HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Mooie ruime winkel met uitgebreid assortiment, welk per merk netjes opgesteld staat.
Prima service, prima prijs en een prima inruilprijs voor de TV die we er drie jaar geleden kochten.
We zijn vriendelijk en geduldig geholpen door de verkoper. Liepen met een goed gevoel met de televisie de deur uit. Nog geen moment spijt gehad.
Sonos Era !00 was in de aanbieding. Daarboven op nog eens extra kassakorting, waardoor HelloTV als goedkoopste uit de bus kwam. Ideaal moment om in te stappen in het Sonos Ecosysteem. De bestelling liep snel, helder en vlekkeloos. Goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus en de bezorgdatum. Onze nieuwe Oled tv had ik hier ook besteld en mede door de goede service, prijs en tevredeheid ben ik weer bij HelloTV uitgekomen. Dikke aanrader!
goed geholpen kwam voor een samsung maar ging met een tcl naar huis op advies van de verkoper
De shop reageert heel snel op vragen en geven je een hele scherpe prijs.
Het contact is ook heel vriendelijk en gemoedelijk.
Na een aantal keer een gesprek te hebben gehad met zowel de medewerkers in de winkel als iemand van de chat, een tv aangeschaft bij HelloTv.
Ben goed en eerlijk geholpen.
De TV is netjes de volgende werkdag bezorgd zoals afgesproken.
Goed geholpen en geholpen bij de keuze
Ik dacht eerst dat de site ongeloofwaardig was maar ze waren de enige met een echt scherpe sonos aanbieding
Fijn geholpen, goed advies en snelle levering tegen een goede prijs. Aanrader 👍🏻
Goede prijs kunnen afspreken en snel geleverd.
Goed geholpen door verkoper en ook tijdens de schade vlot geholpen. De omruiling is fijn verlopen. Klantvriendelijkheid is goed terug te zien in alle communicatie van HelloTV/Barbecueshop.
Blije klant hier!
De shop heeft duidelijke informatie. We zijn door Thoren via de chat heel goed geholpen. Hij gaf goed en duidelijk advies. Snelle levering van de tv. Tot nu toe zijn we super tevreden met Hello tv
Wil toch altijd wel eerst zien wat ik koop. Vandaar bezoek aan winkel in Amsterdam.
Goed geholpen moest echter wel lang wachten. Ondanks rustige woensdagochtend 10:30.
Lekker rustig en ziten bij de eventuele aanschaf,
Niks opdringen alleen maar goed advies geven,
Dat vond ik wel prettig.
Snelle levering van Home Cinema set via de webshop van HelloTV en op de afgesproken dag geleverd tegen een superscherpe prijs. Top!
Goeie service mijn 2e tv bij jullie gekocht zo ook mijn zoon wij zijn zeer tevreden en ook netjes en vriendelijk geholpen 👍👌
Zeer prettig geholpen, zowel via de chat als in de vestiging Amsterdam. Mijn oude receiver in kunnen ruilen voor een nette prijs.
Heel erg getwijfeld tussen twee tv’s. Uiteindelijk heeft de medewerker op chat de doorslag gegeven. Heel tevreden met me aankoop, snelle levering en de hulp vanuit jullie medewerker.
Goede voorlichting en een fantastische aankoop
De winkel in Duiven is heel mooi en de medewerkers (Stephan en Marc) zeer kundig en vriendelijk! Fijn dat ik hier mijn tv met spiegelend scherm tegen een redelijke prijs kon inruilen voor een anti-reflecterend scherm.
Tv (tcl qled)keurig ontvangen
En makkelijk te installeren mooi beeld.
Ik maakte gebruik van een inruilactie dat was wel een dingetje de postbode nam de oude tv niet mee.
Dus na regelmatig mailen zelf maar de tv naar een post.nl punt gebracht.
Verder is alles goed gegaan.
Super fijn geholpen in duiven en ik kreeg ook nog eens extra korting. Ik ben super blij met mijn nieuwe 65 inch tv van LG.
Goede service en korting. Snelle reactie op email.
Goed geholpen, snel en accuraat. Er werd wel iets teveel nadruk gelegd op de bijverkoop, kan iets minder.
Je word netjes geholpen op de chat ze zetten alles netjes op papier en je kan precies de bezorger volgen alles bij elkaar super top doen wat ze zeggen