HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik vroeg informatie over een LG oled tv. Ik kreeg een aanbod voor het nieuwste model met een mooie korting. De bezorging en installatie door X met de daar bij behorende uitleg verliep prima. Wij zijn blij en kunnen dit bedrijf aanraden voor een aankoop van een TV.
ik kon bij bestelling volgende dag kiezen {hemelvaartsdag}die dag werkte postnl niet,maar kon het wel kiezen.verder goed verlopen en vrijdag keurig bezorgd door postnl@home.tv zelf geeft wat te donker beeldstaat op maximum,soms denk ik dit is mooi maar vaker twijfel ik,is dit het nu?ik had in de bilt een demo gezien en dacht deze kwaliteit ook thuis te zien.niet dus!!
dit ligt niet aan de winkel
Goede ervaring gehad met HelloTV.
Duidelijke website met handige artikelen over de verschillen tussen tv's, ophanghoogte en kijkafstand.
Ik ben niet in een winkel geweest, dit is enkel gebaseerd op de website en chatfunctie.
Communicatie via de chat verloopt goed, heb op verschillende momenten contact gehad en dus met verschillende medewerkers, maar contact is altijd vriendelijk en duidelijk.
Nadat de keuze voor de tv was gemaakt en er een akkoord was over de prijs, verliep de rest van het proces snel en goed.
Na akkoord over de prijs wordt er wel geprobeerd wat extraatjes bij te verkopen zoals kabels, schoonmaakmiddel etc.
Dit had wat minder opdringerig gekund, maar ik begrijp dat dit een goed verdienmodel is.
De informatie van bestelling tot levering was duidelijk en vervolgens een nette levering door PostNL.
TV werd op de plaats gezet waar hij moest komen en bezorgers waren vriendelijk.
Inmiddels maak ik een aantal dagen gebruik van de tv en ben zeer tevreden over zowel de TV als het verkoopproces bij HelloTV.
Goeie aardige hulp. Niets proberen aan te smeren. Fijne winkel en betrouwbare spullen.
Prima geholpen door de medewerker. Hij nam de tijd en alles kon in 1x goed geregeld worden incl bezorging.
In de winkel zijn we goed geholpen, ook per mail heeft ze ons meteen geantwoord.
Via de website heb ik korting gekregen maar helaas kreeg ik per mail geen order.
Daarom ben ik terug gegaan naar de winkel. Daar heeft X mij wederom goed geholpen
en hebben we de tv gekocht.
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, zorgvuldig verpakt.
Fijne winkel met goede service! Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen bij het kiezen van een tv. Uiteindelijk direct meegenomen en alles werkt perfect. Zeker een aanrader!
Het meedenken en adviseren, hierbij werd totaal niet opdringerig gedaan! Dit werd zeer gewaardeerd
Fijne zaak, vakkundige benadering en uitleg.
Verkoper Marco👍prima geadviseerd!
Er was een ruime keuze aan apparatuur. De bestelling is keurig geleverd en Mohamed gaf een meer dan uitstekende uitleg over de Sony Bravia tv.
Zeer uitgebreide en makkelijke website, goed advies gekregen en een scherpge prijs kunnen afspreken via de chat.
Mooie winkel waar ze ook tweedehands apparatuur verkopen. Ik heb een nieuwe soundbar gekocht en mij werd goed uitgelegd hoe ik deze moest aansluiten en wat voor kwaliteit kabels het beste zijn.
Zeer vriendelijk personeel.
Een aanrader.
Perfect geholpen
Goede prijzen en goede service.
Goede korting ontvangen, makkelijk bestellen en afhalen.
Klantgerichte aanpak. Prima advies. Vriendelijke, beleefde en behulpzame medewerker. Goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering.
Snel en vriendelijk geholpen na online bestelling
De shop is heel mooi uitgerust mer tv's en je kunt goed naar een soundbar luisteren voor het geluid.
Alleen is het jammer dat je zo lang moet wachten maar dat is ook wel weer een goed teken want het is druk.
Op bezoek geweest in Utrecht om advies te krijgen voor een nieuwe tv. Ik had wat vooronderzoek gedaan en wilde voor een bepaald model gaan. Na dit te hebben aangeven bij de verkoper kreeg ik een aantal vragen terug. Waarom deze, waar ga je hem plaatsen, wat verwacht je van de tv. Na dit te hebben beantwoord kwam de verkoper met een suggestie waarom ga je niet voor dit model ipv degene die ik wilde. Deze was goedkoper. Dus ze gaan niet voor om je de duurste te verkopen maar om degene die het beste bij je wensen past. Daarna met nog een mooie korting deze tv gekocht. Zelf gelijk meegenomen. Alleen bij het uitpakken bleek er een probleem te zijn. Er zat een kleine buiging in het frame. Hier meteen melding van gemaakt. En na wat foto’s sturen is deze tv 4 dagen later zonder problemen vervangen voor een nieuwe.
We hebben onze “oude” ingeruild voor een Sony Bravia en zijn goed, kundig en vriendelijk geholpen en kregen een goed bedrag terug voor de “oude” tv.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en bezorging. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar voor vragen. Vriendelijke bezorger en neemt de tijd. En de nieuwe tv is een goede keuze geweest.
Snelle en nette reactie via WhatsApp. Leuk te onderhandelen over de prijs en ook een goede prijs gekregen met inruil van onze TV. Hierna prima geholpen in de winkel.
Ruim opgezette winkel.
Goede gratis overdekte parkeerplaats.
Zeer vriendelijk vakkundig personeel.
Prima geholpen, goede uitleg, snelle service, zeer vriendelijk personeel.
In de winkel in Tilburg super goed geholpen, maar later ook door de klantenservice bij het maken van de juiste keuze.