HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

JOAN08-02-2025
Ik heb eerder producten gekocht bij hello tv in Doetinchem. Altijd naar alle tevredenheid geholpen.
Jan Vis08-02-2025
De vriendelijke en deskundige adviezen. Deze hebben ons doen besluiten deze aankoop te doen
D. 08-02-2025
Zeer goede begeleiding door Max. Kort en krachtig verhaal met al heel snel een bod met een zeer scherpe prijs. Kortom informatie die je graag horen wil om snel tot een besluit te komen. Geen poespas.

Henk07-02-2025
Betrouwbare site. Komen leverings-afspraak na. Reageren vlot via chat-box.
Nick07-02-2025
Van a tot z, top geholpen met ophangen, installeren van tv en sonos installatie!
Marike en John07-02-2025
Een bedrijf wat haar afspraken nakomt en een installateur die met je meedenkt, super!
William Habets07-02-2025
Zeer goede service!! En top monteurs. Bij Hallo tv al een paar keer een tv besteld. Aanrader!!
Happy customer07-02-2025
Bestelprocedure heel soepel, hierbij werd wel een fout gemaakt door te beloven dat de volgende dag geleverd zou worden. Medewerker had helaas de voorraad niet gecheckt, waardoor volgens een andere medewerkster de TV pas dagen later geleverd zou worden. Zij heeft daarna echter alles uit de kast gehaald om de TV toch noch op de afgesproken dag bezorgd te krijgen. Apart met een busje van Doetichem naar Limburg. Geweldig.
Rodney Probst - Heidy van Mierlo 07-02-2025
We gaan voor een 10 is de slogan ga er ook niet vanuit dat ze reageren op deze review want ze reageren ook niet op mails of brieven. Ook een brief richting het moederbedrijf New Retail Company was een tevergeefse poging. Wij hebben ondanks de A-Z service 5 maanden gewacht op een goed functionerende televisie. Twee aangetekende brieven, heen en weer rijden en drie hdmi kabels totale onkosten 80 euro maar een beetje begrip ho maar. Geen excuus of vergoeding van de gemaakte kosten, geen begrip voor de ergernis helemaal niks We zijn nu 5 maanden en hebben inmiddels televisie nummer 3 in de hoop dat deze het wel goed doet. Ik vraag me ook af hoeveel mensen er ingetrapt zijn door in te gaan op een aanbod bij een defecte televisie. De eerste vraag ging over het inruilen van de televisie tegen bijbetaling voor een nieuwer model.
Feelgood07-02-2025
Heel duidelijk Super service Oprecht en accuraat En de keuze is reuze Ook in de koopjes hoek (buitenkansje) is van alles te vinden Maar er gaat niet boven een splunter nieuwe tv van Hallo...TV 6-2-2025 binnen gekomen Bezorgd precies volgens afspraak MVG
Jaap07-02-2025
Kom hier al jaren. Wordt altijd netjes en vlot geholpen. Is ook niet zo moeilijk als je weet wat je nodig hebt. Loop altijd naar de zelfde persoon, XXX die altijd een mooie prijs weet te maken.
Danny07-02-2025
Mijn eerste contact was via de chat. Snel en goed geholpen daarna dezelfde dag de nieuwe tv kunnen ophalen. Top service
Joop07-02-2025
Vakkundige en vriendelijke installatiemonteur. Heeft de tijd genomen om het goed te installeren en werkzaam op te leveren. Hij verdient ons compliment en een terechte 10.
Tevreden klant07-02-2025
Goede, snelle en vakkundige service door topper XXX. Prettige sfeer en een overzichtelijke winkel.
mvb1975 07-02-2025
Samsung soundbar aangeschaft bij HelloTV nadat ik online bij een concurrent de soundbar goedkoper zag staan. HelloTV heeft dezelfde prijs aangehouden als de concurrent. Klasse service van HelloTV
Michel07-02-2025
Heel veel keus en scherpe prijzen. Ook de service was top. Heel blij mee.
Michael07-02-2025
Goed geadviseerd door verkoper. TV voldoet aan verwachtingen. Op de getoonde prijs kregen we wel extra korting. Maar door de extra korting moesten we wel bezorgkosten betalen. Dat vond ik wel een beetje vreemd.
Raymond07-02-2025
Mogelijkheid om oude apparatuur in te ruilen en goede service. Winkel goed bereikbaar.
Lawrence07-02-2025
Een review schrijven is normaalgesproken niet zo mijn ding zal ik maar zeggen. Maar in dezen maak ik er graag een wel verdiende uitzondering voor. Gisteravond rond de klok van 20:40 contact opgenomen met de medewerker van Hellotv om een nieuwe LG Oled tv te bestellen met een muurbeugel. Omdat mij een voorstel werd gedaan waarbij ik netto 160€ verdiende op tv + muurbeugel ging ik uiteindelijk akkoord. Alleen nog even betalen en de deal was rond, en er was mij beloofd dat ik dan vandaag 01-02-2025 al kon genieten van mijn aankoop. Mijn betaling kwam echter om 21:06 bij Hellotv binnen en dat verwees meteen door naar aflevering Maandag 03-02 hedenmorgen kwam ik daar pas achter na contact met de chat over mijn bestelling. Natuurlijk was ik teleurgesteld, maar nu komt het.. de medewerkster heeft direct maar dan ook direct contact gezocht met het centraalmagazijn in Doetinchem en deze beloofde mij alsnog vandaag te leveren. 13:30 vandaag dingdong Hellotv ik kom een tv + muurbeugel afleveren. Je hebt Service en Service, maar dit is buitencategorie. Toppers !!!!
Vico8007-02-2025
Ik koop al jaren tv's bij jullie. eerst platte tv en nu hellotv altijd goed geholpen en een goede prijs! kundig en vriendelijk
Raymond 06-02-2025
Top service en men weet waar ze over praten.
Proost06-02-2025
Heel even gedacht dat ik een klacht had over de meegeleverde kabel. Maar er werd gelijk gebeld en mij verteld dat ik het zelf zo had uitgelegd. Alles perfect geregeld. Half uur van te voren gebeld wanneer de installateur kwam. Alle tijd genomen en drie uur later werkte tv en soundbar en was mijn hele tv-meubel netjes opnieuw opgeruimd. Dank
M.R.Zonderman06-02-2025
Mijn ervaring met de winkel was heel erg goed. Fijn geholpen en een mooie tv besteld. Gisteren opgehangen en geïnstalleerd. Keurig en nette monteur van Hello TV. Niets was te veel gevraagd en de TV hangt keurig. Ik ben erg tevreden en kom volgende keer zeker terug.
Henk06-02-2025
De uitleg die ik van het personeel van de winkel kreeg was super! Maar jullie zijn slecht bereikbaar via mail en chatrobot( die is zoals alle chatrobots) erg slecht, maar ik werd netjes teruggebeld en uitstekende uitleg gekregen.
Loek 06-02-2025
Groot aanbod ruime keuze, prettig geholpen door kundig personeel, goede uitleg , heel blij mee.