HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Vanessa02-04-2025
Zeer goed geholpen door XXX en alles is goed en netjes opgehangen en geïnstalleerd
Lesley Krolis 02-04-2025
De afgesproken aansluiting werd op tijd en professioneel gedaan door 2 deskundige en vriendelijke monteurs. Ik ben erg tevreden.
Frank 02-04-2025
Nette kerel zeer vakundig

Johan 02-04-2025
Goede service, aardige monteur
Steve 31-03-2025
Keurig op tijd, heeft zich netjes voorgesteld, gaf uitleg tijdens de montage, alles keurig opgeruimd en duidelijke instructies gegeven bediening
Lesley31-03-2025
Op zondag 2 maart online een TV gekocht via HelloTV. Daarbij een mooie deal kunnen sluiten. Enkele dagen laten kwam de TV binnen, maar helaas zat er op het scherm een dikke verticale streep. Contact opgenomen met de klantenservice en die hebben meteen een omruilorder aangemaakt. Nieuwe TV geleverd gekregen, maar ook deze had helaas een probleem. De achterkant van de TV zat niet goed bevestigd. Het leek erop dat het een productiefout was. Ook ditmaal zonder moeite werd de TV omgeruild voor een nieuw exemplaar. Uiteraard is het zuur dat dit gebeurd, maar aan de andere kant viel HelloTV niets te verwijten. De dozen waren namelijk gewoon netjes en zonder schade afgeleverd. Gewoon ontzettend veel pech gehad. Zeer te spreken over de service en de aardige bezorgers en klantenservicemedewerkers. Normaal gesproken schrijf ik zelden een review, toch vond ik het ditmaal het vermelden waard.
Westerhof31-03-2025
Installateur uit Utrecht was vandaag bij ons, alle problemen opgelost en een goeie uitleg hoe we sommige problemen zelf kunnen oplossen.
Marian Bouwman30-03-2025
Mooie shop heel veel keus Keurig personeel goed service
Chris28-03-2025
Ik ben goed, snel en heel vriendelijk geholpen met de installatie van mijn nieuwe tv.
Bas de Jong28-03-2025
Wat een uitstekende service van Hello TV. Ik ben continue op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. TV is netjes en vakkundig geïnstalleerd door Yorick...mijn complimenten hiervoor!👌
Niels Mostert28-03-2025
Keurige nette installateur uit Utrecht kwam de tv omwisselen en nam netjes de tijd om de nieuwe tv goed in te stellen. Erg blij mee, top service!
Mark27-03-2025
Zeer goed geholpen, de installateur uit Utrecht is meedenkend en geeft een goeie uitleg.
Jdeleeuw27-03-2025
Ik ben echt top geholpen door de installateur uit Utrecht. Plaatste netjes alles aan de wand en heeft alle kabels netjes weggewerkt. Top service.
Rob 26-03-2025
Inruil ode tv is een groot pluspunt. Montage aan de muur kundig verricht en vriendelijk en behulpzaam.
Eric26-03-2025
TV nummer 2 die ik bij hellotv heb gekocht, en wederom een gelukkig man. De installateur uit Utrecht belde van te voren, gaf nog wat handige tips met het uitpakken en werkt met een glimlach! Dat gaat tegenwoordig vaak anders met bezorgers dus ik vind het leuk om te zien dat het zo ook nog kan.
Van Velden26-03-2025
Goeie service met een goeie uitleg. De installateur uit Utrecht is erg vriendelijk en werkt netjes.
Hester26-03-2025
Perfect geholpen, met name door degene die vandaag mijn tv kwam ophangen in instellen. Erg vriendelijk en behulpzaam, een 10!!
Smolders26-03-2025
Perfect bezorgd en geïnstalleerd Alleen jammer dat ze er niet bij hadden gezegd dat er apart moesten betalen om de sounbar te installeren. We dachten dat hij dat bedrag alles werd geïnstalleerd
Janneman26-03-2025
In een woord toppers, hello tv Heeft ons zeer goed en correct geholpen HULDE.
Tijmen25-03-2025
Erg blij met de service, ik had een buitenkansje besteld maar deze bleek beschadigd. Zonder extra te betalen kreeg ik een gloednieuwe!! De installateur uit Utrecht belde keurig van te voren en hielp me even met het tillen in de beugel. Top service dus!
André25-03-2025
Goede service, nieuwe tv gekregen door foute tv Philips, wederom 1 jaar garantie. Uitstekend geholpen door de installateur uit Utrecht
Ronald Schoonens 25-03-2025
Ondanks de negatieve reviews, die ik tegen was gekomen op social media, heb ik online gereageerd op een nieuwe televisie. Hier kon ik een korting aanvragen met inruil huidige tv. Snel al een reactie met een zeer mooie deal ontvangen. Ik ben hierbij uitstekend geholpen en geadviseerd in het hele bestel proces. Gekozen voor bezorging met installatie service. Levering was 2 a 3 weken, maar was het wachten meer dan waard. De installateur van Hello TV was mooi op tijd, ging zeer netjes te werk en heeft eerst het oude toestel gecontroleerd en netjes van de muur verwijderd. Vervolgens plaats en hoogte bepaling met ons door besproken en heeft hierbij alle wensen ,wat betreft installatie 85" scherm,keurig netjes uitgevoerd. TV was snel en kundig met een nieuwe muurbeugel opgehangen, heeft daarna keurig netjes randapparatuur aangesloten en de kabels netjes weggewerkt. TV instellingen stapsgewijs doorgenomen en na een paar minuten klaar voor gebruik. De monteur was kundig en servicegericht. Dik tevreden met de service van HELLOTV!!!
Henk24-03-2025
Keurig geholpen. Echt klasse!
Harry24-03-2025
Had een Samsung 990D surroundsysteem gekocht maar kreeg het aansluiten niet voor elkaar. Gebeld met de klantenservice en binnen no time stond de servicemonteur op de stoep. Alles werkt nu perfect!
J keus24-03-2025
Vriendeijk, behulpzaam en kennis van zaken door de installateur uit Utrecht.