HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Hallo ben prima geholpen medewerker en nog een soundbar gekocht ter plaatsen, en goed uitgelegd en kreeg goed advies zeer tevreden ermee top
om te beginnen een mooie en nette winkel ,personeel zeer vriendelijk en weten waar ze over praten .netjes geholpen . ben zeer tevreden
Super fijn ontvangen en aangesproken artikel werd netjes gehaald en fijne afronding bij kassa, niets was teveel.
Werd netjes naar de auto meegelopen nou deze service is een dikke 10 en kom zeker terug en zal jullie echt adviseren bij vrienden en familie. Toppertjes.
Mooie ruime winkel. Kundige verkopers die kennis van de producten en de markt hebben. Niet te opdringerig, laten de klant in zijn waarde.
Ik ben op een prettige en correcte manier geholpen. Bij aankomst was iedereen in gesprek met een klant op een vriendelijke dame na die mij meteen een kopje koffie aanbood en een collega heeft benaderd dat ik geholpen wilde worden. Na overleg en demonstratie heb ik nog even rustig nagedacht en mijn keuze gemaakt. Ook kreeg ik een mooie aanbieding omdat het Blackfriday was en daar heb ik gebruik van gemaakt. Al met al weer een fijne ervaring opgedaan bij HelloTV. Ik ben benieuwd hoe de Sonos Arc Ultra bij mij thuis zal klinken.
Tijdens de Black Friday een mooie sony bravia 8 k 55xr84 2024 gekocht bij Hellotv.nl verder een goed bedrijf geeft goede service en via de Chat goed contact voor al je vragen dus ik heb niks te klagen
Snelle deskundige service!
Keurig en deskundig geholpen door .....mooie en nette zaak die de klant nog op nummer1heeft staan.
Daarnaast is de website ook makkelijk in gebruik.Kortom deze zaak is aan te bevelen
Fijne hulp in de winkel, besteld via internet, maar supersnelle levering. Vrijdagavond besteld en zaterdmiddag al geleverd 👍
Uitstekende service zowel via mail als chat en in de winkel.
Was prima toeven bij Hello TV in Zoeterwoude.. 2 mega tv's gekocht voor een zeer scherpe prijs bij de medewerker die ons vakkundig en vriendelijk geholpen heeft.
Ondanks dat we pas 20 minuten na sluitingstijd de zaak verlieten heeft hij zelfs nog de boel in de auto geladen.
5 sterren voor dit bezoek.
We zijn klantvriendelijk en snel geholpen door de medewerker.
Zou zo weer een tv kopen bij Zoeterwoude
Na ontvangst van een snelle reactie op onze offerte-aanvraag zijn wij door XXX zeer deskundig, behulpzaam en correct te woord gestaan en ondersteund bij onze keuze voor een TV. Hij heeft alle tijd genomen en alle vragen adequaat beantwoord. Het was erg prettig om op deze wijze begeleid te worden bij zo een dure aanschaf.
Prima advies en kon tv direct meenemen, door XXX deskundig geholpen.
Van harte aan te bevelen.
Goed geholpen door medewerker in duiven
Leuke aanbieding gekregen
Ben zeer blij met mijn soundbar
Medewerker helpen zelfs mee om aangekochte producten in je auto te zetten
Ontzettend prettig, goed en professioneel geholpen in Den Bosch. Dit nadat ik zelf al wat onderzoek had gedaan en door (HelloTV online), al redelijk op weg geholpen was via de mail. Maar ik wilde toch nog even live advies in de winkel.
Alhoewel ik twijfelde tussen modellen heeft verkoper helder en goed advies gegeven adhv mijn wensen en huiskamer situatie.
Het is de LG OLED65G45LW (2024) geworden maar die moet ik nog installeren. In de winkel iig prachtig beeld, top geluid en een mooie black Friday aanbieding en LG cashback in top.
Goede uitleg gekregen om de tv aan de muur te hangen dus dat komt ook vast goed.
Complimenten voor de service!
Dank, een prettige koopervaring vandaag en blij met de aankoop keuze!
Voor de eerste keer een aankoop gedaan bij "hello tv" wat een verademing qua enthousiastme en uitleg bij concurende winkels, gewoon super. Volgende aankoop, tv of soundbar weet ik jullie te vinden 👊🏼
Leuke ontvangst soepel en duidelijke uitleg
Extra vragen zoals kan ik nog ergens mee van dienst zijn prima ervaring
Zoeterwoude is prima te bereiken en een prachtige winkel
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen. Voelde mij zeer prettig. Kon alles vragen en kreeg netjes antwoord op mijn vragen. Kortom ik ben een zeer tevreden kkant
Super geholpen tijdens de Black Friday week, een mooie aanbieding ontvangen en duidelijke uitleg gekregen over verschillende modellen en advies op basis van mijn behoeftes. Normaal koop ik vaak online, maar kan het absoluut aanraden de winkel te bezoeken!
TV is prima opgehangen en geïnstalleerd.
Monteur was keurig op tijd, en heeft alles goed uitgelegd. Volgende tv komt zeker weer van HelloTV!!
Ruime overzichtelijke winkel met zeer vriendelijk en kundig personeel, heb uiteindelijk niet gekocht wat ik wilde, want door de goeie uitleg door de verkoper hebben wij iets beters gekocht, heel blij mee
Bij Hello TV in Utrecht geweest.
Mooie, ruime winkel. Geholpen door een vriendelijke en kundige verkoper.
Thuis bij het installeren, hadden we toch wat vragen. Een bericht gestuurd naar de winkel en we werden direct terug gebeld verkoper , die ons telefonisch heeft geholpen. Super.
Wij hebben gekozen voor Hello TV in Groningen omdat wij in Emmen wonen.
Wij zijn zeer goed geholpen en deskundig geïnformeerd hierdoor konden wij de juiste keuze maken.
Uitstekend geholpen door de zeer deskundige en vriendelijke verkoper bij Hellotv Groningen! Goede service, eerlijk verhaal en een winkel die ècht meedenkt met jouw wensen en behoeften!