HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik vond de hele ervaring van het aanschaffen van een nieuwe televisie heel aangenaam en verliep soepel, het personeel is zeer gemotiveerd en behulpzaam, ik geef filiaal Naarden cijfer 10 en als het kon de installateur cijfer 11, zo gedreven, gek op z'n werk en een aangenaam persoon
Goede service en prijzen
(*) heeft mijn TV super netjes opgehangen en geïnstalleerd.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers die meedenken aan een oplossing en hun afspraken nakomen waardoor we nu tevreden geluid en veel kijkplezier hebben!
Vorige week gingen we op zoek naar een nieuwe Ambilight TV. We werden geholpen door Eertwijn, die ons uitstekend en eerlijk advies gaf over welk model het beste bij onze wensen paste.
Wat we erg waardeerden, was dat hij ons niet probeerde over te halen om per se het nieuwste 2025-model te kiezen, maar juist wees op het voorgaande model dat beter aansloot op onze situatie. Ondanks dat het prijsverschil minimaal was, kregen we ook nog een mooie korting erbovenop.
Kortom: professioneel, meedenkend en absoluut geen opdringerige verkoop. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop!
Ik kocht via de website de TCL QD Mini-LED 65C79K (2025) voor een mooie prijs. Dit is de derde tv die ik bij HelloTV (PlatteTV) kocht. Hij geeft een nog veel mooier beeld dan mijn Sony BRAVIA topmodel uit 2018. Geluid ook geweldig (het is een intense beleving van films en series) en super makkelijk te bedienen. Deze hangt op de slaapkamer, de Sony blijft beneden staan.
Groot assortiment, personeel is kundig en kunnen hun producten waardoor je goede uitleg krijgt.
1min punt wat uiteindelijk wel een pluspunt word.
De prijzen kloppen niet zowel op de site als in de winkel.
Je krijgt nl. een fikse korting.
Maar daar moet je wel naar vragen.
werd netjes geholpen
Goede deal kunnen maken en hele fijne klantenservice die meteen oplossing bood voor probleem!
De zelfde dag liep ik met een sterk afgeprijsde nieuw uit doos perfectie TV de winkel uit!
Helemaal super!
Deskundig advies en erg service gericht!
Dankjewel Joos van de vestiging Tilburg 👍
Mooie showroom en fijn dat je ook terecht kunt voor gebruikt
Dichtbij. Goed advies en goede service.
Beste prijs kwaliteit. Na chat contact nog extra korting weten te bedingen. Snel contact via klantenservice (chat). Enige verbeterpunt is dat ik zeer laat op de dag de track and trace code van Post NL kreeg, maar de aangegeven verzendtijd werd wel gewoon nagekomen. Dikke plus dus!
Een 10! Kan er niets anders van maken. Zowel in de shop door Eertwijn en bij de aflevering en installatie door Yorick uitstekend en vakkundig geholpen. Beiden heel service- en klantvriendelijk gericht. Yorick (met grappige oren en mooie tattoos:) stelt je vanaf het eerste moment op je gemak waardoor je het gevoel krijgt dat je alles kunt vragen over je aankoop. Complimenten!
Ik had al een keuze gemaakt .
Dus we moesten het alleen nog
eens worden over de prijs .
Dat verliep gelukkig geheel naar
mijn wens .
IK HEB VOOR DE SITE VAN HELLOTV GEKOZEN OM DE SITE GEBRUIKSVRIENDELIJK IS MOOI AANBIEDINGEN NIET TE DUUR BEZORGING WAS OKE
Wat een fantastisch bedrijf is dit! Het feit alleen al dat ze je de optie geven om korting te vragen, is geweldig. Op alle vragen is in de winkel en online goed antwoord gegeven.
Prachtige tv aangeschaft. Precies wat ik nodig had.
Super Service en juist de after sales zit top bij HelloTv. Eerste levering zat een bug in tv maar gelijk omruilorder aangemaakt en zeer naar tevredenheid opgelost.
Bedankt hiervoor.
Opnieuw fantastisch geholpen bij helloTV – in Groningen
Na mijn eerste positieve ervaring met helloTV een jaar geleden, had ik nu een nieuwe tv nodig voor in de keuken. Vanwege die eerdere goede service heb ik opnieuw voor helloTV gekozen. Het eerste online contact met Patrick verliep wat stroef en gaf mij niet het gevoel écht geholpen te worden. Gelukkig kwam ik daarna in contact met Marco van helloTV Groningen, en besloot ik naar de winkel te rijden.
Daar werd ik opnieuw geholpen door Chris, die ik mij nog goed herinnerde van mijn vorige aankoop. Wat een topper! Chris nam uitgebreid de tijd, luisterde naar mijn wensen en dacht actief mee. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een TCL 50 inch tv waar ik ontzettend blij mee ben.
Kortom: wéér een tevreden klant en wederom dankzij de uitstekende hulp van Chris. Als ik in de toekomst weer een tv nodig heb, weet ik nu al dat ik mij direct tot hem zal wenden. Bedankt helloTV Groningen!
Hello tv Doetinchem fijne winkel vriendelijke medewerkers blij met aanschaf tv
Buitenkans gekocht, snelle en perfecte levering op afgesproken dag, afstandsbediening was helaas defect, razendsnelle omruil via Post NL, volgende dag werkte de 75 inch TV tot volle tevredenheid
Goed geholpen en fijn meegedacht over de opties die er voorhanden waren.
Deskundig personeel die weet waar hij over praat. Goede prijs en uiteindelijk de beste keus. Volgende keer zeker weer hier heen
Beste TV zaak van Nederland!
En zeker de goedkoopste van alle, met zeer scherpe acties.
Deze winkel kon leveren wat ik wenste. Bekwaam en vriendelijk personeel.Geweldige service. Nadeel is dat de locatie t.o.v. mijn woonadres redelijk ver is. Maar toch een hele goede ervaring.
Super goed geholpen door medewerker in Naarden. Verstand van zaken en zeer goed meedenkend. Aanrader!