HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
HelloTV heeft een goede reputatie waarvan ik gemerkt heb dat ze deze ook graag willen behouden. Na contact via mail ben ik snel en vriendelijk geholpen met duidelijk advies en informatie over het product. Na akkoord over het aankopen van een buitenkansje met flinke korting, kocht onverhoopt gelijktijdig iemand anders het online. Uit coulance werd mij hetzelfde product maar dan splinternieuw aangeboden voor dezelfde korting met enkel €50 bijbetaling.
Wij zijn voor HelloTV gegaan daar onze zoon ook zeer tevreden was met de aanschaf van zijn TV en ook hoe de service was.
Yorick heeft onze TV keurig opgehangen, was zeer secuur heeft ook alles rustig uitgelegd, geen haast werk.
HelloTV heeft een uitstekende service en dito monteurs, bij een volgende keer gaan we zeker weer naar hen toe.
Fijne winkel! Met vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie deal gekregen voor het inruilen van mijn oude tv.
Alles zeer duidelijk, zeker ook na whatsapp. verkeer.
Goede info. Aflevering duidelijk hoe en wanneer.
Ook de site is zeer
duidelijk.
Conclusie top bedrijf!
Ik werd vriendelijk en goed en deskundig geholpen.
Waren op zoek naar 2 dezelfde televisies. Hebben via de button “klik hier voor de beste prijs” hebben we een aanvraag gedaan en kregen nogmaals € 20,00 korting per toestel.
Wilden ze eigenlijk ophalen in de winkel, maar toen dat niet mogelijk bleek, hebben ze te exemplaren gratis opgestuurd.
Zeer vlotte en vriendelijke communicatie (wel duidelijk gestandaardiseerd). Snelle verzen vlotte levering.
Achteraf wel om de rekening moeten vragen, want die hadden ze volgens mij niet toegestuurd. Ook deze werd binnen no time toegestuurd!
Niets dan lof voor dit bedrijf!
Na onze chat met ida kreeg ik snel een akkoord voor de koeting en voor het ophalen van de sonos werd heel snel gehandeld in de winkel hebben we een klein gesprekje gehad met de medewerker over tcl ben namelijk ook opzoek naar een nieuwe tv vond alleen het prijs voor mijn tv om in te ruilen beetje te laag maar goed dat is niet een reden om niet een nieuwe tv te kopen
Uitstekende voorlichting en een goede deal kunnen sluiten over inruil TV.
Perfect.
Het is een 7 geworden omdat de verkoper beter had moeten inschatten/aanvoelen dat ik als klant precies wist wat ik wilde. En dat ik niet op een microvezel doekje zit te wachten met een hele uitleg. Voor de rest prima service en kwaliteit.
Hele fijne communicatie, een zeer goed aanbod, en levering was erg snel. Zeer tevreden over Hello tv
Snelle service en goede aanbieding
overzichtelijke website en goede aanbiedingen, snelle levering.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de communicatie vlot en makkelijk verloopt en er een snelle terugkoppeling is op mijn vragen en dat vind ik heel prettig.Ook de afspraak kon ik snel inplannen en dat is ook heel fijn met een volle agenda.De meneer die de installatie uitvoerde was zeer vakkundig en attent en heel bereidwillig om me dingen uit te leggen.
Correcte levering en service
Overzichtelijk aanbod en presentatie. Daardoor extra gemakkelijk om een goede keus te maken.
Zowel online als in de winkel (Groningen) fijne, klantgerichte benadering.
Snelle levering
fijn bedrijf die met je meedenkt
het gekozen exemplaar was niet op voorraad en er werd daardoor een betere tv aangeboden zonder extra kosten
Er is veel tijd genomen om mij van advies te voorzien en een snelle en correcte levering!
Fijne winkel, HelloTV Den Bosch! Online een perfecte deal gekregen, inclusief een mooie inruil voor mijn oude tv. In de winkel werd ik super geholpen. Het was even passen en meten, want de medewerker zei nog grappend dat de tv never nooit in mijn auto zou passen. Maar jawel hoor… die 65 inch Samsung ging er nét in. We hebben er samen goed om gelachen.
Ik kom hier zeker terug. Dit was inmiddels mijn tweede aankoop bij HelloTV Den Bosch en beide keren top geholpen!
Goed geholpen en blij met onze tv
goede en vriendelijk personeel,behulpzaam en met goede kennis een betere keuze gemaakt.
goede, vriendelijke en correcte houding van medewerker
Ik kwam voor een prijspakker/geretouneerd product, maar kreeg meteen voor vrijwel hetzelfde geld het aanbod om eenzelfde nieuwe tv te kopen bij hello. Vervolgens bleek dat de schroefgaten van de standaard niet goed zaten. Hello komt mijn tv nu netjes omruilen. Vrijwel direct antwoord op de chat bij vragen is ook heel prettig. Voel me gehoord en geholpen
Vriendelijke en behulpzaam personeel
Mooie buitenkanje tv kunnen kopen met een behoorlijke korting. Blij mee