HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bilal27-11-2025
Alles ging goed, vanaf de klantenservice tot de bezorging. Top ervaring
Tom27-11-2025
Goede prijzen en vriendelijk personeel! Let wel het zijn echte verkopers maar dat kan ik wel waarderen.
Martijn 27-11-2025
Je word goed geholpen, en je kan zelf de levertijd bepalen

Aalt27-11-2025
Hello TV leverd zeer snel top producten tegen de laagste prijs. Mijn Sonos set is nu compleet en klinkt fantasties.
van os27-11-2025
Mooie combi deal tv + soundbar. Ging voor een oudere model(2024), maar door de scherpe deal het model 2025 genomen.
Samantha27-11-2025
Geweldige deals , en ook altijd snelle reacties op vragen .
Carla27-11-2025
Geweldige prijs voor onze tv’s en de service ook zeer goed. Zelfde tv bij Daan dansen 500 duurder dus hoe blij ben ik. We hebben er 2 gekocht ook een voor onze overkapping.
Dick27-11-2025
Goed contact bij aankoop via internet, leuke tv van TCL android gekocht. Netjes afgehandeld via mail, snelle bevestiging. Helaas een uitgestelde levering, dat was niet de schuld van Hello tv, maar Post.nl veranderde drie uur voor levering de afspraak naar een dag later, daardoor levering pas na drie dagen.
D27-11-2025
Goede ervaring met Hellotv winkel Duiven. Normaal schrijf ik geen review maar eerlijk, ze verdienen het. Zeldzame service. Ga zo door!
Edwin Cras27-11-2025
Ik heb gekozen voor HelloTV omdat ik in de winkel in Breda zeer vriendelijk te woord was gestaan. De werkwijze en ontstaan van helloTV sprak me aan, prettige winkel en veel TV’s om te bekijken waaronder toen (juni) de nieuwste LG OLED 77” uit 2025. Pas kleine 2 maanden later bij Mediamarkt of Coolblue in de winkel. Nu de prijzen zijn gedaald kwamen ze per ommegnde met scherpe aanbieding na aanvraag korting. De chat was ook snel enbehulpzaam, alhoewel ze je wel extra dingen willen pushen. Maar daar ben je zelf bij om af te wimpelen of extra zekerheid te kopen etc.
N V27-11-2025
Ik kocht een buitenkansje, die ik niet meteen in gebruik nam. Bij ontvangst de tv gecheckt of hij werkt, dat was prima. Na een jaar jaar wil ik de tv in gebruik nemen, echter kom ik er dan achter dat er onderdelen van de wall mount missen. HelloTV wil mij niet kosteloos de missende onderdelen sturen. Terwijl mij de tv is verkocht als compleet.
Matheeuwissen 27-11-2025
Installatie en uitleg perfect
Michel27-11-2025
De TV ophangsysteem was een buitenkansje. De doos was gaaf, het product compleet, op geen enkele wijze was te zien dat de doos ooit eerder was geopend. Heel netjes, snel geleverd en een nette prijs.
HelloTV26-11-2025
In de winkel werd ik goed geholpen en geadviseerd. Flexibel voor wat betreft de bezorgingsdatum van mijn nieuwe Samsung the frame pro. De monteur was een topper, heel professioneel en hij heeft me ook erg goed geadviseerd.
Bart26-11-2025
Fijne ervaring, inmiddels de tweede televisie die ik hier gekocht heb. Ze zijn scherp geprijsd en reageren altijd snel.
Jeroen B26-11-2025
Snelle reactie op Black Friday deal en uitstekende levering van de tv.
F. Van der Wal26-11-2025
Prima geholpen met online advies, geen chatbot, maar een echt mens (dank Sabrina!). De installatie was snel geregeld en verliep erg kundig en prettig (dank Skip!) Al met al kan ik Hello Tv dus erg aanbevelen 😁
Deb7826-11-2025
Ik kreeg goed advies waarover ik iets wilde weten werd snel geholpen en netjes te woord gestaan
Jos van Berkel 26-11-2025
N.a.v. test consumentenbond gekozen voor Hellotv. Via chat erg goed en duidelijk geholpen met een aantrekkelijk aanbod De televisie is keurig en volgens afspraak geleverd Hellotv is aan te raden
Lorenzo26-11-2025
De manier van korting vragen zonder klagen is vanuit mijn optiek nog steeds 1 van de meest unieke manier van onderhandelen binnen Nederland. Daarnaast is het bedrijf zowel fysiek als digitaal te benaderen, wat ook zorgt voor vertrouwen.
FransS26-11-2025
Alles via de chat geregeld. Ging prima. Betere tv gekocht voor de prijs van de tv die ik aanvankelijk wilde kopen. Philps the one 50inch
Peter26-11-2025
Prima website. Via de chat goed en prettig geholpen. Vervolgens een uitstekende deal kunnen maken. Levering snel en goed te volgen. Kortom een prima bedrijf
Kristof 26-11-2025
Heel goede service. Zelfs online. Ze proberen u steeds snel te helpen. Echt heel tevreden.
J26-11-2025
Via de chat een betere deal kunnen sluiten dan de concurrent. De aankoop daarna was ook supersnel geregeld. Ik ben tevreden.
Arjen26-11-2025
Goede uitleg gekregen over diverse mogelijkheden.