HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Toprak01-12-2024
HelloTV is een gezellige, een professionele en heeft een persoonlijke benadering voor haar klanten onder genoot van lekkere koffie! Binnen 15 minuten hebben we een Philips televisie gekocht met een A-Z Service Totaalpakket incl. 5 jaren garantie. Gezellige groeten uit Eindhoven, Familie Toprak
Wilco Plug01-12-2024
Het was een verademing om hier een tv kopen. Het advies was op maat en ik houd er als er echt naar je geluisterd wordt ipv dat eigen successen bepalend zijn. HelloTV krijgt van mij een dikke pluim.
Peter01-12-2024
Afgelopen vrijdag en vandaag 1 December heb ik HelloTV te Nijmegen bezocht en ben prima voorgelicht door een verkoper. Mijn huidige Pioneer LX5090 werkt nog prima maar na 14 jaar verhuisd deze naar boven en wordt het tijd voor een nieuwe tv in de woonkamer. Aan alles is te merken dat de verkoper een ervaren adviseur is. Hij weet waar hij het over heeft en heeft me prima uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de merken en de types. Daarop een weloverwogen besluit kunnen nemen en gekozen voor de prachtige Samsung QD OLED 4K 55S95D. Hopelijk gaat deze net zo goed bevallen als de oude vertrouwde Pioneer Plasma. Verder ben ik zowel via de chat als in de winkel ook prima geholpen door overige collega's en kan daarom Hello TV te Nijmegen zeker aanbevelen.

HD01-12-2024
Hello TV Den Bosch was de dichst bij gelegen winkel. Op mijn zeer gerichte vragen werd vlot gereageerd en voor zover ik kan beoordelen terzake kundig. Klantgerichte benadering en geen opdringere push om toch vooral iets te kopen. Dat is so wie so al een grote pré. Ook de financiële benadering was transparant (genoeg) om tot een aanvaardbare overeenkomt te komen.
Ambilight01-12-2024
Snel en fijn geholpen,was geen moeite om te helpen met inladen.
Gabi de gier01-12-2024
Wij zijn voor de 2de keer bij jullie geweest voor advies van een tv. We zijn perfect geholpen door jullie en jullie namen de tijd voor onze vragen. Door dat advies hebben we een hele mooie tv gekocht die de volgende dag geleverd word. Bedankt voor jullie tijd en voor de goede service
Ben libosan01-12-2024
Op aanraden van kennissen naar hello tv geweest ivm hun goede ervaring Goede uitleg gekregen betreft formaat en kwaliteit , het is een samsung geworden dat merk hebben wij altijd en bevalt uitstekend Super netjes geholpen , zeker een aanrader
Sander01-12-2024
Super goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe TV en Sonos Arc. Vriendelijke medewerking in de winkel en super goed advies. Kom hier zeker nog terug!
F. H. van Summeren01-12-2024
Ben zeer netjes en vriendelijk geholpen. Ook een goede uitleg over mijn vragen van het product. Ben de deur uit gegaan met een LG oled 55 inschat TV.
RobS01-12-2024
Mooie shop en binnen 10 minuten vanaf Almere. Van tevoren alles al beoordeeld en keuze was voor het bezoek al gemaakt. Onder het genot van een kop koffie een totaal (Black Friday) deal gesloten voor een mooi bedrag. Eerdere aankoop maakte dat wij deze aankoop opnieuw in de vestiging in Naarden wilden doen.
Gert Hidding01-12-2024
Prettige winkel nette uitstraling verzorgt personeel en ook deskundig duidelijk in hun uitleg mijn nieuwe tv werdt zelfs naar de auto gedragen en er netjes ingelegd ..top
Dirk01-12-2024
We zijn prima en snel geholpen door een vakkundige verkoper
Theo Maas01-12-2024
Geweldig om een winkel te hebben waar alleen TV's worden verkocht. Je kunt je erg goed oriënteren op de verschillende merken, modellen en technologieën. Je wordt hartelijk ontvnagen, er wordt meteen koffie aangeboden en de verkoopadviseurs weten waar ze het over hebben. Ik ben in de winkel in Eindhoven uitstekend geholpen door Boris. Helemaal tevreden.
Chris01-12-2024
Wij hebben dit jaar kennis gemaakt met deze winkel en hebben er een zeer goed gevoel bij de mensen die er werken zijn super vriendelijk en weten waar het over hebben ben nu 2maal goed voorbereid de winkel in Den Bosch geweest en ben wel eens verrast dat een verkoper minder wist dan ik zelf maar nietbij Hellotv deze mensen zijn goed opgeleid en kundig top.
Robin01-12-2024
Voel me belazerd door de wijze waarop ik ben behandeld door het online verkoop team in de Black Friday actie vooraf aan de actiedag zelf. Ik heb een LG77OLED G4 (2024) gekocht en twijfelde over 2 stuks Sonos Era300. Voor beide kreeg ik een Black Friday deal. Tevens had ik gevraagd of ze nog een leuke korting konden geven om me over de streep te trekken en de boxen ook te kopen. Dit kreeg ik en dat gaf mij een goed gevoel waardoor ik besloten had om ook de boxen te kopen. Op 29 november bleek voor zowel de tv als de boxen dat deze goedkoper te krijgen zijn dan waarvoor ik de aankoop had gedaan. In eerste instantie heb ik aangegeven dat ik de boxen nu goedkoper zag staan en dat ik gebruik wilde maken van de Black Friday prijs garantie maar ook dat ik de extra korting (significant bedrag) dan zou willen terug ontvangen. Deze korting valt helemaal binnen het verschil van de Black Friday prijs. Dus als ik de boxen had gekocht op 29 november dan had ik die korting sowieso gekregen. Nu hebben ze een fractie van het Black Friday verschil teruggestort terwijl het verschil eigenlijk veel groter is en door de extra korting die ik had gekregen kleiner is. Waar het hem in zit is dat die korting aan mij per email kenbaar is gemaakt als extra korting bovenop de Black Friday korting en me zo over de streep te trekken. Uiteindelijk blijkt het geen extra korting en wordt er gewoon gehoopt dat je het niet gaat controleren. Ik houd een hele wrange smaak over aan de wijze waarop dit bedrijf handeld. In alle e-mails over dit onderwerp wordt er geen 1x ingegaan op wat ik benoem over de extra korting. Er wordt alleen verteld dat de Black Friday deal is wat het is qua bedrag. Dit terwijl ik foto’s van de eerdere correspondentie had bijgesloten. Datum van aankoop was 13-11 net nadat de Black Friday deals gestart waren.
Rodion leimena01-12-2024
Echt een “top zaak”!! Mooie winkel met alle soorten merken led tv’s je krijgt een drankje bij aankomst door een host van Hello Tv, de verkoper liet ons diversen led tv schermen zien waardoor wij zelf een keuze konden maken welk beeld wij het mooiste vonden. Hij heeft een mooie prijs voor ons gemaakt en uiteindelijk hebben we 2x led tv’s gekocht van Samsungmet beugel en een soundbar. Bij Hello TV word je behandeld zoals het hoort! Daarom krijgen ze van ons een dikke 1️⃣0️⃣.
André01-12-2024
'Wij werden op een drukke zondagmiddag keurig door een 'gastvrouw' ontvangen die slim inventariseerde waar wij voor kwamen en ons van koffie voorzag. Zo heb je direct de aandacht, terwijl het erg druk is en zij zorgde ervoor dat je z.s.m. met de juist adviseur in contact kwam. De winkel in Utrecht is erg mooi en je kunt echt heel veel tv's met elkaar vergelijken. Na ons gesprek, wilde ik nog even een rondje lopen en met mijn partner overleggen. De adviseur werd verkoper en herinnerde mij aan de voordelen om nu zaken te doen. Dat is logisch maar hij deed het netjes en niet opdringerig. Later teruggegaan en 65inch oled tv gekocht.
Vissers01-12-2024
Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en werd ons de ruimte geboden om rond te kijken of gekoppeld worden aan een adviseur. Wij kozen voor een adviseur. Aangezien het erg druk was in de winkel, moesten we daar even op wachten en zijn we zelfstandig door de winkel gelopen. Even later kwam Thijmen ons helpen. Hij maakte het direct erg persoonlijk door een hand te geven en oprecht te vragen wat onze namen waren. Hij onderzocht wat onze wensen en vragen waren en haakte daar op in. Thijmen heeft erg veel kennis en legde het op een begrijpelijke manier uit. Wij konden echt onze eigen persoonlijke keuze maken en werden geen richting in geduwd. Alles was oké. Dat was een hele prettige ervaring. Dankjewel!
Willem01-12-2024
Goed geholpen, scherpe korting gekregen
Mieke Gerrits01-12-2024
Wij kwamen om ons een beetje te oriënteren op een nieuwe t.v. Via,via aan dit adres gekomen. We werden gelijk goed ontvangen en geholpen door een zeer deskundige medewerker. In voor mij persoonlijk zeer korte tijd kon ik beslissen in de aankoop van deze schitterende televisie. Dank voor de geweldige service,ik kan iedereen deze winkel aanbevelen!!
L.Daalderop30-11-2024
Goed geholpen , vriendelijke verkoper en verstand van het product , en goed advies .
Gijs30-11-2024
Wij gingen eigenlijk voor een andere tv kijken ,maar zijn na deskundig advies tijden een lekker kopje koffie op een ander toestel uitgekomen. We hebben goed kunnen onderhandelen over de prijs en zijn zeer tevreden over deze aankoop. Ik hoop dat wij weer de volgende jaren kunnen genieten van deze Samsung TV
Harry30-11-2024
Goed geholpen en genoeg alternatieve artikelen voor gesteld en de verschillen laten zien.
Ed Ros30-11-2024
Goede tekst en uitleg over de gewenste tv en ook de TLC gekocht , zeer tevreden over de tot nu toe verstrekte service!
Peter30-11-2024
Prijs-kwaliteit. Prima website en chat. Ook in de winkel goed geholpen en uitleg gekregen.