HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Vriendelijk personeel en zeer goed geholpen met aanschaf soundbar, goede tekst en uitleg welke we wilden kopen ,toch op een andere uitgekomen en ben blij dat we dat hebben gedaan wat een geluid
Zat de heletijd te twijfelen tussen LG en Samsung. Besloten om naar de winkel in Duiven te gaan. Dan kom je erachter dat ze echt wel weten waar ze over praten. Duidelijke uitleg gehad en besloten om toch weer vior Samsung te gaan. En nog steeds geen spijt van. 65S93D was het geworden. Tv installeren fluitje van een cent. Was voor mij wel een beetje stoeien met de instellingen om het beste beeld te krijgen. Ook dit uiteindelijk gelukt. Had wel spijt dat ik niet gelijk gekozen had om de tv op te laten hangen. Dit later erbij genomen en gister is de tv eindelijk door .... opgehangen. Incl kabels netjes weg gewerkt. Nam er ook rustig de tijd voor en geen gehaast. Vroeg nog of hij me wou matsen om de soundbar beugel op te hangen. Dit was geen probleem voor hem ondanks dat het al aan de late kant was. Ook al zat de muur op die hoogte even tegen. Vertelde ook precies wat hij ging doen. Nog wat van hem geleerd ook nog. Gelijk alles van Sonos erbij. Arc ultra, 2 subs gen 3 en 2 keer de Era 300. Wat een geweld bij elkaar. Kortom beveel ik Hellotv. Een dikke ja. En schaf je een tv aan bestel dan gelijk voor een monteur om de tv op te hangen.
Een fixe korting gekregen, waardoor ik de tv niet kon laten staan. Super service en super aardige nette mensen die me geholpen hebben.
Correcte en snelle service
Helaas gebruik moeten maken van de pixel verlies verzekering maar het is opgelost ik kreeg een splinternieuwe televisie
Wij zijn in de winkel in Breda vriendelijk en deskundig geholpen. Fijne, rustige zaak waar je tijd krijgt om rond te kijken en daarna goed geadviseerd wordt.
Goede deal kunnen maken voor mijn inruil tv en de korting op de nieuwe tv zelf. Correcte communicatie vanaf het begin tot afhalen in de winkel!
Mooie prijs voor mijn Sony HT-9 set, snel geleverd en prima op de hoogte gehouden van alles. Goede eerste ervaring met Hello TV, dus ik zal zeker nogmaals bestellen als ik iets nodig heb.
Via de website een korting opgevraagd voor een Philips Ambilight 55 inch tv. Kreeg netjes een aanbiedingprijs welke ook daadwerkelijk lager was dan bij andere aanbieders.
In de winkel ( Den Bosch) vriendelijk geholpen door Ruben.
Waarom geen 9 of 10 maar een 8?
Als je al op de website aanbiedt om kortingen te geven, ben je standaard te duur ;)
On Line gekocht en keurig netjes geholpen. Mooie inruil en korting gekregen. Ook de extra's die ik nodig heb voor de tv werden zonder aandringen verkocht. Ook het ophangen wrd precies op de aangegeven tijd gedaan...
Groot assortiment en professionele uitleg en service
Dhr P. Uit filiaal Doetinchem heeft ons heel goed geholpen. Wij hebben een samsung tv en een hifi set bij hem afgenomen.
Hij gaf eerlijk advies en nam ook de tijd om ons te helpen. Wij hebben daarnaast voor bezorgen en montage gekozen. De beste keuze die wij hebben genomen! Dhr. D.H. uit Duiven was echt een topper! Wat een kundige man is dit zeg. Naast zijn uitstekende montage heeft hij ook oog voor detail.
Nogmaals bedankt heren! En tot de volgende bestelling!!
Groetjes uit Deventer
Ik ben zeer tevreden. Het communiceren online en inwinnen van informatie verliep snel en correct, uiteindelijk heb ik een mooi inruilprijs voorstel kunnen krijgen op mijn oude LG OLED en heb de aankoop van de nieuwe LG OLED 77 rondgemaakt. In het bijzonder was medewerker hierin zeer behulpzaam. De afgesproken levering aan huis verliep keurig volgens afspraak. Hier was een andere medewerker betrokken en ook hij was zeer behulpzaam, professioneel en klantvriendelijk. Dit was voor mij de derde aankoop bij HelloTV en reden genoeg om bij de toekomstige vierde weer bij hen aan te kloppen.
Bij Hellotv de Samsung QD OLED 4K 55S95D en de HW Q800F Soundbar via internet aangeschaft. Contact was snel en duidelijk ook email contact was prima. Levering van goederen was geregeld binnen een paar dagen. Vriendelijke jongens bij aflevering en hulpvaardig. Kreeg ook de nodige kortingen op de tv en soundbar. Oude tv ingenomen en kreeg er een redelijke prijs voor terug. Dus al met al een prima keus HelloTV.
Via de website heb ik contact opgenomen met Hello TV. Ik reageerde op de actiedagen met de mogelijkheid onderhandelen over de prijs en inruil tv. Ik had me via de website goed voorbereid in mijn keuze voor welke tv en functionaliteiten. Het contact verliep gelijk goed. Aanvullende informatie gekregen die hielpen om de keuze voor het type tv definitief te maken. De onderhandelingen liepen soepel en kwamen snel tot een akkoord over de prijs. Van oude en nieuwe TV. Ik vond het heel prettig dat ik nog dezelfde dag naar het filiaal waar de TV beschikbaar was
In het filiaal werd ik gelijk goed ontvangen. Zij waren op de hoogte het betekent dat dr interne communicatie goed georganiseerd is. Kop koffie de tv werkend gezien en ook de controle op de oude tv verliep uitstekend met een goede uitleg. Personeel is vriendelijk en vooral deskundig en hielpen bij het in en uitladen van de TV. Prettig gevoel. Weer na huis en na 1 uur uitpakken en aansluiten was heel makkelijk zatten wij te genieten van onze nieuwe TV
Fijn om geholpen te worden door vakbekwame aardige mensen.
Ben tijdens de aankopp goed geholpen door ***. Uiteindelijk een mooie korting gekregen op de Sony bar 9 soundbar. Spullen zijn ook geleverd binnen de toegezegde termijn. Kortom een hele positieve ervaring
Mooie ruim opgezette winkel, alles leuk aangekleed met bankjes om optimaal je keuze te maken terwijl je op je gemak kan zitten, bij een lekkere cappuccino.
De LG OLED die is geleverd had helaas een fabrieksfout, maar dankzij medewerkers als XXXX, die zich heeft ingespannen om een snelle omruil in te plannen en YYYY die het geleverde apparaat weer heeft meegenomen en een ander exemplaar heeft geinstalleerd, kijken we binnen twee dagen met veel plezier naar onze nieuwe TV. Supergoed geregeld. Dank voor de uitstekende service!
Wederom prima aankoop gedaan bij Hellotv vanuit de ruime keuze samen met de verkoper zijn advies een keuze kunnen maken. In de fysieke winkel heb je echt de mogelijkheid om de tv’s onderling goed te vergelijken, ruim opgezet en netjes gesorteerd.
De installatie van de tv en montage ook door HelloTV laten doen. Heb er geen spijt van. .......... deed het uitstekend en secuur!
Vriendelijke geholpen, ze denken met je mee, een aanrader om hier je tv te kopen. En niet onbelangrijk een goed bod!
Ik heb onlangs een soundbar besteld en ben over het algemeen erg tevreden over mijn ervaring.
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ze scherpe prijzen boden in vergelijking met andere aanbieders, en bovendien had ik positieve recensies gelezen over hun klantenservice en snelle levering.
De gebruiksvriendelijkheid van de website is uitstekend. De site is overzichtelijk, laadt snel en het filteren op merk, en andere specificaties werkte goed, waardoor ik makkelijk een keuze kon maken. Ook de product pagina's zijn duidelijk, met genoeg informatie en klantbeoordelingen die helpen bij het maken van een beslissing.
Wat betreft de levering, die was helemaal in orde. Ik kreeg direct een bevestiging van mijn bestelling en werd goed op de hoogte gehouden via e-mail over het bezorgmoment. De soundbar werd netjes op tijd geleverd en was goed verpakt, zonder beschadigingen.
Kortom: mijn ervaring was erg positief. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en kan de winkel aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe soundbar of aanverwante producten.
Altijd de goedkoopste en supersnelle bezorging, heb al vele tv's en soundbars hier gekocht en altijd zeer tevreden over alles. Ook deze keer weer zeer netjes geholpen door (*) en goed advies gekregen.
Goed en duidelijk geholpen
Koop al jaren bij HelloTV ben altijd tevreden over de deals die afgesproken hebben en de service is ook goed blijft zeker terug komen