Verzorgen

Populaire productgroepen

Elektrische tandenborstels

Elektrische tandenborstel

Scheerapparaten

Scheerapparaat

Trimmers

Trimmer

Fohns

Fohn

Ontharen

Ontharen

Stijltangen

Stijltang

Krultangen

Krultang

Krulborstels

Krulborstel

Parfums

Parfum

Krul- en stijltangen

Krul- en stijltang

Categorieën

Over Verzorgen

Verzorging van je voeten tot je tanden en je haarwortels: op Kieskeurig vind je alles wat je nodig hebt om tiptop voor de dag te komen.

HuidverzorgingVoor een complete gezichtsverzorging kies je voor een gezichtsreiniger. Een schone huid tot in de poriën verkleint de kans op oneffenheden en puistjes. Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Natuurlijk vind je op onze huidverzorgingafdeling nog veel meer. Denk aan zonnebrandcreme en andere zonbescherming, gezichtssauna's en bodylotions. 

Naar alle huidverzorging >

HaarverzorgingHaarverzorging en styling vind je ook op onze verzorging afdeling. Van krulborstels tot stijltangen en van föhns tot multi-stylers. Maar we vergeten de shampoo en conditioner natuurlijk ook niet. Vergelijk producten en prijzen van onze haarverzorgingsproducten om zo tot de beste keuze te komen.

Naar alle haarverzorging >


OntharingZin in een nieuwe look? Met een baardtrimmer creëer je in een handomdraai een mooi bijgehouden baardje tot five o’clock shadow. Ga je liever helemaal voor een gladde kaaklijn? Met een nieuw scheerapparaat creeer je de gladste look.

Voor de dames hebben we natuurlijk ook een ruim assortiment scheerproducten. Denk aan ladyshaves en epilatoren. Maar ook producten voor laserontharing met IPL vergelijk je hier voor de laagste prijs. Het hele jaar door gladde benen, dat is pas een goede investering!

Naar alle producten voor scheren en ontharen >

Mondverzorging


Gezonde tanden en gezond tandvlees dragen bij aan een algehele betere gezondheid. Begin dus vandaag nog met het echt goed verzorgen van je gebit door een elektrische tandenborstel aan te schaffen.

Wie gaat voor de complete mondverzorging kan ook een waterflosser aanschaffen. Met een waterflosser kan je perfect tussen je tanden reinigen. Waardoor je mond nog schoner, frisser en gezonder zal zijn!

Naar alle mondverzorging >