HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Leuke prijzen, vriendelijke en behulpzame verkoper (Luke).
Fantastisch geholpen door Tessa en Tim
Gewoon goed geholpen
Goeie prijzen en snelle levering. Echter wel tv met kleine beschadiging binnen gekregen die we pas zagen in het licht toen er hem gemonteerd hadden.
Vriendelijke service, kundig en behulpzaam. Snelle levering van artikel.
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ik mijn vorige TV hier ook al gekocht had. Toen werd ik uitstekend geholpen waardoor mijn keuze snel bepaald was. Ook deze keer werd ik niet teleurgesteld: vriendelijke, behulpzame verkoper. Niets was hem teveel om de verschillen van de diverse modellen uit te leggen en te laten zien. Er werden geen pogingen ondernomen om een duurder model aan te smeren zodat ik uiteindelijk zeer tevreden was met mijn aankoop.
Door de ervaringen beveel ik deze zaak zeker aan en zou ik mijn volgende aankoop daar zeker opnieuw doen.
Ze zijn altijd bereidt om je goed te adviseren en niet altijd de duurdere versie.
Veel voorraad dus keuze genoeg
Zeer kundig personeel. Erg vriendelijk, ondanks de drukte namen ze alle tijd voor ons Duidelijke uitleg en heel goede service.
Zeer vriendelijk geholpen. Goede uitleg van de opties zodat ik hierin mijn keuzes kon maken zonder het gevoel te hebben gepusht te worden. Hele goeie service zowel qua informatie, de tijd nemen en het helpen van de auto uit en inladen. Het was voor mij de eerste keer dat ik iets kocht bij hello tv maar ik vind het echt een aanrader!
Goede nette en beleefde monteur. Netjes vooraf gebeld zoals afgesproken. Ook op tijd volgens planning. De tv uitgelegd en geholpen met installeren.
Eigenlijk alleen maar positief. Zou iedereen aanraden bij Helo-tv te kopen.
Hele fijn winkel. Aardig personeel.
Wij zijn ontzettend goed geholpen door deze topper Thoren door hem hebben we weer een mooi tv aangeschaft
Goed en snel geholpen door Max. We hebben snel een eerlijke deal kunnen maken voor het inruilen van onze oude LG voor een nieuwe Sony. Ook Foam besteld en keurig de volgende dag geleverd. De Foam uitgeprobeerd en werkt super, maakt goed schoon zonder strepen.
Goed geholpen, blijf alleen niet pushen over extra jaren verzekering. Staat zo goedkoop
Goeie service , aardig personeel en een mooie winkel.
Het gevoel dat je klant bent bij Hello tv, ze luisteren naar je wensen en geven goed advies. Ook kun je rustig kijken zonder dat een opdringerige verkoper in je nek hijgt.
Prijs verhouding ligt ook goed,niet altijd de goedkoopste, maar daar kom je altijd wel uit met de medewerkers.
Ook kun je in de meeste gevallen het gekochte product meenemen.
Sonos Arc Ultra op voorraad voor een zeer concurrerende prijs waarbij ik ook nog mijn Sonos beam kon inruilen!
Zeer deskundig geholpen in de winkel in Zoeterwoude.
Keurig geholpen door vriendelijke medewerker in Doetinchem
XXX heeft ons netjes aangesproken en rond laten kijken. Vervolgens goed geadviseerd voor ondermeer de tv, tv beugel en de sonnos standaarden.
Probleem met de bestelling prima opgelost
Goede en duidelijke communicatie. Super tv met een scherpe prijs. Alleen jammer dat je aan kunt klikken welke dag je de levering wil en dit dan vervolgens een paar dagen later is omdat de tv niet op voorraad is
Ik vroeg informatie over een LG oled tv. Ik kreeg een aanbod voor het nieuwste model met een mooie korting. De bezorging en installatie door X met de daar bij behorende uitleg verliep prima. Wij zijn blij en kunnen dit bedrijf aanraden voor een aankoop van een TV.
ik kon bij bestelling volgende dag kiezen {hemelvaartsdag}die dag werkte postnl niet,maar kon het wel kiezen.verder goed verlopen en vrijdag keurig bezorgd door postnl@home.tv zelf geeft wat te donker beeldstaat op maximum,soms denk ik dit is mooi maar vaker twijfel ik,is dit het nu?ik had in de bilt een demo gezien en dacht deze kwaliteit ook thuis te zien.niet dus!!
dit ligt niet aan de winkel
Goede ervaring gehad met HelloTV.
Duidelijke website met handige artikelen over de verschillen tussen tv's, ophanghoogte en kijkafstand.
Ik ben niet in een winkel geweest, dit is enkel gebaseerd op de website en chatfunctie.
Communicatie via de chat verloopt goed, heb op verschillende momenten contact gehad en dus met verschillende medewerkers, maar contact is altijd vriendelijk en duidelijk.
Nadat de keuze voor de tv was gemaakt en er een akkoord was over de prijs, verliep de rest van het proces snel en goed.
Na akkoord over de prijs wordt er wel geprobeerd wat extraatjes bij te verkopen zoals kabels, schoonmaakmiddel etc.
Dit had wat minder opdringerig gekund, maar ik begrijp dat dit een goed verdienmodel is.
De informatie van bestelling tot levering was duidelijk en vervolgens een nette levering door PostNL.
TV werd op de plaats gezet waar hij moest komen en bezorgers waren vriendelijk.
Inmiddels maak ik een aantal dagen gebruik van de tv en ben zeer tevreden over zowel de TV als het verkoopproces bij HelloTV.
Goeie aardige hulp. Niets proberen aan te smeren. Fijne winkel en betrouwbare spullen.