HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Maarten06-01-2025
Uitstekende service, scherpe prijzen
Mast05-01-2025
Wat een prachtige winkel. Zo opgeruimd en schoon. Meteen aangesproken bij binnenkomst zodat je je ook welkom voelt. Meer dan voldoende keus. We hadden via internet al wat informatie ingewonnen over het artikel maar door het goede advies was het voor ons nog duidelijker dat dit de juiste tv was.
Familie van Laar05-01-2025
Na al eerder super geholpen te zijn in de winkel in Arnhem, meteen gekozen voor Hello TV voor de aanschaf van een nieuwe tv. Na eerst een geweldig aantrekkelijke actie met inruil voor oude tv en cashback van 100,00 via offerte te hebben gekregen, wilden we de tv graag in het echt zien. Door de perfecte aanvullende informatie van een van de verkopers , liepen we binnen een half uur de vestiging Duiven uit met de tv die we voor ogen hadden.

John D05-01-2025
Zeer tevreden met deze winkel. Altijd vriendelijk en bereid om mee te denken. Bij de laatste aankoop LG G4 65” geholpen door een verkoper. Eerder al apparatuur gekocht de afgelopen jaren
Robin05-01-2025
Fijne winkel waar je uitgebreid uitleg krijgt zonder te pushen, wel zo prettig.
Schaap05-01-2025
als je zelf een beetje assertief bent en weet wat er in de markt speelt dan kun je echt heeeeeel leuk met Hello TV onderhandelen. ze geven je goed keuzes zonder opdringerig te zijn. lekker bakkie cappuccino en uiteindelijk ook de nodige euro's minder maar met een supermooie TV voor een hele mooi prijs, de winkel in Naarden verlaten. Dank voor deze middag, wij komen hier graag nog eens terug en bevelen jullie zeker aan!
Maarten05-01-2025
Super duidelijke uitleg voor de selectie van een nieuwe tv. Daarnaast ook nog eens een super scherpe prijs voor een super mooie tv
Boonstra05-01-2025
Zeer goed geholpen in de winkel gevestigd in Groningen. Goed advies duidelijk uitgelegd wat de verschillen zijn tussen diverse televisies. En dit alles ook nog voor een mooie prijs. We zijn blij met onze nieuwe televisie. Top service
John Braken 05-01-2025
Vakkundig vriendelijk kortom prima advies
Bart 05-01-2025
Ik kwam tijdens de koopavond precies binnen toen ze zaten te eten. De mannen namen echter ruim de tijd om me te woord te staan. Zelfs toen bleek dat m’n budget niet hoog was, bleven ze me vol enthousiasme van informatie voorzien. Ik heb nu een top tv thuis voor een super prijs. Het is leuk om positief verrast te worden door winkelpersoneel. Deze jongens in Zoeterwoude snappen heel goed hoe ze klanten moeten helpen. Ik denk dat veel verkopers wat kunnen leren van de mindset van deze heren. Mijn complimenten aan alle drie de heren die mij donderdag avond hebben geholpen.
Gideon05-01-2025
Mooie winkel,goed geholpen, duidelijke uitleg. Top
Wendy Ligtenbarg 05-01-2025
Vriendelijk en goed geholpen. Leuke tv voor een leuke prijs.
Derk05-01-2025
Prima eerdere ervaring. Nu ook weer netjes geholpen en ook nog eens prima prijs.
L. Pieters05-01-2025
Duidelijke site, na mijn bestelling geplaatst te hebben werd ik gebeld met een mooie aanbieding. Daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb de tv opgehaald in de winkel waar ik prima geholpen ben. De tv bevalt mij zeer goed.
Jeroen05-01-2025
Goed geholpen door deskundige verkoper
Sambit12@gmail.com05-01-2025
Visited hello tv Naarden store to buy a soundbar . Mr Jerreau was very helpful. He explained most important aspects of the product, gave demo and provided great discounts. I definitely recommend this store.
Wim04-01-2025
Goedendag Hello TV Duiven is een prima zaak ik ben daar heel goed geholpen door Sjef met de aankoop van een soundbar en die heeft een geweldig geluid wij zijn er heel blij mee. Sjef nog bedankt.
Sharon04-01-2025
Fijne winkel. Wij zijn geholpen door een vriendelijke medewerker die ons goed heeft geholpen. Wij zijn erg tevreden!
Ron Slot04-01-2025
Zeer netjes geholpen en goed geïnformeerd. Omdat product niet gedemonstreerd kon worden toezegging voor retour indien niet tevreden. Ook een nette prijs overeengekomen dus zeer tevreden!
Klaas04-01-2025
Wat een mooie overzichtelijke ruime winkel heeft Hello tv in Groningen. Je kan gemakkelijk naar het merk van jouw voorkeur lopen en hebt daar zicht op verschillende types van dat merk. Vrij snel werden we geholpen en naar onze voorkeuren maar ook ruimte waar de televisie moest komen gevraagd. Heldere uitleg wat wel en niet handig was voor ons en duidelijke antwoorden op meerdere vragen van onze kant. Samen een zeer nette prijs overeengekomen. Bedankt Chris voor je prettige omgang.
Edith 04-01-2025
Goed en duidelijk advies weten waar ze over praten al 2x bij mehmed wat gekocht
J.H.C. van Doesburg04-01-2025
Vriendelijke service, goede aanbevelingen omtrent de Sonos Soundbar en toebehoren. Tevens een goede uiteenzetting over de mogelijkheden van het afsluiten van extra garantie.
Jakob04-01-2025
Correcte, deskundige hulp. Beeldkarakter, scherpte en kwaliteit zeer goed vergelijkbaar tussen de verschillende merken TV's. Prijs concurrerend. Prettige afhandeling.
Mark04-01-2025
Ik heb bij Hello TV een 43" scherm gekocht voor mijn oma. Goed geholpen door medewerker (van de fysieke winkel in Groningen) met een aantal waardevolle adviezen voor het type scherm, mede met oog op gebruik overdag. Daarnaast goed advies ontvangen voor het afsluiten van een service overeenkomst voor een scherpe prijs.
Armand ten Broeke04-01-2025
Verkoper heeft ons goed geholpen in de winkel in Doetinchem. We zijn erg blij met de aankoop van onze nieuwe TV! Alles verliep vlot en hij had een goed antwoord op onze vragen.