HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hein Frietema 07-07-2025
Bestelling is perfect afgehandeld. Product werkt zoals verwacht mag worden. Al met al helemaal tevreden met de procedure.
WMM07-07-2025
Goede informatie (wel veel) maar geduldige verkoper. Ook extra informatie over schoonmaken, kabels, verzekering. Duidelijk, maar in ons geval niet gedaan. Behulpzaam bij inladen in auto.
Samsung the frame07-07-2025
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Alles was duidelijk en professioneel. Ik geef geen tien omdat ik wel lang heb gewacht voordat ik geholpen werd. Het was druk in de winkel en er waren slechts 2 medewerkers om alles te doen. Beide werknemers gaven wel volledige aandacht aan de klanten. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding erg goed!!

Nick07-07-2025
Mooie winkel met een ruim aanbod aan tv's. In de winkel werken mensen met verstand van alle producten en daarnaast nemen zij goed de tijd en geven zij het beste advies. Het was voor mij dan ook een no-brainer om terug te keren bij hellotv en wederom onze nieuwe tv hier aan te schaffen. Ow en ook niet geheel onbelangrijk, zij boden ook nog eens de beste prijs!
Anand07-07-2025
Vriendelijkheid, persoonlijke aandacht, geduld en expertise.
Monique07-07-2025
Super service! Vriendelijke medewerkers die duidelijke uitleg geven over de tv's en je bestelling. De tv werd snel geleverd. Al met al zeer tevreden!
Marcel 07-07-2025
Top geholpen en top service
John Bosman07-07-2025
duidelijke uitleg over de verschillende HDMI kabels Klantvriendelijk kreeg zelfs nog korting
Hamit07-07-2025
Ongeëvenaarde prijzen en geweldige klantenservice.
Gerie Natrop 07-07-2025
een hele goede services snelle levering alles netjes opgelost en zo hoort het dat.Dat is services.
Oornick07-07-2025
Perfect geholpen. Mooi en goed advies. Mooie zaak Amsterdam. Voelt als een prima partij. Geadviseerd door een buirman.
de Bruijn07-07-2025
Tv correct afgeleverd,bezorgdienst in orde,niets op aan te merken.
Daniel06-07-2025
Ben door het personeel op locatie en via de klantenservice erg goed geholpen bij mijn keuze van een nieuwe televisie. Fijn dat ze op basis van mijn wensen met een perfect TV zijn gekomen als suggestie. Nu lekker genieten van top beeld!
Ad06-07-2025
Uitstekende TV winkel met dito uitleg en service van een medewerker. Mooie producten voor een goede prijs. De klantenservice reageert ook zeer snel en zorgt voor een adequate oplossing als er iets mis is.
Wim06-07-2025
Goede service, fijn korting, snel bezorgd, informatieve website.
Tromp06-07-2025
Snel en goed geholpen
Ron06-07-2025
Zeer goed contact via de mail, lekker vlot. Mooie prijs voor de inruil en bezorging en halen ging heel vlot
Martin05-07-2025
We hebben een TCL TV gekocht met zeer goede begeleiding van **** Na installatie thuis waren wij toch ontevreden over de beeld kwaliteit. Wij wilden dus de TV retourneren maar bleek dat dit niet mogelijk was. Gelukkig hadden wij een servicepakket genomen waardoor het mogelijk was éen keer om te ruilen maar geen geld terug. Wij hebben moeten besluiten om een andere TV te nemen in de hoop dat deze wel goed was. Helaas was dit ons niet verteld bij de eerste aanschaf. Wij hebben geen klachten over de verkoper en personeel.
Danny05-07-2025
Heel fijn contact gehad via de chat en een flinke korting gekregen op de soundbar. Ook werd de soundbar snel en netjes geleverd.
Amber05-07-2025
Goede korting ontvangen via de mail en goede service gekregen van ***.
Henk05-07-2025
Grote keuze en vakkundige, uitgebreide voorlichting. En directe kevering.
Houtje05-07-2025
Weer een tv gekocht. Nu 1 voor in de caravan. Goed advies gekregen en weer een leuke korting. Heb hem de vlgd dag bekeken in amsterdam en meegenomen. Top service
Wolter05-07-2025
Goed vriendelijk en mooie prijs En altijd op voorraad
Harrie04-07-2025
HelloTV heeft een ruim aanbod van televisies en een concurrerende prijs.
Spekkie04-07-2025
Simpel, duidelijk en volgens afspraak. Ging alles maar zo vlekkeloos!!