HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede deals kunnen maken en ook waar maken
Bij het bezorgen was ik ook tevreden
Nog niet zo lang geleden heb ik hier een 55 inch tv gekocht voor in de slaapkamer. Duidelijk verkooppraatje door **** en de levering was ook prima verlopen. Voor de woonkamer heb ik nog een tv bij Hello TV gekocht. Deze is 65 inch. Ook hier was het advies duidelijk en de levering snel en in orde. Voor de woonkamer heb ik een mini-led TV van TCL gekozen. Werkelijk een prachtige TV. Bij Oled tv's laat men dikwijls beelden zien met een zwarte achtergrond. Ik heb deze beelden ook op Youtube gevonden en dan doet de mini-led hier niet voor onder.
Goed advies
Alles goed geregeld en niet duur goede service zeer tevreden.
Personeel met verstand van zaken, een hele mooie Samsung tv hier gekocht na advies ben er erg blij mee. Tevens een leuke deal kunnen maken, zou een volgende keer zeker hier terug gaan.
Ne een fantastische leuke winkel ervaring ( Hello Rotterdam)
Met een mooie aanbieding de winkel uitgelopen
Em vandaag de bezorging en installatie van de tv door Yorick
Heeft alle tijd genomen voor de installatie en zeker een goede uitleg gegeven van de tv
Gewoon een top service..
Perfecte soundbar. Probleemloze installatie en en uitstekend geluid. Goed geholpen door Ivo en Tim
Verstand van zakendoen
Verkopers die goede uitleg gaven en met een mooie prijs kwamen voor de nieuwe televisie in Tilburg. Ik kon de oude televisie ook nog inruilen. Hij werd keurig op tijd geleverd volgens afspraak.
via chat enorm goed geholpen met mijn aankoop van 2x sonos era boxen. Ook een hele mooie aanbieding gekregen, waar ik meer dan tevreden over ben. Kortom Top Service.
Goed geholpen door XXX via de chat, duidelijk te merken dat hij verkopers-genen heeft. Uiteindelijke op een mooie competetieve prijs gekomen voor een mooie tv. En in ieder geval 3 jaar geen zorgen meer voor het eerst EVER extra garantie genomen terwijl geen enkele tv van mij ooit kapot is gegaan. Dus ja, geef XXX maar een loonsverhoging.
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen, helemaal TOP.
Zowel XXXals XXX.
Bedankt team.
Groet Nico
De shop van hello tv is super overzichtelijk met zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel lekkere koffie de prijzen van de tv s zijn fantastisch.
Vandaag onze tv bezorgd en opgehangen door Job die fantastisch werk heeft afgeleverd.
Voor ons alles tip top oké een dikke 10
Goed en vriendelijk geholpen in Breda. En prijs/kwaliteit van de aangeschafte soundbar is goed.
Heel goed en een hele aardige man. Hij heeft goed en snel geholpen en wist alles fijn uit te leggen
Ik ben al een paar jaar klant en kom hier altijd terug voor televisie en toebehoren. Mooie fysieke winkels met vakkundig en vriendelijk personeel (Breda), duidelijke webshop en scherpe prijzen met een snelle levering.
Was super in orde! Alain in Naarden heeft fijn en vakkundig geholpen.
Ik ben goed geholpen, verkopers hebben veel verstand van de verschillende tv's in het assortiment waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken. De tv kon ik direct meenemen vanuit de winkel.
Platte T.V. en een Bastard gekocht. Gewoon een goede winkel, goede kennis van zaken, denken mee en komen met betere alternatieven. Ik kan iedereen deze winkel aanraden.
Van de inruil van de oude tv tot aan de levering van de nieuwe tv in één woord “ GEWELDIG “
Van zeer goed en duidelijk advies naar, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs !!
Na veel vergelijken betreffende online prijzen zijn jullie hier ook uitstekend mee.
Wat mij betreft was ook het leveren keurig en vooral snel geregeld.
Kortom, jullie hebben aan mij een nieuwe “vaste” klant erbij.
DANK voor de fantastische service.
Gebruik vaak de beoordelingen maar ben zelf niet zo’n review schrijver. Toch voor dit bedrijf in de pen geklommen. Waarom? De service, levering, prijs, in een woord geweldig. Mijn bestelling zou de volgende dag al geleverd worden en ik werd hier op de besteldag nog over gebeld door een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker.
Het artikel was zoek in het magazijn. Ik dacht daar gaan we, geen TV morgen. (Daar komen de kleine lettertjes)
Maar nee, er was meegedacht. Voor slechts €30,- werd mij een veel duurdere uitvoering aangeboden als alternatief 1.
Heb alternatief 2 geeneens afgewacht. Top oplossing en in principe 200 verdient.
Thanks HelloTV
Mooi winkel met leuke aanbiedingen en vriendelijk deskundig personeel
De klantenservice is super aanbod is ruim dikke duim omhoog!
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat hier een goeie aanbieding was. Eenmaal in de winkel werd ik op een zeer vriendelijke manier geholpen en geadviseerd.
Uitstekende service en zeer klantgerichte medewerkers! TOP.