spontaan benaderd of ik onze, nog goed werkende 5 jaar oude tv, wilde omruilen voor een nieuw exemplaar. Uit nieuwsgierigheid offerte gevraagd. Uitkomst een 'offer you can't refuse'. Communicatie snel en duidelijk. Levering aan huis 1 week later en oude tv meegenomen. Complimenten aan marketing en uitvoerders van Hello TV, alles klopt!
Prima geholpen met mijn keuze voor een Sonos systeem. Prima prijs en een eerlijke prijs voor inruil oude systeem. Opgehaald in winkel in Rotterdam met bekwame medewerker met goed advies.
Via de chat functie een mooie deal kunnen maken. Vlotte communicatie en afhandeling.
In november 2024 een Samsung TV gekocht, ivm verbouwing pas in december in gebruik genomen. Na 2 dagen een vlek in beeld en nog een dag later viel het beeld steeds uit en nog een dag later helemaal geen beeld meer.
Probleem bij HelloTV gemeld, vervolgens komt er een heel traag proces op gang, om te beginnen bij Samsung. HelloTV heeft direct de volgende dag een leen-TV laten bezorgen.
Het reparatie bedrijf is tot 2 keer thuis gekomen met een nieuw panel, wat beide keren niet heeft geleid tot een werkende TV.
Uiteindelijk komt er dan weer een traag proces op gang om de TV om te ruilen.
Ondertussen heb ik uitgebreid contact onderhouden met HelloTV - Naarden. Daar was uiteindelijk de maat ook vol. Zij hebben de TV omgeruild voor een nieuwe ondanks dat het proces bij Samsung nog niet was afgerond.
Het hele proces van melding defect tot omruilen liep van 16 december tot 30 januari.
Ik heb dit met name van Samsung ervaren als een zeer frustrerende en slechte "service".
Snel en goed geholpen. Top!
had via de chat een tv-scherm besteld. Order werd aangemaakt en kon afgehaald worden in de winkel op een bij mij passend moment. werd snel en vriendelijk geholpen
Ik had een verkeerde maat televisie gekocht. Verpakking gelukkig nog ongeopend, kon ik deze zonder problemen omruilen.
Ik werd heel vriendelijk geholpen in de winkel. Kreeg duidelijke uitleg en tips en ben bijzonder tevreden.
Bij aankoop werden heel goed en vriendelijk te woord gestaan. Ook prima advies gekregen nadat de koop was gesloten. Ik heb meerdere medewerkers aan de lijn gehad. Allemaal professionele mensen die mij kundig en vriendelijk te woord stonden. Kan niet anders dan een 10 geven.
Ik vind de onlineshop en winkel goed, en het aanbod is prima.
De hulp en het meedenken via de mail/chat en in de winkel was uitzonderlijk goed en ik voelde me erg goed geholpen. Kan helloTV zeker aanraden!
Goed advies alleen bij ophalen troffen we een opdringerige verkoper om verzekering te verkopen. Toen we daar niet op ingingen duidelijk korter en geen enkele verdere aandacht/uitleg.
Goed personeel met verstand van zaken.
Als een goedkopere variant je beter past dan zijn ze daar eerlijk in.
Van oorsprong een familiebedrijf en nog steeds goed toegankelijk. In deze tijd van digitale service een verademing.
Goed en snel geholpen bij problemen met instellen.
De reden dat wij voor Hello TV hebben gekozen is begonnen met het feit dat op hun site duidelijk vermeld staat welke accessoires bij onze tv geleverd zouden gaan worden. Op veel sites staat dat niet vermeld.
Wat een uitstekend advies en hulp bij vragen !
We hebben voor Hello TV in Zoeterwoude gekozen vanwege de goede recensies die we van familieleden kregen. Mooie winkel, vriendelijk en deskundig personeel, goede prijs/kwaliteitverhouding.
Door een goede inruilprijs en prima voorlichting voor deze zaak gekozen
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een soundbar. Naast de uitgebreide uitleg over de verschillen tussen verschillende modellen, lieten ze me ook het verschil horen. De medewerker die mij hielp wrong zich bijna letterlijk in moeilijke bochten om de juiste soundbar aan te sluiten, en de losse achterspeakers en subwoofer speciaal voor mij los te koppelen, zodat ik ook zonder deze kon luisteren. Bovendien ook nog eens een goede korting gekregen!
Kortom: goede service, goede producten, goede korting!
De verkoper ontdanks drukte in winkel nam echt de tijd voor mij. Super helpen met tv in de auto zetten.
Vriendelijk geholpen door mark in duiven.
Goed advies van de verkoper, neemt de tijd voor je. Fijne winkel.
Hello tv Breda is al jaren onze winkel als het gaat om televisies en soundbar. Je wordt er heel fijn geholpen. Ze denken goed met je mee. Doen net dat stapje extra. Zeer tevreden!
Uit eerdere ervaring weer naar Hello TV gegaan want vooral de duidelijke communicatie via chat/email staat me aan waarbij vooral de correctheid van de medewerkers me bevalt.
Goede, vriendelijke, snelle en ECHTE chat gehad. Goed geholpen, fijn advies, snelle levering. Heel tevreden, we komen volgende keer weer en adviseren overal om ook bij HelloTV te informeren
Alles wat je besteld bij hello komt snel en is goed