Goedkope LEGO aanbiedingen in een handig overzicht

LEGO is voor jong en oud. Daarom hebben wij voor jou de beste LEGO aanbiedingen op een rij gezet. Wij houden realtime de beste prijzen en grootste prijsdalingen voor je bij. LEGO is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom, voor de zak van Sinterklaas of een verjaardag. Lekker voor jezelf kopen mag natuurlijk ook! 

LEGO is een toonaangevend Deens kinderspeelgoed merk. Opgericht in 1932 bestaat het inmiddels als ruime tijd. Door de jaren heen zijn er verschillende soort LEGO thema's geweest. Hieronder vind je een overzicht van populaire LEGO thema's met de bijbehorende beste LEGO aanbiedingen. 

 Top 3 grootste LEGO aanbiedingen

Dit zijn de 3 LEGO aanbiedingen die het meeste in prijs zijn gedaald procentueel de afgelopen dagen. Wij houden altijd de prijzen in de gaten. Wil je meer LEGO aanbiedingen zien of weten waar je goedkope LEGO kunt kopen? Klik dan hier.


Top 3 populaire LEGO aanbiedingen

LEGO is te koop in alle prijsklasse. Zo kun je kleine LEGO sets al vaak kopen voor nog geen 10 euro. Ben je op zoek naar grotere sets, dan hebben we hieronder een overzicht van LEGO aanbiedingen vanaf 75 euro.Wel je meer sets bekijken? Klik dan hier


Top 3 populairste LEGO sets

Waar zoeken onze gebruikers naar? Hieronder zie je de 3 populairste LEGO sets van dit moment. Wil je meer populaire LEGOsets zien? Klik dan hier.


Top 3 LEGO aanbiedingen die favoriet zijn

Hieronder 3 populaire LEGO sets. Lego sets zijn een van de meest populaire speelgoeditems die er te koop zijn. Ze worden al jarenlang door kinderen en volwassenen geliefd. Er zijn veel verschillende sets verkrijgbaar, elk met hun eigen thema en kenmerken. De favoriete Lego sets zijn waarschijnlijk degenen die gebaseerd zijn op populaire films, tv-series of games. Dit zijn de sets die de meeste kinderen aanspreken.

Een voorbeeld is de Lego Star Wars Millennium Falcon-set. Deze set is gebaseerd op de film Star Wars en bevat meer dan 1.400 stukjes. Het bevat ook een gedetailleerde cockpit met twee stoelen, een technische console en verschillende andere accessoires. Het is een van de meest populaire sets omdat het een zeer gedetailleerd beeld geeft van de Millennium Falcon


Bekende LEGO series

LEGO heeft diverse thema's. Zo is er eigenlijk voor iedereen wel wat. Het oudste LEGO thema is Duplo. Deze LEGO is bedoeld voor de allerkleinste onder ons. De blokken zijn een stuk groter dan de traditionele steentjes, Hieronder een overzichtje van een aantal LEGO sets die op dit moment verkrijgbaar zijn. 


LEGO Technic

Met deze technische LEGO kun je van alles bouwen. Of het nu gaat om een mooie auto, of een mega grote hydraulische kraan die kan bewegen. Met deze LEGO kunnen ook de oudere kinderen (en volwassenen) uitgedaagd worden om de meest complexe bouwwerken te maken. Technisch LEGO is over het algemeen iets duurder dan normale LEGO. De bouwtijd van deze sets zal over het algemeen iets langer zijn.

LEGO Technic is een themaset die bestaat uit voertuigen, voertuigonderdelen, bouwblokken en andere mechanische gereedschappen. Het doel is om kinderen aan te moedigen om creatief en innovatief te denken bij het bouwen van hun eigen voertuigen. De meest populaire sets van LEGO Technic zijn de Supercar, de Container Truck, de Monster Truck en de Off-Road Buggy. Deze sets bevatten allerlei onderdelen zoals motoren, stuurwielen, schakelaars, versnellingsbakken en veel meer. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook voor volwassenen die van technische uitdagingen houden. Er zijn ook verschillende sets met ingebouwde technologie, zoals de Drone set, die kinderen de kans biedt om te leren over coderen en programmeren. Bekijk alle LEGO Technic aanbiedingenLEGO Friends

Met de LEGO Friends sets leren kinderen omgaan met actuele dagelijkse sociale situaties. LEGO Friends helpt jouw kind om via rollenspel in aanraking te komen met thema's zoals milieuproblematiek of dierenbescherming. Deze LEGO sets helpen bij de sociale en emotionele ontwikkeling van je kind.

LEGO Friends themasets zijn gebaseerd op het populaire televisieprogramma LEGO Friends. Het thema richt zich op het verhaal van vijf meisjes als ze samen avonturen beleven in Heartlake City. De sets zijn ontworpen om jonge meisjes te inspireren om te bouwen, te spelen en te dromen.

De populairste sets zijn de LEGO Heartlake City Resort, de LEGO Heartlake Shopping Mall, de LEGO Heartlake Grand Hotel, de LEGO Heartlake Pizzeria, de LEGO Heartlake Sports Centre en de LEGO Heartlake Hair Salon. Al deze sets hebben beweegbare onderdelen, minifiguren en accessoires die voor extra speelplezier zorgen.

De LEGO Friends themasets zijn vooral geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. De sets zijn gemakkelijk te bouwen, waardoor ze leuk zijn voor kinderen die net beginnen met LEGO. De sets zijn. Bekijk alle LEGO Friends aanbiedingen.LEGO City

LEGO City is een thema dat bestaat uit sets die de alledaagse wereld weergeven, zoals steden, politie, brandweer en vliegtuigen. De sets variëren van kleine bouwsels voor kinderen tot grote gedetailleerde stadsgezichten voor volwassenen. LEGO City sets zijn ontworpen om kinderen te helpen met het ontwikkelen van hun probleemoplossende vaardigheden door hun fantasie vrij te laten.

De sets bevatten allerlei verschillende gebouwen, voertuigen, personages en accessoires, waaronder politieauto's, helikopters, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, brandweerwagens, ambulancewagens, auto's, boten, gebouwen, wegen, tunnels en veel meer. De sets kunnen gecombineerd worden om een ​​realistisch stadslandschap te creëren waar kinderen mee kunnen spelen.

De LEGO City thema sets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen, afhankelijk van het gewenste niveau van detail. Er zijn speciale sets voor kinderen met eenvoudig te bouwen modellen, maar er zijn ook sets voor volwassenen met meer gedetailleerde modellen die meer tijd en moeite vereisen om te bouwen.LEGO City aanbiedingen.


LEGO Star Wars

De LEGO Star Wars sets zijn zeer populair geworden door de jaren heen. De verschillende sets zijn gebaseerd op verschillende Star Wars films, waaronder de originele trilogie, de prequel trilogie en de Sequel trilogie. De LEGO Star Wars sets variëren van kleinere sets die gebruikt kunnen worden om kleinere verhalen te bouwen, tot grote bouwset die de verschillende episoden van de Star Wars films nauwkeurig nabootsen.

De meest populaire LEGO Star Wars sets zijn afgeleid van de originele trilogie. De meest populaire sets zijn de Millennium Falcon, X-Wing Fighter, Imperial TIE Fighter, Imperial Shuttle en de Imperial Star Destroyer. Deze sets bevatten vele bekende Star Wars personages zoals Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, Chewbacca, R2-D2 en C-3PO.

Vanuit de prequel trilogie zijn de populairste sets het Naboo Starfighter, Droid Gunship, Jedi Starfighter, Gungan Sub en de Anakin's Podracer. Deze sets bevatten vele bekende Star Wars personages zoals Qui-Gon Jinn, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala, Jar-Jar Binks en Mace Windu.

Vanuit de Sequel trilogie zijn de meest populaire sets de Kylo Ren's Command Shuttle, The Resistance Transport Pod, First Order Star Destroyer, Poe's X-Wing Fighter en de BB-8. Deze sets bevatten vele bekende Star Wars personages zoals Rey, Finn, Poe Dameron, Kylo Ren, Captain Phasma en BB-8. Bekijk alle LEGO Star Wars aanbiedingen


LEGO Harry Potter

De LEGO Harry Potter set is een populaire reeks LEGO sets die gebaseerd is op de Harry Potter boeken en films. De sets omvatten allerlei verschillende scènes en landschappen uit de originele Harry Potter verhalen, zoals het kasteel van Hogwarts, de Grote Zaal, het kantoor van professor Perkamentus, Hagrid's Hut, en meer. De sets zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, vanaf 4 jaar.

De populairste sets uit de reeks zijn de LEGO Harry Potter Hogwarts Castle set en de LEGO Harry Potter Hogwarts Express set. Deze sets bevatten een aantal van de meest iconische locaties uit de Harry Potter films, zoals het kasteel van Hogwarts, het kantoor van professor Perkamentus, en het befaamde treinstation van King's Cross. De sets bevatten ook veel kleinere details zoals de grote hal, de slaapkamers van de leerlingen, het kantoor van professor McGonagall, en meer.

De sets bevatten ook veel karakters uit de Harry Potter films, zoals Harry Potter zelf, Hermelien Grifindor, Ron Wemel, Hagrid, Dumbledore, Voldemort, en vele anderen. De sets hebben ook accessoires zoals de Bijenkorf, de Slee van de Reus, de Ford Anglia, en de Firebolt. De sets maken het mogelijk voor kinderen om hun eigen avonturen te creëren met hun favoriete Harry Potter personages. Bekijk alle LEGO Harry Potter aanbiedingen


LEGO Ninjago

De LEGO Ninjago themaset bestaat uit een verzameling van sets die zich afspelen in een wereld van ninja's. De themaset is gebaseerd op een populaire televisieserie met dezelfde naam. In deze wereld strijden de ninja's tegen verschillende slechteriken om te voorkomen dat hun stad Ninjago wordt overgenomen. De LEGO Ninjago sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De populairste sets uit de Ninjago themaset zijn de Ninjago City, de Ninjago Movie Maker en de Ninjago City Chase. De Ninjago City is een grote set die meer dan 3.000 stukjes bevat. Deze set bevat ook een aantal exclusieve minifiguren. De Ninjago Movie Maker is een kleinere set waarmee kinderen hun eigen films over Ninjago kunnen maken. De Ninjago City Chase is een. Bekijk alle LEGO Ninjago aanbiedingen.


LEGO Speed Champions

LEGO Speed Champions is een themaset waarbij kinderen hun eigen raceauto’s kunnen bouwen. In deze themaset staan verschillende raceauto’s centraal, waaronder de McLaren Senna, Ferrari F8 Tributo en Chevrolet Corvette C8. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De populairste sets uit de LEGO Speed Champions themaset zijn onder andere de McLaren Senna GTR, Ferrari F8 Tributo en de Chevrolet Corvette C8. Deze sets bevatten een aantal minifiguren, een aantal gebouwen en een racebaan met verschillende vormen, waaronder bochten en lange rechte stukken. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Met deze sets kunnen kinderen hun eigen raceauto’s bouwen en racen tegen elkaar. Bekijk alle LEGO Speed Champions aanbiedingen


LEGO Minecraft aanbiedingen

Deze populaire LEGO sets gebasseerd op het spel Minecraft zijn de perfecte LEGO sets voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met volwassenen. De gepixelde figuurtjes zijn gebasseerd op de personages uit de videogame. Met deze Mincraft LEGO sets heb je eindeloos plezier. 

Met authentieke minifiguren en iconische gepixelde details uit deze virtuele wereld, zijn de Minecraft-sets de beste cadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassen minecrafters. Breng de wereld van Minecraft tot leven met LEGO Minecraft speelgoed. Ontdek de oneindige werelden van Minecraft en oefen je bouwvaardigheden met dit speelgoed om te verzamelen voor meisjes en jongens. Of je nu je eigen gebouwen of Creepers, boomhutten en andere plekken uit de game nabouwt, deze Minecraft-constructiesets kunnen keer op keer worden gebouwd. 

De LEGO Minecraft themasets zijn ontworpen om de populaire videogame te eren. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen. Met meer dan 50 sets om uit te kiezen, zijn er veel opties om uit te kiezen. De meest populaire sets zijn de LEGO Minecraft The Zombie Cave, de LEGO Minecraft The Wither en de LEGO Minecraft The Farm. Deze sets bieden een geweldige combinatie van constructie en verhaal.

De LEGO Minecraft videogame is een sandbox-avonturenspel dat wordt gespeeld door miljoenen mensen over de hele wereld. Het spel speelt zich af in een virtuele wereld die bestaat uit blokken en heeft verschillende thema's, monsters, niveaus en uitdagingen. Spelers kunnen ook hun eigen wereld bouwen, bewoners toevoegen en nieuwe avonturen beleven.

Bekijk hier alle LEGO Minecraft aanbiedingenWaar koop je de goedkoopste LEGO?

Het allergoedkoopste is natuurljk om tweedehands LEGO te kopen. Maar voor wie dat niet wil, hebben wij de beste en goedkoopste LEGO aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Of je nu Duplo, Technic, of Minecraft LEGO zoekt. Via deze pagina kun je alles vinden.


Lego aanbiedingen Intertoys

Intertoys is een grote speelgoed winkel in Nederland met nog diverse echte speelgoedwinkels. Intertoys heeft ook een ruim aanbod LEGO aanbiedingen in zijn online webshop. Mocht je niet online willen bestellen dan kun je eventueel je LEGO aanbieding ook ophalen in een winkel. Bekijk hier het complete aanbod van Intertoys.nl 


Lego aanbiedingen Bol.com

Bol.com is de grootste online webshop van Nederland. Ook Bol.com heeft veel LEGO aanbiedingen in zijn online winkel. Alle Bol.com aanbiedingen zijn bij ons te vinden. Het hele assortiment kun je hier bekijken.


Waar vind je de goedkoopste LEGO?
Je kunt de goedkoopste LEGO vinden bij verschillende online winkels, zoals Amazon, Bol.com en Intertoys Sommige winkels bieden zelfs kortingen en aanbiedingen aan voor LEGO-sets. Je kunt ook proberen op tweedehands verkopers te kijken, zoals eBay of Marktplaats om de beste deals te vinden.

Welke LEGO wordt veel waard?
Er zijn veel verschillende LEGO-sets die op de markt zijn die veel waard worden. Ouderwetse sets en sets die gelimiteerd waren of niet meer verkrijgbaar zijn, kunnen een veel hogere waarde hebben dan reguliere sets. Sommige LEGO-sets die veel waard zijn, zijn bijvoorbeeld de Millennium Falcon uit de Star Wars-serie, de Taj Mahal-set uit de Architecture-serie en de Tumbler-set uit de Batman-serie.

Waarom is LEGO zo duur geworden?
LEGO is de afgelopen jaren steeds duurder geworden. Dit komt omdat de kosten voor het maken van LEGO-sets stijgen. De grondstoffen die nodig zijn om LEGO te maken, zoals plastic en kleuren, worden duurder. Ook de productiekosten voor het maken van LEGO-sets stijgen door de toenemende vraag naar LEGO-sets.

Wat is het duurste van LEGO?
In het Nederlands is de duurste LEGO-set de Millennium Falcon-set uit de Ultimate Collector's Series. Deze set heeft meer dan 7000 stukjes en kost meer dan 700 euro. Het is een enorme set die perfect is voor LEGO-verzamelaars. De set bevat een minifiguur van Han Solo, een Chewbacca-minifiguur en een C-3PO-minifiguur.


Informatie over LEGO. 

LEGO is een Deense speelgoedfabrikant die in 1932 is opgericht door de carpenter en meubelmaker Kjeld Kirk Kristiansen. LEGO is een afkorting van de Deense woorden "Leg Godt", wat "Speel goed" betekent. Kjeld begon met het produceren van houten speelgoed, maar in 1949 begon hij met het produceren van LEGO steentjes.

De naam LEGO werd al snel een begrip en kwam in 1961 op de markt met hun eerste plastic producten. In de jaren 70 begon LEGO met het produceren van geavanceerde bouwdozen, waaronder de beroemde LEGO-poppetjes, waarbij kinderen kleine figuren konden bouwen met hun interconnecterende bouwstenen.

Hoewel LEGO een van de oudste speelgoedfabrikanten is, is het bedrijf nooit opgehouden met innoveren. In de afgelopen decennia heeft LEGO vooruitgang geboekt door het ontwikkelen van een aantal hoogwaardige sets, waaronder de LEGO Technic-serie, die in 1977 werd gelanceerd. Deze serie omvat geavanceerde bouwsets met meer dan tweehonderd technische onderdelen.

In 1998 introduceerde LEGO ook hun eerste computergestuurde bouwset, de LEGO Mindstorms-serie. Deze sets hebben geavanceerde technologie, waarmee kinderen robots kunnen bouwen die zijn programmeren om een ​​bepaalde taak uit te voeren.

De meest gewaardeerde en speciale LEGO-sets zijn ongetwijfeld de LEGO Star Wars-sets. Deze sets werden voor het eerst in 1999 gelanceerd en sindsdien heeft LEGO honderden sets uitgebracht die de scènes, personages en voertuigen uit de films weergeven.

Ook de LEGO Creator Expert-serie is een van de meest gewaardeerde en speciale sets. Deze serie omvat geavanceerde bouwsets die prachtig vormgegeven, gedetailleerde en complexe modellen mogelijk maken. Sommige sets zijn zelfs zo gedetailleerd dat ze de perfecte miniatuurversies van bekende gebouwen, zoals het Empire State Building, zijn.