HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Na vergelijking van diverse TV's en de aankoopprijzen ten opzichte van andere winkeliers was de keuze het gaat Hello TV worden. Met onze opties (wensen) was aansluitend de verkoper advies van de TV presentaties en techniek perfect. Dus een aanrader koop uw TV bij Hello TV. Inmiddels is onze TV vakkundig door HelloTV geïnstalleerd
Goed en snel geholpen, artikel waar ik voor kwam niet in de winkel maar meteen een 100% passend alternatief
Onze verkoper heeft ons meer dan uitstekend geholpen en meegedacht welke tv nog beter past in onze woning. Hij was/is erg vriendelijk, behulpzaam en zeer kundig
Fantastisch geholpen in de winkel met advies en Mo, de installateur aan huis, was geweldig: vriendelijk, zeer vakkundig, legde alles prima en geduldig
uit. We voelden ons als klanten écht koning! Helaas vinden we de kleuren van de tv niet natuurlijk en beeld is af en toe niet vloeiend. Dus we gaan gebruik maken van de omruil service. We gaan er vanuit dat ook dat heel prettig verloopt.
Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de wensen van hun klanten. Pas als je goed geïnformeerd bent, heb je als klant écht het idee dat je de juiste keuze kan maken uit een van de vele televisie’s die HelloTV aanbiedt! En zo verging het ons ook een paar dagen geleden. We zijn érg tevreden!
Fijn mailcontact gehad ,snelle keurige bezorging ..en een geweldig mooie tv ontvangen voor een betaalbare prijs !!!
Afgelopen maand een Samsung Q990D soundbar gekocht. De set werd verkocht met optie van inruil oude soundbar en een cashbackaktie van Samsung. Dit leek een scherpe aanbieding. Echter zag ik afgelopen week dat in een andere winkel de set voor 970 euro wordt verkocht. Dus zo scherp was deze aanbieding achteraf niet. Ook wordt er door de verkopers een praatje gehouden voor extra garantie voor 120 euro. Ze adviseerde dit zeker te doen omdat de reparatietijd van Samsung wel 10 tot 12 weken kan duren en dat je dan zonder soundbar omdat hij niet meer op locatie wordt gerepareerd. Ze praten je dus op een subtiele manier angst aan en neem je voor 120 euro die extra garantie. Dus 1199 en daarop nog 120 euro is stukken duurder dan de concurrentie. Dus zo goedkoop is Hello TV niet. De volgende keer maar beter rondsnuffelen want zonder cashback zijn jullie nog steeds duurder. En de klant bang maken om die extra 120 euro uit de zak te kloppen ? Hopelijk gaat hij de sounbar kapot,..dan even kijken of we direct een nieuwe krijgen.
Ik ben met veel aandacht en rust geholpen door de verkoper. Hij luisterde goed naar mijn vragen en wensen. Ook was hij erg deskundig en legde hij alles goed uit.
We zijn heel erg goed geholpen in de winkel. Ze heeft àlles precies uitgelegd zodat we de juiste tv en soundbar hebben kunnen kopen. Ook kregen we een leen tv mee zodat we alvast aan de nieuwe grote konden wennen.
De installateur heeft alles netjes aangesloten en goede uitleg gegeven hoe alles werkt. Ook verschillende tips gekregen en laten zien hoe onze nieuwe tv en soundbar werkt.
Prima advies van een van de medewerkers en een uitstekende installateur precies en passie met zijn werk. Kan niet beter.
Eerste keer hier een tv gekocht en nu voor een tweede tv gegaan. Op een zaterdag gekocht en kon de tv dinsdag ophalen. Helaas was de tv er niet en ben dus voor niks naar Utrecht gereden. De tv zou nu woensdag gebracht worden. Later op de dag wederom een telefoontje dat het helaas niet woensdag gaat worden maar weer een dag later. Nog steeds een goede winkel maar baal er wel stiekem van dat het tot 2 x word uitgesteld
Fijn geholpen ondanks dat het voor een tweede hands tv was
Deze shop is geweldig overzichtelijk en biedt een keuze uit ontzettend veel televisies. Zowel qua merk, afmetingen en prijsklassen en kwaliteit.
over de prijs is altijd te praten middels de mogelijkheid om korting aan te vragen via de site.
Eenmaal in de winkel word je ontvangen door zeer vriendelijk en deskundig personeel.
inmiddels heb ik mijn Philips TV binnen en zit te genieten van de bijzondere kwaliteit.
Kortom: winkel top, televisie top, personeel top en aflevering en installatie top.
Hallo wij hebben de tv gekocht bij hello tv omdat ze zijn zeer uitgebreid in soorten en je krijg goed uitleg mooie reclame op tv
Afgelopen zaterdag ben ik bij hello tv in tilburg door XXX geholpen. Hij krijgt een dikke 10 van mij vwb klantvriendelijkheid. Hallo tv mag heel blij zijn met hem. Vandaag is mijn tv gebracht en geinstaleerd door XXX. Hele capabele jonge man met veel geduld heeft hij al mijn vragen beantwoord. Ik heb wel het gevoel dat de tv iets te hoog hangt maar daar kan XXX niets aan doen. Als ik merk dat ik er toch last van heb, ga ik wel hulp vragen bij hello tv. Ik raad deze winkel iedereen aan.
Goede uitleg over het aan te schaffen product.
Nette winkel, volop keus, zeer netjes en deskundig geholpen.
Prima installatie, keurig op tijd gearriveerd en met de nodige flexibiliteit een veel te grote tv toch boven gekregen en mooi geinstalleerd.
Wij zijn erg tevreden over de kennis en service die wij kregen vanuit de vestiging in Groningen.
Ik ben deskundig geholpen door medewerker xxxx. Heldere uitleg en een vriendelijk contact. Voelde me goed geholpen.
Vandaag bij hello tv in Den Bosch ontzettend goed geholpen door medewerker xxxx. Wat een vriendelijke en klantgerichte vakkundige kerel zeg!
Vorig jaar had ik bij Hello tv een Philips 65oled908 gekocht en was zo tevreden over de klantenservice dat ik afgelopen jaar 4 vrienden/kennissen ook geadviseerd had om bij hello TV te kopen. Allen zijn super tevreden over de aankoopprijs en klantenservice.
Omdat ik tevreden was over de 65oled908 had ik nu mijn zin gezet op de nieuwste Philips 65oled959. Wel een veel duurdere tv, maar door de goede hulp en informatie van medewerker xxxx, gelijk overstag gegaan.
Mijn tip is: op zoek naar een nieuwe TV ga in ieder geval ook even langs bij hello tv alvorens een beslissing te nemen. Zeker als u op zoek bent naar een high end TV
Door verkoper xxxx in Naarden gedurende twee bezoeken achter elkaar uitstekend voorgelicht hetgeen uiteindelijk resulteerde in de aankoop van een 55 inch Samsung Oled tv. Met Sonos geluid set. Ook zijn informatie omtrent t audiodeel was duidelijk klantvriendelijk en zeer professioneel.
Fijn om zo ook mijn Sonosset samen te kunnen uitkiezen
Zeer goede en duidelijke voorlichting en afhandeling van mijn aankoop door een ervaren zeer vriendelijke verkoper. Complimenten. Ik kijk uit naar de levering en kalibratie van de TV en een mooi functionerend tv en audio combinatie
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met PlatteTV.nl. Na contact via hun website kreeg ik een mooi aanbod voor een specifieke TV waar ik interesse in had. Toen ik naar de winkel in Utrecht ging, kon ik rustig rondkijken zonder direct benaderd te worden, wat ik als prettig ervaarde. Na het bekijken van verschillende modellen gaf een medewerker duidelijke uitleg over de specificaties van het model dat ik wilde. Ook paste men zonder problemen de prijs aan volgens het aanbod dat ik per e-mail had ontvangen. De uitleg over de TV, het onderhoud en de garantie was helder. Al met al een uitstekende en klantgerichte ervaring.
Heel vriendelijk en vooral kundige medewerkers die elke vraag serieus en goed beantwoorden.