HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Arnold en Karin22-11-2024
Het moment dat we in de winkel kwamen werden we vriendelijk begroet en konden we rustig rondkijken zonder meteen een verkoper in onze nek te hebben. XXX sprak ons rustig aan en gaf goede adviezen en liet de verschillen van de tv’s duidelijk zien, zonder daarbij zijn eigen voorkeur of mening uit te spreken. Luisterde goed naar wat wij belangrijk vinden en hoe ons tv gebruik is. We kregen rustig de tijd om er over na te denken welke tv we wilden aanschaffen. Wij hebben een positieve ervaring en zouden een volgende keer weer hier een tv kopen.
Rob22-11-2024
Deze shop gekozen omdat deze het dichst bij mijn woonplaats is, HelloTV gekozen omdat deze een ruim aanbod heeft zodat je goed kan vergelijken. In de winkel goed geholpen met de juiste keuze maken omdat de verkoper mij de juiste informatie had verstrekt. Bij het wachten op de factuur en dergelijke ook nog koffie gekregen.
Astrid22-11-2024
Super goed geholpen! XXX iet precies wat er in de winkel gebeurt en gaat daar op een fijne en leuke manier mee om. Duidelijke uitleg over de details, mogelijkheden, toekomstige mogelijkheden en heeft ons goed kunnen helpen met de juiste keuze voor een tv.

Familie van Dijk22-11-2024
Hello TV was voor ons een eyeopener! Een mooie vestiging in Amsterdam en vlotte bediening - geen wachttijd - en een zeer geïnteresseerde verkoper die heel deskundig en enthousiast was over de televisie van onze interesse. Daaraan volgend is de tv vlot geleverd en super deskundig geïnstalleerd door een bevlogen installateur die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Chapeau! Dank voor alle informatie over de mogelijkheden en het meedenken over onze situatie, tot aan het tv meubel toe! Wij zijn heel wat wijzer geworden. Wij zijn blij met Hello TV, aanrader!!
Evdk22-11-2024
Vriendelijk geholpen door XXX , ik had 4 opties opgegeven en had mezelf uitvoerig geïnformeerd En werd door hem ter zake kundig door de mogelijkheden begeleid en kon mij werkelijk op basis van zijn informatie en keuze van mijn vrouw een eenduidige besluit maken. Daar het een doordeweekse dag was konden wij op ons gemak kijken en kiezen. Ik beveel hallo-tv aan als prettig en ongedwongen een tv aan te schaffen.
Roy22-11-2024
Netjes geholpen in de winkel in Zoeterwoude. Werd goed de tijd voor genomen om te helpen. Niet opdringerig wat wel fijn is.
Mike22-11-2024
Kom hier geregeld. Vrienden, familie of voor mezelf. Altijd even dat stukje contact leggen en proberen een betere deal van te maken. Altijd dat spel spelen en soms lukt het en soms niet. Maar blijf toch altijd terugkomen. Als je goed zoekt online vind je het misschien goedkoper. Maar aandacht, service, beleving en dat spelletje spelen is toch echt alleen te doen in de echte winkel. Beetje k*tten met de verkoper maar toch elke keer wel (misschien juist daarom) terugkomen in deze winkel. Gewoon goed! Geen 10 omdat ik niet altijd mijn zin krijg, haha ;-)
F van Os22-11-2024
Keurig en vriendelijk ontvangen door de medewerker.Heeft meegedacht en me deskundig advies gegeven en laten zien.Heb daardoor zelf mijn juiste keuze kunnen maken
Henk21-11-2024
Mooi opgezette ruime winkel waar je uitstekend geholpen wordt, niet opdringerig en ze nemen de tijd om alles uit te leggen. Bijkomend voordeel is dat ze ook nog scherpe concurende prijzen hebben met echte service zoals b.v. Omruil mogelijkheid binnen aantal dagen.
Marco knippenberg21-11-2024
Normaal zou ik een hoger cijfer geven maar door de vele fouten gemaakt krijgen ze een 6. Later wel alles op gelost maar initieel gewoon niet geluisterd en dingen alsnog verstuurd wat niet moet kunnen
Ton Henzen21-11-2024
Ik ben al jaren vaste klant van Hello tv en vindt het bijzonder prettig winkelen daar. Gisteren daar een nieuwe tv gekocht de TCL 98C69B een zeer goede deal gekregen maar wat ik nog belangrijken vindt ik ben zeer goed door de verkoper geholpen echt professioneel, vakkundig, nam alle tijd en niet verkoop opdringerig gaf goed advies en heb de tv gekocht. Ik raad iedereen aan daar een tv te kopen.
Fred Eindhoven21-11-2024
Team Utrecht was vandaag zeer terzake kundig, behulpzaam, geduldig en gaf tevens goede adviezen.
Fred21-11-2024
Super leuk geholpen, goede uitleg, top
Yaslin21-11-2024
Perfect geholpen en aardige kerel die Ivan. Mooie deal kunnen maken. Tot de volgende keer!
Kees Heeren21-11-2024
Goede uitleg van de apparaten en zeer vakkundige montage . Dit was de 2e tv hier gekocht en de service bevalt uitstekend .
Paul van Loosbroek21-11-2024
Goed geholpen door Robin L! TV omgeruild van Qled naar Oled. Goed advies, fijne tv van Philips, zeer goed beeld.
Ton M21-11-2024
Hello TV heeft vooraf de tijd en moeite genomen om via de chat de nodige informatie en prijsstelling te geven. Het antwoorden op extra vragen na een wat later contact was ook geen enkel probleem. Op basis van de vraagstelling hebben ze wat suggesties gedaan die pasten bij onze wensen. Bij navraag hebben we de apparatuur in de winkel bekeken en beluisterd en hebben uiteindelijk tot aankoop van een iets andere set besloten. Ook in de winkel werd ruim de tijd genomen voor advies en verschillende mogelijke opties getoond. Na aankoop werden nog enkele "bijverkoop" opties (schoonmaakmiddel/extra garantie/kabel) besproken, echter niet opdringerig. Al met al een prettig verkoopkanaal. Nu afwachten of morgen alle spullen via PostNl binnen komen. Advies werd nog gegeven om de verpakking in ieder geval nog 2 weken te bewaren voor het geval er toch nog iets mis was met de spullen.
michel21-11-2024
mooie site goede aanbiedingen goeie service top
Paul Pietersz21-11-2024
Shop is overzichtelijk en verschillende keuzes in grootte en kwaliteit. Verkoopmedewerker is vriendelijk, geduldig, weet wat er bij Hello TV te koop is en kundige knowhow over TV's waaar wij belang bij hadden. Uiteindelijk te komen bij een TV die kwaliteit en interessante prijs en de mogelijkheid om er nog iets af te dingen. Ik zou in mijn omgeving deze shop zeer aanbevelen.
Anita21-11-2024
Mooie winkel met vriendelijk personeel. we waren met mijn vader die slechter ziet en deze verkoper wist precies welke toestel qua kleuren, contrast en welk formaat het beste zou zijn. Top winkel
Mark21-11-2024
Ik ben naar hellotv gegaan met het idee een Samsung TV te kopen. Vooronderzoek gedaan en een wel overwogen besluit genomen. Na 2 en een halve minuut gesproken te hebben met een medewerker van HelloTV. Werd mij geadviseerd om naar een TCL te komen kijken. Na een goed gesprek met ontzettend veel informatie heb ik mijn keuze gemaakt. Ik ben met het deskundige advies van de medewerker mee gegaan en heb een TCL gekocht. Wat een fantastisch apparaat. De kundigheid en kennis van het personeel is erg goed. Vriendelijk en eerlijk advies! Volgende keer ga ik weer naar deze winkel.
Remco20-11-2024
Prima geholpen met het maken van een keuze. Blij met de service, uitleg en de tv
Aartie20-11-2024
Was op zoek naar een nieuwe tv en online had alleen Hello.tv dit product nog. Na contact met de klantenservice (product was niet op voorraad) toch naar de dichtstbijzijnde filiaal gegaan om een ander model te bekijken en te kopen. Hier goed geholpen door Lyod. Hij gaf duidelijke antwoorden en adviezen, zal bij een volgende aanschaf ook weer bij Hello.tv langsgaan.
John Janssen20-11-2024
Ik was op zoek naar een nieuwe tv en via een vergelijkingssite kwam ik uit bij Mediamarkt en HelloTV. Toen ik zag dat HelloTV ook eigen winkels had, en in Den Bosch zelfs naast de Mediamarkt zat ben ik de winkel van HelloTV in Den Bosch gaan bezoeken. Het bleek een zeer mooi ingerichte winkel, en ben geholpen door een zeer kundige medewerker, dhr. Collin van Kemenade, die erg veel kennis bleek te hebben over hetgeen ze aanbieden. Mede door zijn advies en aanbeveling heb ik voor een betere TV gekozen die hij echter voor dezelfde prijs mocht aanbieden dan degenen die ik in eerste instantie op het oog had. Ook wist hij mij te overtuigen dat een bijbehorende uitbreiding van het servicepakket voor 3 jaar niet onverstandig was. Om tenslotte helemaal goed met de nieuwe tv te kunnen starten is mij ook nog een betere HDMI 2.1 kabel aangeboden die ik er dus ook bij heb gekocht. In afwachting van de levering morgen en het nieuwe kijkgenot wat ik de komende 4 weken mag uit proberen, ga ik ervan uit dat ik een goede keuze heb gemaakt, en gekozen heb voor een winkel met zeer deskundig personeel en een prima service. Ik ga uit van vele jaren kijkplezier.
Jaap20-11-2024
Nu in bezit super mooie tv. Goed geholpen, fijn advies, duidelijk mijn vragen uitgelegd. En nu lekker kijken.