HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Alles prima geregeld. (Kan makkelijk een 10 worden, als het volgende aangepast wordt)
Alleen een beetje teveel pushen naar een duurder model, extra garanties en aansluitmateriaal. De chat kan veel sneller.
Bij bestelling een datum opgegeven en die later in de afronding nogmaals aangepast en daar werd niets mee gedaan. Een bevestiging voor bezorging op een niet gewenste datum. Is later wel keurig hersteld, maar had voorkomen kunnen worden.
Ik beveel iedereen die een mooie TV zoekt om langs te gaan bij HelloTV. Hun service is uitmuntend. In eerste instantie gekozen voor een 55 inch TV maar wilde toch voor een maat groter gaan. Doordat ik gekozen had voor hun AZ Service Totaalpakket - echt een aanrader - kon ik de 55 inch TV omruilen voor een 65 inch. Daarom een 10, ook voor Stephano van HelloTV Naarden!
We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met HelloTV!
Vanaf het eerste contactmoment kregen we niet alleen een helder en eerlijk advies, maar ook een scherpe deal op onze aankoop. De optionele garantie van 5 jaar is echt een aanrader – als je bedenkt wat je anders kwijt bent aan voorrijkosten, onderdelen of zelfs het terugsturen van de TV, is dit een slimme keuze.
Wat ons extra opviel, is hoe goed we van begin tot eind zijn geïnformeerd. Van aankoop tot de montage aan huis werd alles duidelijk en prettig gecommuniceerd. Een speciaal compliment voor ****, die de TV en soundbar bij ons thuis heeft geïnstalleerd. Hij werkt nauwkeurig, denkt mee en straalt plezier in zijn werk uit, dat merk je aan alles. Kortom: een topservice waar we met een goed gevoel op terugkijken!
Was op zoek naar een televisie maar online natuurlijk niet echt goed te vergelijken. Ook twijfelde ik tussen 55 inch en 65 inch. Door de winkel prima geholpen en advies gekregen om een 55 inch model te nemen mede vanwege de kijkafstand en de grootte in de woonkamer. Nu tevreden een ..... staan. Waarom geen 10? Model was in de winkel niet op voorraad en tijdens de aankoop werden te veel bijproducten 'gepusht' zoals 0 pixelgarantie, kabels en schoonmaakmiddelen.
Snelle levering, prettig telefonisch contact, goede en juiste adviezen plus een aangename prijs.
Goede service, duidelijke uitleg en goede prijs.
2e keer in een korte tijd dat ik hier ben geweest. Eerst voor een sound systeem en nu voor een TV. Wederom erg vriendelijk en professioneel geholpen, fijne winkel om te komen!
Zeer klantvriendelijk en geweldige service
Bij HelloTV een LG G5 48 inch gekocht, naar mijn mening de tv met het beste beeld die je kan kopen onder de 55 inch. Scenes van Game of Thrones die heel donker zijn kon ik op mijn oude tv niet goed bekijken, alles was een zwarte vlek. Op deze tv zie je wel wat er gebeurt, de booster (*) zal hier een bijdrage aan leveren. Enige minpuntje is dat ik gevraagd had op een bepaalde dag de tv te leveren. Maar de tv was er al een dag eerder. Gelukkig was ik gewoon thuis.
Snelle levering, duidelijke communicatie, goede chatfunctie :)
We had looked at a TV online, and just came by the shop on Vierhavenstraat to have a quick look at it. We were approached by xxxxx, who helped us by showing us the features, finding a suitable mount, cables, and insurance. We left feeling well infomed and happy with our purchase.
Prima geholpen en alle vragen kreeg ik een antwoord op.
Goed advies. En veel mogelijkheden. Denk ook mee in oplossingen. Er is veel kennis over producten.
Opzich goed geholpen door Sabrina, de televisie is ook heel mooi. De Philips 65oled809 heeft geweldig mooi beeld. Enige minpunt vind ik de manier van korting vragen. Ik wilde van veel televisies de korting weten. Per ongeluk 2x hetzelfde type TV gevraagd...zat nog geen half uur tussen. Maar bij de ene kreeg ik 400 euro korting, bij de andere medewerker 500 euro..Best een raar spelletje voor een bedrijf.
We zijn goed geholpen en toen we er achter kwam dat de tv netjes om geruild, ook nog korting gehad
Een prettige ervaring en een correcte levering
Ik ben netjes geholpen door de medewerker in de winkel.
Je krijgt er eerlijk antwoord op je vragen staan je goed te woord en smeren je zomaar niet iets aan ben er tevreden over 👍👌
Goede vriendelijke service
Goed advies en vlotte bediening
Nieuwe modellen zijn snel op voorraad.
Via internet besteld, wel omslachtig dat je apart om korting moet vragen (was ca. 10% dus OK), waarna je in een emailthread terecht komt waarin men je allerlei extra's probeert aan te smeren. Dat had wat mij betreft in 1x afgehandeld kunnen worden. Ik moet nog steeds de voorwaarden voor die extra service opgestuurd krijgen.
Verder werd gemeld dat de TV op een avond afgeleverd zou worden maar de bezorgdienst (Post Extra@Home) bezorgt helemaal niet 's avonds. En precies die middag had ik een begrafenis dus de telefoon kon ik ook niet aannemen. "Dus" werd de TV van een paar duizend euri bij de buren een paar deuren verderop afgegeven en op het briefje in mijn bus stond dat ik een andere afleverafspraak kon maken.... Niet fijn.
Samsung oled tv gekocht ter vervanging van mijn oude televisie.
Ik ben goed geholpen en heb goed advies gekregen tussen de verschillende merken.
Over de prijs viel te onderhandelen en ik ben tevreden naar huis gegaan met een goede nieuwe tv en een goede prijs.
Ik raad ook iedereen aan om hier een tv te kopen.
Zeer soepel contact via email en strikt met afspraken
Super geholpen in de winkel Amsterdam en eerlijk advies gehad.
Mooie philips 65 809 aangeschaft.
Ambilight geweldig onze 6 philips al.
Aardig personeel en goed geholpen, tv achter in de auto en naar huis.
Bij vestiging Tilburg word je zeer klantvriendelijk en deskundig van advies voorzien en denken mee over zaken waar je zelf niet aan denkt. Zij doen net dat beetje extra zonder commercieel te pushen. Voor mij/onze ervaring een 10!