Inhoudsopgave

  1. Hoe werkt de Kieskeurig Schilderdienst?
  2. Jouw schilderhulp aan huis!

Op deze pagina vertellen we je alles over de Kieskeurig Schilderdienst en geven we je tips over het onderhoud van je huis. Het schilderen van je huis is een taak die eens in de zoveel jaar terugkeert. Om je huis zo goed mogelijk te onderhouden, is het van belang om het schilderonderhoud aan je huis goed bij te houden. Zo bescherm je je huis buiten tegen bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Navigeer eenvoudig via de knoppen bovenaan deze pagina naar de verschillende onderwerpen.

Voordelen Kieskeurig Schilderdienst

  • Topkwaliteit door vakschilders
  • Maak eenvoudig een foto met je mobiel
  • Ontvang direct een helder prijsaanbod
  • 4 jaar lang 100% garantie
  • Onafhankelijke inspectie
Jouw huis toe aan schilderonderhoud?
Vraag jouw persoonlijk prijsaanbod aan!
Voor binnenschilderwerk

Vraag offerte aan
Voor buitenschilderwerk

Vraag offerte aan

Hoe werkt de Kieskeurig Schilderdienst?


1. Bereken direct online de prijs voor je schilderwerk 

Vink de buitenzijde(n) of binnenruimtes van jouw woning aan waar je de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Geef vervolgens in welke en hoeveel onderdelen wij voor je mogen beschermen en verfraaien. Klik op de button ’Bekijk Aanbod’ en ontvang een nauwkeurig steekgehouden prijsaanbod.

2. De schilder komt bij je langs

Uit honderden bedrijven selecteren wij één beschikbare schilder uit uw regio. De schilder komt kosteloos bij je langs om het werk te bekijken en voegt eventuele aanpassingen direct toe aan de definitieve offerte. Pas dan geef je al dan niet akkoord op de gespecificeerde offerte en maak je een afspraak om te starten.

3. Onafhankelijke inspectie voor buitenschilderwerk

Nadat de schilder de woning heeft geschilderd, verricht OnderhoudNL Garantie een onafhankelijke inspectie op het resultaat van het buitenwerk van de schilder en eventueel herstel wordt kosteloos gedaan.

4. Kwaliteit garantiecertificaat

Je ontvangt een certificaat voor 4 jaar, 100% garantie volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling.

Wat is de Kieskeurig Schilderdienst

De Kieskeurig Schilderdienst werkt samen met het onafhankelijke platform Zervices. Zervices heeft geen schilders in dienst maar onder contract. Zervices is mede opgericht door o.a. één van de grootste verfleveranciers ter wereld, Akzo-Nobel. Zervices is aangesloten bij de branchevereniging Koninklijke OnderhoudNL Garantie en heeft zich geconformeerd aan hun garantievoorwaarden en is aangesloten bij De Geschillencommissie.</p>

Ook tijdens de garantieperiode staat Zervices in voor een correcte oplossing en wanneer er eventueel een issue is met de betreffende schilder, dan lost Zervices dit voor de consument op – desnoods door het inzetten van een andere schilder.

Jouw huis toe aan schilderonderhoud?
Vraag jouw persoonlijk prijsaanbod aan!
Voor binnenschilderwerk

Vraag offerte aan
Voor buitenschilderwerk

Vraag offerte aan

Jouw schilderhulp aan huis!

Een goede schilder vinden

Goed schilderwerk is van belang voor de waarde van je woning. Ga je binnenkort verhuizen en wil je gaan schilderen? Of wil je je huidige huis schilderen? Er komt een hoop bij kijken. Ook wanneer je het schilderwerk uitbesteedt kom je voor verrassingen te staan. Daarom helpen we je graag op weg.

Lees meer

Tips voor het schilderen van je huis

Is jouw huis toe aan een schilderbeurt? En ben je van plan om deze klus zelf aan te pakken? Dan helpen we je graag op weg door tips te geven over het beste moment om te schilderen in het jaar, de juiste ondergrond voor het schilderwerk en andere schildertips zodat jij voorbereid aan de klus begint. 

Lees meer