HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prima service.
Goed aanbod/deal.
Super vriendelijke mensen werken er in Groningen ik ben heel erg goed en duidelijk geholpen. Alles is goed uitgelegd
Prima geholpen door Sjef werkzaam in de locatie Duiven.
Ik heb de soundbar van Samsung Q-series HW-Q930D (2024) gekocht.
In de winkel stond een test opstelling zodat ik het geluid kon horen wat natuurlijk een voordeel is.
Prima prijs, wat ook niet onbelangrijk is.
Mathew in De shop in Doetinchem heeft ons erg goed geholpen
Goed geholpen, duidelijke uitleg en een mooie korting gekregen!
In Utrecht geholpen door dhr. C. op een vriendelijke manier. Op de vele vragen die ik had werd met veel kennis geantwoord en aangevuld met extra informatie. De soundbar en de TV werd NIET met verkoop technieken aangedrongen. Dhr. C. was verrast dat wij door zijn kennis beide artikelen kochten gezien hij dacht dat we alleen voor de soundbar kwamen.
Dhr C van de winkel in Utrecht heeft een dikke 10 verdiend.
Op Google aan het kijken voor een nieuwe tv. Ik kwam uit bij HelloTv, ik had er nog nooit van gehoord.
De tv die ik op het oog had wilde ik eerst bekijken in de winkel. Zo gezegd, zo gedaan. Op naar Den Bosch. Onwijs mooie en nette winkel, veel keus en vriendelijk personeel.
Ze weten wat ze verkopen, dat is ook fijn, beantwoorden je vragen en denken met je mee.
Voor ik het wist stond ik buiten met - met hulp van de vriendelijke verkoper - met mijn nieuwe tv.
Bedankt toppers voor de service en de gezelligheid!
Ik weet waar ik voortaan mijn tv’s kom kopen.
Heel fijn en professioneel geholpen, medewerker wist goed waar hij het over had
Hele goede service, en advies. Philips The Xtra 55PML9009 Ambilight (2024).Uitgebreid assortiment
Prima uitleg
Gehoord van schoonzoon van Hello TV, zeer kundige medewerker met goed advies
Bood een goede deal met betere tv,
Top geholpen in de winkel in Rotterdam en top installateur !
Erg goed geholpen door een vriendelijke medewerker! Voorzien van veel tips voor het gebruik van de Sonos era 100. Super service!
Enorm gastvriendelijke man. Heeft ons super geholpen. Hierdoor bij hem tv aangeschaft.
HelloTV in Duiven bezocht, 1x voor de aanschaf van een soundbar en paar dagen later voor de aanschaf van een tv. Beide keren geholpen door iemand anders, beide keren naar tevredenheid geholpen. De medewerkers van HelloTV komen eerlijk over, luisteren naar je situatie en je wensen maar belangrijker, het wordt gedaan met enthousiasme. Men staat daar omdat ze zelf echt gek zijn van audio/video, wanneer je vragen stelt wordt het antwoord niet opgezocht op internet, zoals bij de dozenschuiver een paar 100 meter verderop waar kennis van de producten ver te zoeken is, maar is men op de hoogte van de moderne technieken en de verschillen in de systemen. Op deze manier kun je goed schiften en tot de voor jou beste keuze komen. Ze nemen de tijd, ook al is het zo goed als sluitingstijd. Al met al, beide keren tot een koop overeengekomen en tevreden weggegaan.
Voor mij zou de beleving een 10 zijn geweest als men de moeite had genomen om ons naar de auto te begeleiden, nu, na het betalen was het veel plezier ermee en kon je zelf met een hondje die ergens in de winkel staat de doos naar de auto brengen. Prima gelukt, maar om tot die 10 te komen zou ik adviseren om zelf die doos op een hondje te zetten, mee te lopen en nadat het in de auto is gelegd het hondje zelf mee terug de winkel in nemen. Op dat moment is de ervaring af en compleet en kan het niet beter, althans voor mij.
Waanzinnig geholpen door XXX. Gekozen voor Hello TV door hun uitgebreide aanbod, goeie naam en scherpe prijzen. Mede hierdoor ook zeer goed geslaagd en heel blij met m'n nieuwe tv.
I had a fantastic experience with HelloTV in Den Bosch, thanks to XXX. From the moment I walked in, XXX was incredibly helpful. He showed me different TV options, explained the pros and cons of each, and gave me the space to make my own decision without any pressure. I really appreciated how knowledgeable and friendly he was throughout the entire process.
Although I don't speak Dutch, that was never an issue as XXX spoke good English, making the entire process smooth and easy. He also helped me get the best possible deal, and I couldn't be happier with my purchase.
If you're looking for great service and the best prices, HelloTV is definitely the place to go. Highly recommend!
Thank you, XXX , for your outstanding service!
Goede service. Eerlijk en open over garantievoorwaarden fabrikant. Denkt mee met gebruikswensen en plaatsingslocatie vereisten in thuisomgeving. Vriendelijk en no nonsense. Verkoper nam de tijd en kwam betrouwbaar en oprecht over. Super korting ook nog eens gekregen!
Ik had al eerder goede ervaringen met de winkel. Daarom koos ik voor een degelijk advies en een eerlijke koop. De verkoper gaf blijk van goede technische kennis en stond open voor mijn voorkeur.
De winkel is mooi en overzichtelijk ingericht met duidelijke scheidingen in de het aanbod van de div. merken. Ook het advies heb ik als zeer deskundig en persoonlijk ervaren. En de koffie was eveneens prima van smaak.
Erg netjes geholpen, helaas was de TV niet op voorraad, anders was het een 10 geweest.
Geweldig geholpen in de winkel, met een ander merk tv thuis gekomen als wat de bedoeling was. Dit kwam doordat de verkoper met een prima eerlijk verhaal kwam wat eigenlijk heel logisch was. de afhandeling was echt heel fijn. Heel erg bedankt Hello TV
Echt een dikke 10 waard , zo goed geholpen in de Winkel en Super contact gehad met de installateur die echt zo zijn uiterste best heeft gedaan en alles super heeft geïnstalleerd , volgende TV gaat zeker via Hallo TV .
Mannen zeer bedankt !!!!!
Fysieke winkel met een ruime selectie van tv’s. Overzichtelijke display.De medewerker is deskundig en kon duidelijke informatie geven over de verschillende apparaten.
Zeer correct geholpen door de medewerker van Hello TV. Medewerker wist me te overtuigen een maat grotere TV aan te schaffen. En daar hebben we geen spijt van. Erg blij met TV.