Kieskeurig.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite. Wij helpen je om snel en eenvoudig betrouwbare informatie en reviews over producten en webshops te vinden. Hiermee kan jij zorgeloos en veilig de beste keuze maken. Wat je ook kiest: Blijf Kieskeurig.

Zo werkt Kieskeurig.nl

In de video hieronder leggen wij je stap voor stap uit hoe Kieskeurig.nl werkt en waarom je bij ons snel en eenvoudig het product vindt waar je naar op zoek bent.Ben je benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat jij altijd betrouwbare en onafhankelijke prijs- en productinformatie krijgt? Wil je weten waarom je bij ons veilig online winkelt? Hieronder vertellen we je er mee over.Kieskeurig.nl = betrouwbaar

Kieskeurig.nl helpt je de beste keuze te maken. Onze gecontroleerde reviews geven je een goed beeld van wat andere consumenten vinden van een product of (web)winkel. En als je je keuze hebt gemaakt wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat je je aankoop doet bij een betrouwbare (web)winkel. Om dit te garanderen hebben wij strikte en duidelijke regels opgesteld voor winkels die zich bij ons willen aansluiten en al zijn aangesloten. Deze controle houdt niet op als een (web)winkel is aangesloten. Wij laten testbestellingen door een onafhankelijke partij uitvoeren om te controleren of een (web)winkel ook echt doet wat het belooft.

Alles over de manieren waarop wij betrouwbaarheid waarborgen lees je hier.

Lees meerKieskeurig.nl = Onafhankelijk

Om de beste keuze te kunnen maken heb je transparante en onafhankelijke informatie nodig. En dat is precies wat Kieskeurig.nl je biedt: de laagste prijs staat altijd bovenaan. Deze plek is dus niet te koop. Ook kom je achteraf niet voor verrassingen te staan, de prijs die je ziet is dezelfde prijs die je betaalt op de site van de webwinkel. Daarnaast is de informatie die je vindt bij de verschillende producten afkomstig van betrouwbare, onafhankelijke contentbronnen.

Lees meerKieskeurig.nl = Veilig

Uiteraard doen wij er alles aan om consumenten door te sturen naar betrouwbare webwinkels. Daarnaast geven we je tips over hoe je zelf nog kunt controleren of een webwinkel betrouwbaar is, lees je meer over wat je kunt doen als je gedupeerd bent en wat je rechten zijn op dat moment en klik je door naar de Webshop Alerts van Kieskeurig.nl.

Alles over veilig online shoppen lees je hier:

Lees meerMeer over Kieskeurig.nl

Meer over Kieskeurig.nl Kieskeurig.nl werd in 1999 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot de meest betrouwbare en onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland waar consumenten producten en prijzen kunnen vergelijken. Op de site vind je voornamelijk elektronicaproducten zoals bijvoorbeeld wasmachines en drogers, televisies, computers en laptops, smartphones, keukenapparatuur en klus- en tuinartikelen. Ook kun je er ook terecht voor het vergelijken van zorgverzekeringen en energieleveranciers. Wil je meer weten over hoe Kieskeurig.nl jou helpt de beste keuze te maken?

Lees meer