HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wagenaar20-12-2024
Zeer uitgebreide uitleg gekregen over wat merken tegenwoordig hebben te bieden.
Laurens20-12-2024
Een dikke vette 10 Wat een topaankoop mijn LG Oled TV 77C 46LA. Super helder beeld en waanzinnige zwart waarden. De jongens van de installatie in Groningen en M. In de winkel hebben mij super geholpen en geadviseerd. Erg blij mee
Perry20-12-2024
Eerlijke advies, geen opdringerige verkopers, gewoon een hele fijne winkel met mensen die weten waarover ze praten.

Jan20-12-2024
Mooie zaak. Prima apparatuur. Goede deal gesloten met de aanschaf van een Speaker box. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Jim20-12-2024
HelloTV werd aangeraden door goede vrienden. De mensen die er werken weten meer dan genoeg van tv’s! Het gaat niet om het verkopen van de duurste, maar om het gene wat de klant nodig heeft. De extra service die zij bieden met betrekking tot de garantie zorgt ervoor dat je nergens meer over hoeft na te denken!
Johan B.20-12-2024
Mijn vragen zijn goed beantwoord en ik heb goede aanvullende informatie gekregen. Kortom, ik ging met een doos de deur uit!
Erwin20-12-2024
Top winkel, hele aardige verkoopster en zeer behulpzaam. Leuke korting gekregen... Voor de tweede keer iets gekocht en beide keren alles goed verlopen.
Martin20-12-2024
Vakkundige verkoper .... in filiaal Zoeterwoude , nam alle tijd om advies te geven en een inruilvoorstel te doen.
Ad van Oers20-12-2024
Zelden maak je mee, dat je zo professioneel wordt geholpen. Onafhankelijk van merk wordt je heel begrijpbaar (voor een 78 jarige leek) advies gegeven Als de koop is gesloten komt de levering. Je wordt ruim van tevoren gebeld over de levering gsdatum. In mijn geval moest de tv worden opgehangen. Op de afgesproken tijd kwam monteur. Een keurige man, die zich netjes voorstelde en direct aan het werk ging. Zelfs tijdens het boren werd er een eigen stofzuiger gebruikt, zodat ik zelf helemaal niets hoefde te doen. Alles ging via het filiaal in Utrecht. Van mij een dikke 10 Ook hij leverde keuring werk
L.kerkhof20-12-2024
Netjes geholpen in de winkel in Den Bosch, goede uitleg en vriendelijk.
Diny19-12-2024
Nieuwe televisie gezocht. Uitgekomen bij Hello TV. Prima door Boris geholpen met de keuze . Je bent geen nummer, maar een klant en zo wordt je behandeld. Aanrader!
Bar18-12-2024
Naar aanleiding van de reviews op internet naar Hello tv gegaan voor een tv voor mijn dochter . Wat een verademing! Mannen met verstand van zaken, denken ook nog mee, echt top…;)) hele grote winkel waar je alles uitgelegd krijgt en naar het geluid van elke gewenste tv kunt luisteren. Zit praktisch om de hoek van de grote rode M, wil je mannen die er verstand van hebben, kies dan voor Hello tv. Heel fijn door medewerker xxxx geholpen, hielp zelfs de tv in de auto te leggen. Voor mezelf ook direct maar gekeken, even wachten op het schip met geld en dan weet ik waar ik heen ga….;))
Karin17-12-2024
Goede voorlichting en uitleg. Heel fijn geholpen. Komen hoop ik de komende jaren niet terug.
Televisie-aankoop bij Hellotv – Teleurstellende ervaring16-12-2024
Ik heb recent een televisie gekocht bij Hellotv, waarbij ik gevraagd had om een deal bij (*). Ze gaven aan dat het een hele scherpe deal was, maar later ontdekte ik dat ik dezelfde televisie elders voor een betere prijs had gevonden. Ik heb dit aangegeven bij mijn adviseur en hem telefonisch verteld dat ik de televisie zou retourneren als het niet mogelijk was om de prijs aan te passen. Mijn adviseur begreep de situatie volledig, maar toen hij dit ging navragen en mij terugbelde, vertelde hij enkel dat de return niet mogelijk was omdat het meer dan 14 dagen geleden was dat de televisie was geleverd. Hierdoor kunnen ze natuurlijk tegen alles nee zeggen omdat ik toch geen kant op kan. Dit kwam als een verrassing voor mij, omdat ik gewend ben om bij andere webshops minimaal 30 dagen de tijd te hebben voor een retour. Dit was iets wat ik helaas over het hoofd had gezien in de voorwaarden van Hellotv. Ondanks dat ik de televisie wilde houden, stelde ik voor om het prijsverschil op te lossen door de helft van het verschil terug te krijgen. Ik vond het namelijk nog steeds de moeite waard om bij Hellotv te kopen, maar er was geen mogelijkheid om tot een oplossing te komen. Het feit dat ze zich strikt houden aan de 14-dagen regel zonder enige flexibiliteit of poging om een andere oplossing te bieden, vond ik erg teleurstellend. Ik had echt gehoopt op meer klantgerichte benadering, zeker gezien het feit dat ik een maand eerder nog een Sonos set bij hen had gekocht en toch van technologie hou dus er vaker iets wilde aanschaffen. Al met al vind ik het erg jammer en ben ik teleurgesteld in mijn ervaring met Hellotv. Dit had ik niet verwacht van een bedrijf dat ik voorheen als betrouwbaar beschouwde.
Fam Wijnen16-12-2024
Gisteren bij jullie een aanschaf gedaan van onze nieuwe tv in t filiaal in Nijmegen. Zeer goede en prettige hulp gehandhaafd die alle vragen goed kon beantwoorden. En alles zorgvuldig uitlegde. We zullen deze service zeker aanbevelen aan familie en vrienden.
Paul16-12-2024
Afgelopen vrijdag mijn nieuwe 65inch TV en soundbar opgehangen en gemonteerd door Hello tv. Ziet er prachtig uit. Vakwerk👍🏻
Kenneth14-12-2024
Vandaag super geholpen met de aankoop van onze nieuwe TV en soundbar in de vestiging van Duiven. Stephan, nogmaals bedankt voor je expertise en duidelijke uitleg tussen de verschillende types
LA van Dijk13-12-2024
Ben uitstekend geholpen in de winkel van Hello Tv in Den Bosch. Duidelijke informatie en advies gekregen van Nick bij de aanschaf van mijn TV.
André13-12-2024
Wederom een nieuwe TV gekocht, nu voor ons nieuwe appartement. Uitstekend geholpen door XXX in Breda. Het demonteren van de geluidsinstallatie in ons oude huis en de montage daarvan + nieuwe TV in ons nieuwe appartement voortreffelijk gedaan door XXX.
Gino11-12-2024
Ik ben zeer ontevreden over de service die ik heb ontvangen. Enkele weken geleden heb ik gemeld dat de afstandsbediening van de televisie, die nog maar één jaar oud is, defect is. Tot op heden is dit probleem niet opgelost. Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met de klantenservice, is er telkens geen opvolging geweest. Afgelopen maandag werd mij nog beloofd dat ik een e-mail zou ontvangen met een update, maar ook dat is niet gebeurd. Ondertussen zitten mijn ouders al weken zonder een werkende televisie, en ik moet steeds zelf achter een oplossing aan. Ik heb zelf geprobeerd een tijdelijke oplossing te vinden door de LG Remote app te downloaden. Helaas blijkt dat de televisie eerst via wifi verbonden moet worden om de app te kunnen gebruiken. Dit kan ik echter niet instellen zonder een werkende afstandsbediening! Hierdoor blijft het probleem volledig onopgelost. Ik had een betere service verwacht, zeker voor een product dat zo kort in gebruik is. Helaas kan ik dit bedrijf op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.
Bianca & Gerrit Heesterbeek10-12-2024
Vestiging Duiven, geholpen door (*). Paar dagen eerder door een andere medewerker. Duidelijke uitleg, geen vraag is raar. Laten je rustig rondsnuffelen als je dat wilt. Daarna nog een aantal winkels bezocht, maar omdat de winkel van HelloTV er bovenuit stak bij hen onze tv gekocht. Ook nu weer goede uitleg en advies. Niet opdringerig en goed meedenkend. Na 2 dagen terugkomen en herkend worden zegt òòk iets! (*) en collega dank jullie wel. Jullie zijn toppers!
Mark Feenstra09-12-2024
Een hele goede marketing waarbij je als consument het idee krijgt dat je wordt geholpen zonder aan het lijntje gehouden te worden. Ik heb een televisie gekocht die een week later in de aanbieding was bij de MediaMarkt echter bij de MediaMarkt was de televisie ondanks de aanbieding toch nog 200 euro duurder dan de prijs waarvoor ik hem heb gekocht bij hello tv. Ook de uitleg over de tv heeft mij geholpen om een keus te maken. En uiteraard nog dezelfde dag stond de televise thuis al te schitteren.
Peter09-12-2024
Ik ben heel tevreden over Hello tv. Omruilen voor een andere tv was helemaal geen probleem. Nieuwe tv installeren en andere tv meegenomen. De monteur Sidney deed prima zijn werk en gaf ons het gevoel of iemand van de familie bij ons aan het werk was geweest. Top.
Peter09-12-2024
Prima service en goede uitleg.
J.M.K.09-12-2024
Zoon en Dochter kochten al een tv bij Hello.tv Utrecht , op hun advies daar gaan kijken. Prima en goed advies van Danny, een Samsung OLED 77S95D gekocht, mooi-helder beeld.