HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter & Inge Vissers02-05-2025
Door eerst in de winkel goed geholpen te zijn kwam XXX bij ons àlles installeren. XXX had de TV opgehangen maar was niet tevreden hoe de bijgekochte beugel de TV droeg. Hij is naar de zaak gereden om een andere beugel te halen en deze was inderdaad veel beter. Daarna heeft hij de surround apparatuur geïnstalleerd en ingesteld. Alles werkt perfect en XXX heeft alles netjes achtergelaten en het papier en plastic meegenomen. XXX, super bedankt. Je krijgt van ons een hele dikke 10!!!!!!!!!!
Annemie 01-05-2025
Prima geholpen en voor wij zijn tevreden over de prijs. De tv is netjes op tijd geleverd en opgehangen. De bijgekocht HDMI kabel was te kort, de monteur had geen langere kabel meegenomen. Het omruilen was in de winkel geen probleem en zonder bijbetaling ivm de overlast. Gewoon goed geregeld 👍
Ephera01-05-2025
Ik was bij HelloTV aangekomen omdat ik een "buitenkansje" via tweakers.net tegenkwam. Tijdens het bestelproces koos ik ook een TV Beugel uit. Uiteindelijk bleek dat er in het bestel en betaalproces geen TV was besteld, alleen een beugel. De dag er na: De TV was al weg en waarschijnlijk was iemand me net voor geweest. Dat was jammer. Uiteindelijk werd eenzelfde TV voor ook een redelijk bod aangeboden waardoor ik toch nog deze TV ( nergens anders online goedkoper ) kon aanschaffen. Helaas geen buitenkansje, maar wel een goed alternatief en netjes opgelost vond ik.

Rudie Frinking 01-05-2025
Omdat ik eerder al een aankoop heb gedaan bij Platte-tv, en daar zeer tevreden over was, was mijn keuze snel gemaakt!
Casper01-05-2025
Xx geholpen in vestiging Duiven. Goede info, ruim de tijd om alle verschillen goed uit te leggen, zowel voor aankoop tv als van de Home Cinema. Daarna alles compleet gemaakt met muurbeugels en een mooie deal kunnen sluiten. De volgende dag al geleverd! Vestiging Duiven, een echte aanrader!
Peter Lammers01-05-2025
Hele vriendelijke en adequate klantenservice. Kunnen vele winkels een voorbeeld aan nemen. Prijs/kwaliteit is goed te noemen
Frits B01-05-2025
Heb bij verschillende webwinkels gekeken. En jullie waren de goedkoopste, en de kortste lever-service.
Frans01-05-2025
Na een eerste oriëntatie op internet ben ik naar de winkel in Groningen gegaan en de uiteindelijke keuze gemaakt. Gezien de afmetingen heb ik ervoor gekozen om de TV te laten plaatsen. Gisteren was het zo ver, Finn van Hello TV heeft de TV opgehangen en geïnstalleerd. Er werd, zoals aangekondigd van te voren gebeld met een geschatte aankomsttijd. Toen Finn binnenkwam merkte hij gelijk op dat de oude TV voor het mooie te hoog was opgehangen. Na wat serieus meetwerk en stellen van de ophangbeugels kon dat zonder opnieuw boren van gaten worden opgelost. Na ophangen werd de TV ingesteld waarbij aan de hand van vragen mijn voorkeur werd gevolgd. Alle randapparatuur is aangesloten waarbij alle kabels zijn gelabeld zodat de juiste ingang op de TV wordt gebruikt. De TV is verbonden met de setup box van mijn provider en de instelling op de setup box zijn afgestemd op de instellingen van de TV. Verder is de TV aangesloten op mijn versterker en is een voorbereiding getroffen voor een nog te vervangen blue ray speler. Ook is mijn koptelefoon aan de TV gekoppeld. Al met al een zeer aangename ervaring die ik een ieder kan aanbevelen. De 9 i.p.v. een 10 komt voort uit mijn instelling dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering, hoewel ik in dit geval niet de indruk heb dat er verbetering bereikt kan worden of noodzakelijk is.
Roy F01-05-2025
Heel gemakkelijk de bestelling kunnen doen en een goede korting kunnen krijgen met inlevering van mijn oude tv. De levering is na keuring van de tv heel netjes gedaan! Hello TV is een uitstekende zaak.
Arjan01-05-2025
Snelle en prettige communicatie en er valt te onderhandelen over de prijs!
Gerard01-05-2025
Na uitstekend advies en een goede deal een tv gekocht. In het bijzonder de attente hulp van Chris, ruime uitleg en informatie hebben gemaakt dat wij bij Hello TV hebben gekocht. Nog aanvullende informatie gekregen en na installatie thuis uitermate tevreden over de aankoop.
Hans30-04-2025
Veel keuze ,zeer scherpe prijzen die,wanneer je met ze mailt,vaak nog scherper worden. Ook goede tips voor aanvulling op dat wat je koopt. Snelle en nette verzending
Paul30-04-2025
Goed advies van de heer N. In filiaal Utrecht. Over aankoop, verzekering en onderhoud.
Carel30-04-2025
Goede prijs/kwaliteit. Uitstekende informatie door medewerkers. Snelle reactie op emails.
Joep van de Wouw30-04-2025
We zijn afgelopen week in Tilburg geweest met een duidelijk doel. Een goede OLED tv kopen. We kwamen binnen en werden geholpen daar ***. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam na een kop koffie terug met een lijstje van tv’s die we geprobeerd hebben. We hebben op elke tv samen een fragment van de zelfde video gekeken en we hebben de voor en nadelen met elkaar besproken. Ik denk oprecht de beste service die ik de afgelopen 10 jaar bij een grotere winkel heb gehad. Toen de volgende dag de beugel van de oude tv defect bleek te zijn meteen terug gereden en een goede beugel gekocht. Weer met het zelfde kwalitatieve advies.
Jan30-04-2025
Paar maal via de chat contact gehad, dit verliep allemaal heel soepel, en vriendelijk. Heb een mooie prijs gekregen voor de aangeschafte tv (TCL 43P79K) Tv opgehaald in Tilburg.
Andre Cock30-04-2025
Goede informatie. Fijne benadering
André van den Berg 30-04-2025
Klant vriendelijk en verstand van zaken
Jasmin 30-04-2025
Hallo tv is winkel met scherpe prijzen. Goed uitleg ze denken met je me
Hans Massop30-04-2025
De winkel is goed ingericht met aparte ruimtes per merk en de verkoper was zeer vriendelijk en duidelijk met alle aspecten van de tv. Ook de garantie is top
M van Draanen29-04-2025
Snel, goed en professioneel geholpen om een TV aan te kunnen schaffen naar mijn wensen. Heel tevreden over, top zaak.
Janwillem29-04-2025
Ik ben fan van deze winkel! Het gevoel van een lokale winkel maar via internet besteld. Prijs en kwaliteit komen wat mij betreft helemaal samen hier.
Jan Meelker29-04-2025
Goed geadviseerd door verkoper ... in Tilburg. Ik had postcode verkeerd opgegeven dus levering kwam niet de volgende dag. ... heeft dit goed opgelost.
Monique29-04-2025
Zeer positieve ervaring met HelloTV. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep vlot. Communicatie na de bestelling was duidelijk en professioneel. De levering was snel en de installatie door monteur (*) verliep uitstekend: vriendelijk, vakkundig en alles perfect afgesteld. HelloTV is zonder twijfel een aanrader!
Peter29-04-2025
Netjes geholpen en gaaf advies