Inhoudsopgave

 1. Wat is de Kieskeurig Schilderdienst
 2. Hoe werkt de Kieskeurig Schilderdienst?
 3. Voordelen Kieskeurig Schilderdienst
 4. Jouw schilderhulp aan huis!
Jouw huis toe aan schilderonderhoud?
Vraag jouw persoonlijk prijsaanbod aan!
Voor binnenschilderwerk

Vraag offerte aan
Voor buitenschilderwerk

Vraag offerte aan

Kieskeurig Schilderdienst

Het schilderen van je huis is een taak die eens in de zoveel jaar terugkeert. Om je huis zo goed mogelijk te onderhouden, is het van belang om het schilderonderhoud aan je huis goed bij te houden. Zo bescherm je je huis buiten tegen bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Voor het binnen schilderwerk denk je wellicht alleen aan een ander kleurtje, maar ook is binnen schilderwerk van belang voor een goede bescherming. Binnen kunnen er scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring ontstaan, het zijn signalen dat uw binnen schilderwerk toe is aan vernieuwing. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet de tijd en ervaring hebt om het schilderonderhoud zelf uit te voeren. Daarvoor is de Kieskeurig Schilderdienst! Op deze pagina vertellen we je alles over de Kieskeurig Schilderdienst en geven we je tips over het onderhoud van je huis. Navigeer eenvoudig via de knoppen bovenaan deze paginanaar de verschillende onderwerpen.

Wat is de Kieskeurig Schilderdienst

De Kieskeurig Schilderdienst werkt samen met het onafhankelijke platform Zervices. Zervices heeft geen schilders in dienst maar onder contract. Zervices is mede opgericht door o.a. één van de grootste verfleveranciers ter wereld, Akzo-Nobel. Zervices is aangesloten bij de branchevereniging Koninklijke OnderhoudNL Garantie en heeft zich geconformeerd aan hun garantievoorwaarden en is aangesloten bij De Geschillencommissie.

Ook tijdens de garantieperiode staat Zervices in voor een correcte oplossing en wanneer er eventueel een issue is met de betreffende schilder, dan lost Zervices dit voor de consument op – desnoods door het inzetten van een andere schilder.

Hoe werkt de Kieskeurig Schilderdienst?

1. Bereken direct online de prijs voor je schilderwerk
Vink de buitenzijde(n) of binnenruimtes van jouw woning aan waar je de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Geef vervolgens in welke en hoeveel onderdelen wij voor je mogen beschermen en verfraaien. Klik op de button ’Bekijk Aanbod’ en ontvang een nauwkeurig steekgehouden prijsaanbod.

2. De schilder komt bij je langs
Uit honderden bedrijven selecteren wij één beschikbare schilder uit uw regio. De schilder komt kosteloos bij je langs om het werk te bekijken en voegt eventuele aanpassingen direct toe aan de definitieve offerte. Pas dan geef je al dan niet akkoord op de gespecificeerde offerte en maak je een afspraak om te starten.

3. Onafhankelijke inspectie voor buitenschilderwerk
Nadat de schilder de woning heeft geschilderd, verricht OnderhoudNL Garantie een onafhankelijke inspectie op het resultaat van het buitenwerk van de schilder en eventueel herstel wordt kosteloos gedaan.

4. Kwaliteit garantiecertificaat
Je ontvangt een certificaat voor 4 jaar, 100% garantie volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling.

Voordelen Kieskeurig Schilderdienst

 • Betrouwbare vakschilders voor jouw binnen- en buitenschilderwerk

 • De vakschilders zijn geselecteerd en getraind door Zervices en de branchevereniging Koninklijke OnderhoudNL Garantie
 • Gemakkelijk en direct een helder prijsaanbod, geen prijsverschil tussen de aangesloten schilders
 • Wij gebruiken hoge kwaliteitsproducten van Sikkens
 • Wij laten al het buitenwerk controleren door een onafhankelijke inspecteur van de branchevereniging Koninklijke OnderhoudNL Garantie. Jouw woning wordt pas definitief opgeleverd als de herstelpunten die door de inspecteur zijn vastgesteld volledig zijn afgerond.
 • Het volledige schilderproces, inclusief de betalingen, lopen via het platform van Zervices. Het platform houdt de doorlooptijd in de gaten maar ook of een schilder netjes op tijd begint en/of dat de schilder je informeert wanneer er onverhoopt niet geschilderd kan worden door bijv. regen. Zo weten zowel de schilder als de opdrachtgever beiden waar ze aan toe zijn en loopt de klus geen vertraging op.
 • Zervices is aangesloten bij de branchevereniging OnderhoudNL Garantie en heeft zich geconformeerd aan hun garantievoorwaarden en is aangesloten bij De Geschillencommissie
 • 4 jaar garantie,100% garantie volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling.
 • Ook tijdens de garantieperiode staat Zervices in voor een correcte oplossing en wanneer er eventueel een issue is met de betreffende schilder, dan lost Zervices dit voor de consument op – desnoods door het inzetten van een andere schilder. 

Jouw huis toe aan schilderonderhoud?
Vraag jouw persoonlijk prijsaanbod aan!
Voor binnenschilderwerk

Vraag offerte aan
Voor buitenschilderwerk

Vraag offerte aan

Jouw schilderhulp aan huis!

Een goede schilder vinden

Goed schilderwerk is van belang voor de waarde van je woning. Ga je binnenkort verhuizen en wil je gaan schilderen? Of wil je je huidige huis schilderen? Er komt een hoop bij kijken. Ook wanneer je het schilderwerk uitbesteed kom je voor verrassingen te staan. Daarom helpen we je graag op weg.

Lees meer

Tips voor het schilderen van je huis

Is jouw huis toe aan een schilderbeurt? En ben je van plan om deze klus zelf aan te pakken? Dan helpen we je graag op weg door tips te geven over het beste moment om te schilderen in het jaar, de juiste ondergrond voor het schilderwerk en andere schildertips zodat jij voorbereid aan de klus begint. 

Lees meer