HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Postma28-11-2024
Goed geholpen bij Hello TV! Grote zaak met heel veel keus en behulpzaam personeel.
Bruno28-11-2024
Zeer mooie en overzichtelijke winkel.Zeer goede informatie.Komt zeer betrouwbaar over.Een mooie deal kunnen maken.Mijn aankoop heeft in Utrecht plaatsgevonden en zeker voor herhaling
Paul van Trooyen28-11-2024
Hello TV te Utrecht. Ben al vanaf 2017 klant! Overzichtelijke winkel met ruime keuzes. Professioneel en representatief personeel. Medewerker luistert goed naar de wens van de klant. Is erg duidelijk in het omschrijven van de keuze mogelijkheden en stelt hierin de wens van de wensen van de klant centraal. Geeft de klant de ruimte om te beslissen en belangrijk in deze is dat Dax de klant serieus neemt.

Nico28-11-2024
Ik heb vandaag een TV gekocht. Zeer vriendelijke en deskundige verkoper. Uitstekend service.
Jasadero28-11-2024
Lg g4 gekocht met inruil van mijn tv Ben geholpen in vesteging in Groningen via mail contact Alles netjes verlopen en goede oplossing gevonden Gisteren ook lg gekocht in totaal 2 tv gekocht Had al eerde een tv r gekocht toen was de naam nog platte tv Is gewoon goede service niks op aan te merken
Elmer28-11-2024
We zijn zeer goed geholpen door de medewerker in de vestiging in Naarden. Hij heeft goed geluisterd naar mijn specifieke eisen en wensen, waardoor we uiteindelijk gekozen hebben voor de Samsung QD OLED 4K 55S95D met bijbehorende muurbeugel waardoor de tv slechts 7mm van de muur komt. Top service!
Schutten28-11-2024
Afgelopen week een tv gekocht via de online chat en opgehaald in de vestiging Groningen. Daar ben ik zeer goed door de medewerker geholpen die mij nog veel extra informatie gaf. Eigenlijk zou er altijd ruimte voor verbetering kunnen zijn maar ik kan niets verzinnen.
Oznur28-11-2024
Wij zijn super tevreden met de klantvriendelijkheid en het geduld van de verkoper. Dankzij hem zijn we niet met 1 tv maar met 2 tv’s en een soundbar de winkel uitgelopen. Het is een prettige zaak waar je genoeg keus hebt en goed wordt geadviseerd. Ook is het fijn dat je kan vragen naar een korting waardoor de prijs aantrekkelijker wordt dan andere aanbieders. Wij zijn dus erg tevreden, dank je wel!
Bart28-11-2024
Gisteren een Sonos set met een 8K televisie uitgekozen in vestiging Den Bosch. Bij binnenkomst keurig aangesproken door een spontane gastvrouw en voorzien van koffie. Vervolgens kwam de verkoper en die heeft me heel duidelijk verteld hoe de systemen werken en goed geadviseerd wat de juiste set is voor onze situatie. Dikke duim voor de firma en zeker een aanrader als u net zo als ik niet helemaal thuis bent in wat er vandaag de dag allemaal te koop is.
Harry28-11-2024
Eerst via de chat en later in de winkel in Rotterdam mijn keuze gemaakt voor een Samsung tv. Werd goed geholpen door een volgens mij kundige verkoper. Was objectief en nam de tijd zonder te "pushen". Leuke korting en inruil voor mijn oude tv gaven de doorslag. Jammer genoeg werd de verkeerde tv geleverd. Daar kwam ik achter tijdens het uitpakken. Terug naar de winkel en daar werd alsnog het goede type geleverd. Goed opgelost maar wel vervelend. Anders was de beoordeling een 10 geweest.
Raihaan abdoel28-11-2024
Vriendelijk, gaatvrij!! Uitermate tevreden overr de service Filiaal: Zoeterwoude
Jef28-11-2024
Mooie winkel! Lekker rustig overdag zodat je alle ruimte hebt om rustig iets uit te kiezen :)
Detmer28-11-2024
Leuke winkel, goed geholpen, het was rustig, goede actie. Ik werd geholpen door Henk jan.
J. van der Borden28-11-2024
5.0
5.0
Instellateur was weg of televisie ging niet op andere zender. Heb afstandsbediening al 2x moeten koppelen maar NU 3x gaat het NIET !
Constant28-11-2024
Kim gaf mij een duidelijke uitleg over de sonos apparatuur. En dan ook nog eens met een lach en bijzonder prettige uitstraling.
Marlies Koevoets28-11-2024
Op een maandagmiddag zijn wij naar Hello tv gegaan met het idee een soundbar van Samsung te kopen. Wij hadden al even rondgelopen zonder dat er een verkoper naar ons toe kwam, dat was jammer. We zijn naar de balie gelopen en werden vriendelijk te woord gestaan en werden al onze vragen over de soundbar goed beantwoord en er werd meegedacht. Uiteindelijk doordat er zulke mooie beelden op de tv’s getoond werden zijn wij toch verder info gaan vragen over tv’ s wederom werd ons alles goed uitgelegd en ons advies gegeven. Tot 2 keer toe kwam Thomas K. terug op zijn advies omdat hij vond dat dat toch niet bij ons paste. Dus hij luisterde heel goed. Heeft totaal geen druk gelegd op de verkoop, wat heel prettig was. Uiteindelijk een Philips OLED ambilight TV en Samsung soundbar gekocht met leuke black Friday korting. Achteraf kwam ik erachter dat er te weinig korting was gegeven. Een mailtje aan Thomas was voldoende en kregen wij toch te korting die er voor stond. Kortom heel blij en tevreden. We kunnen nu alles goed verstaan door de geweldige soundbar en het beeld op de TV is ook heel scherp en heeft prachtige kleuren. Bedankt Thomas
Yvon28-11-2024
Op aanraden van een collega zijn wij bij Hello tv gaan kijken. Het is een mooie winkel met een groot zichtbaar aanbod. Ze nemen de tijd voor je om uitleg te geven en het verschil tussen modellen te laten zien. Daarnaast hebben ze veel modellen op voorraad zodat je ook direct je aankoop mee kunt nemen. Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een goede prijs-qualiteit verhouding met een fijne service.
Necati28-11-2024
Ik heb de Samsung OLED 77S95D gekocht + soundbar bij het filiaal in Utrecht. Ik ben uitstekend geholpen door de heer N. Uitstekende service!
Klaas28-11-2024
Dinsdagavond viel thuis voor de 2x de TV uit, dus via internet op zoek naar een nieuw toestel. Dat is toch lastig via internet. Een aantal sites bekeken en de site van HelloTV was duidelijk. Dus toch maar op zoek naar de dichtstbijzijnde vestiging en die bleek in Groningen te zijn. Daar geholpen door een vriendelijke medewerker met goede adviezen en goed meedenkend met onze wensen en uiteindelijk gekozen voor een OLED van Philips (GoogleOS) ivm de mogelijkheden qua apps en beeldkwaliteit. Na thuiskomst de TV geplaatst en op zoek naar de juiste app (Delta) voor de TV-programma's. Waar kunnen we de apps installeren, internet geraadpleegd, maar het lukt niet. Dus enige frustratie en maar zoeken, dan maar naar de site van Philips en dan blijkt er ook een OLED van Philips te zijn met TizenOS. Bon erbij en daar staat de GoogleOS machine op en nu naar de TV en dat blijkt dus de Tizen versie te zijn en die hadden we niet kozen en niet betaald en deze blijkt veel goedkoper te zijn. Dus straks maar in overleg om het op te lossen. Dus overall ranking voor nu een 6. Hulp, uitleg advies door de medewerker een 10, maar de levering van de verkeerde TV een 1. Hopelijk revancheert HelloTV zich straks met een mooie oplossing.
Tiny27-11-2024
TV en Sonos systeem gekocht bij Hello TV in Naarden. Los van de goede prijs vooral door XXX die ons geduldig en gedetailleerd informeerde. Complimenten!
Mretep27-11-2024
XXX heeft mij geholpen met de aankoop. Hij was geduldig,; luisterde goed en beantwoorde mijn vele vragen op een fijne manier. Fijne winkel, en in vergelijking met andere winkels is de garantie verlenging een stuk goedkoper dan bij concurrenten.
AJJ27-11-2024
Super enthousiaste verkoper, goede technische uitleg, klantvriendelijk!
Stefan27-11-2024
Na een zeer gunstige aanbieding gekregen te hebben voor een Samsung the frame en een Sonos sub mini deze opgehaald in filiaal Zoeterwoude. Hier fantastisch geholpen door XXX. Al met al super blij met de aankoop! Stefan