HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Antoin Heijmans03-06-2025
Via de site had ik al een voorstel gevraagd voor de inruil van mijn tv op een nieuw model. Omdat ik een heel mooi aanbod kreeg besloot ik er op uit te gaan naar de dichtstbijzijnde winkel, dit was die in Den Bosch. Aangekomen in de winkel duurde het even voor er een verkoper naar ons toe kwam, dit had wellicht wat sneller gemogen. Ik wist immers waar ik voor kwam en door een aantal keren te kijken in de richting van de aanwezige medewerkers en verder afwachtende houding maakte ik voor mijn gevoel voldoende duidelijk dat ik geholpen wilde worden. Klein minpuntje in mijn ogen, er waren verder geen klanten zichtbaar aanwezig en er was voldoende personeel. De medewerker die kwam helpen kon goed antwoord geven op een aantal praktische vragen die ik had. Ik twijfelde namelijk tussen 2 modellen en wilde iets meer informatie over beide. Naast de antwoorden stelde hij voor om op beide tv's, die dicht bij elkaar hingen, dezelfde beelden aan te zetten. Hierdoor werd voor mij goed zichtbaar wat precies het verschil was, waarbij met name contrast en scherpte verschillend waren. Dit zorgde ervoor dat ik de beste keuze kon maken. Ik vond de toon van de medewerker vriendelijk en zeker niet opdringerig. Ik had ook het idee, dat het 'oké' zou zijn als ik zonder aankoop de winkel zou verlaten. Voor mijn gevoel ook belangrijk. Ik kreeg het gevoel serieus genomen te worden en er werd tijd genomen om mijn vragen goed te beantwoorden. Nadat ik mijn keuze had gemaakt maakten we een afspraak over het ophalen en inruilen. Ook hierin dacht de verkoper mee en hij legde uit wat de mogelijkheden waren. Op basis van alle opties maakte ik voor mezelf de meest passende keuze. Ook bij het ophalen/inruilen van de tv werd ik goed geholpen. Ik werd nu meteen geholpen en ze namen de tijd om nog enkele dingen aan mij uit en voor te leggen. Hierbij werd aan alles gedacht, ook aan dingen waar ik zelf niet aan gedacht had, zoals een (betere) kabel voor mijn randapparatuur, waardoor mijn soundbar systeem nu ook volledig benut wordt.
Misja03-06-2025
Ik kreeg een hele mooie aanbieding voor een nieuwe 2025 Philips qled ambilight. De service online is erg goed.
Jim03-06-2025
Snel besteld, nog sneller geleverd met duidelijke updates tussendoor.

Daan03-06-2025
Goede kennis aanwezig, meedenkende werknemers, goede aflevering en installatie Service.
Henkho03-06-2025
Heel vriendelijke medewerker loodste mij met alle geduld van de wereld door het keuzeproces van de aanschaf van een nieuwe TV. Kon alles wat hij beweerde uitstekend onderbouwen en schiep daardoor veel vertrouwen. Het werd uiteindelijk een Samsung QE55S95DAT.
Peter03-06-2025
Goed geholpen je kan rustig kijken zonder dat er een verkoper direct in je nek loopt te hijgen.
Roy02-06-2025
Goede kortingsacties en fijne service. Oude tv in kunnen ruilen en goed advies gehad, eerst online en vervolgens in de winkel.
Silleke02-06-2025
Heel fijn en eerlijk geholpen. Alles snel geregeld en nog als service de tv in de auto gezet. Dank je wel
Sophie02-06-2025
Goede service in de winkel, tevreden met de tv.
Jur02-06-2025
Prima prijs kwaliteit.
Renate02-06-2025
Super goed en snel geholpen Mooie prijs voor een mooie TV.
HJS02-06-2025
We wisten wat we wilden. Gekozen voor Hellotv vanwege de goede reviews en prijs. We werden goed geholpen door Robin. Legde alles goed uit en geen zwetspraatjes. Perfect dus.
Jan Verbakel02-06-2025
Vindt deze winkel top omdat ze punt 1 inruilen, punt 2 niets opdringen, punt 3 een goede prijs/ kwaliteit verhouding, en vriendelijke verkopers.
MataKambing02-06-2025
Fijn geholpen met de aankoop door Marco. Alleen jammer dat ik vervolgens ruim 20 min. Heb staan wachten bij de roldeur
Jacq02-06-2025
Via de chat gesproken over de tv die ik wilde kopen , maar deze was niet meer leverbaar Nieuwer model gekocht We waren het snel eens over de prijs en daarna direct besteld De volgende morgen al keurig geleverd
Jaaj02-06-2025
Gemakkelijke bediening, leuke acties!
johan01-06-2025
Keurig netjes met alles advies gegeven, alles was goed op elkaar afgestemd. Snelle reacties op al mijn vragen.
Rob01-06-2025
Fijne winkel, kom er al geruime tijd, TV gekocht - Playseat - BBQ En nu mijn nieuwe Samsung-TV. Wordt iedere keer weer fijn geholpen.
Tonko01-06-2025
Mooie TV direct opgehaald in de winkel, maar let op de prijs voor een goede deal
Peter01-06-2025
Snel geholpen, geen wollig verkoop praatje. Snel gekozen en gekocht
Bvv01-06-2025
Werden snel en goed geholpen. Medewerker had veel verstand van de producten. Denken in mogelijkheden en bieden goede service. Totaal plaatje klopt.
Antwan01-06-2025
Goede service uitstekend geholpen en geïnformeerd.
Maurice 01-06-2025
Ik heb bij Hello TV Duiven een Sonos Arc Ultra gekocht.ik werd zeer prettig en deskundig geholpen door Sjef waardoor de keuze voor de Sonos soundbar niet zo moeilijk was. Ik heb de Sonos Arc Ultra nu een week in het bezit en ben er zeer content mee.
Jaco01-06-2025
Mooie zaak, gevarieerd aanbod en kundige verkopers. Pro actief ook!
James 01-06-2025
Goed personeel, met de juiste kennis. Je wordt snel geholpen maar krijg ook de kans om even zelf te kijken. Ook heel belangrijk. Zij zoeken ook de beste prijs voor je. Al met al super tevreden. Wij hebben er in een paar jaar al 2 tv's gekocht en de bbq sectie idem! Ook hier een buiten keuken aangeschaft. Zelfde verhaal...