HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Bijzonder fijn geholpen via in 1e instantie de mail en bij het ophalen van de nieuwe LG OLED tv i.v.m. inruil van de oude QLED tv, opnieuw fijn geholpen, uitgebreide uitleg etc.
Communicatie en prijs goed. Levering vertraagd door postnl maar in goede orde ontvangen. 1 minpuntje alle vragen zouden in 1 mail kunnen ipv stuk of 6.
Mega goede service!
Duidelijk advies en scherpe aanbiedingen. Mooie deal kunnen sluiten voor een combinatie van TV en geluid
De prijs van de televisie was interessant winkel is in de buurt in Naarden prima geholpen door redneij alles laten aansluiten en de televisie laten ophangen door Edwin ging allemaal prima hello tv is wat mij betreft een aanrader met vakmanschap
Snelle reactie van het team van HelloTV. Leuke inruil actie en SUPER snel bezorgd. Dus top service.
Het enige irritante vond ik dat ze je van alles willen verkopen naast je tv, ook als je bij de eerste keer al zegt dat je niets extra’s nodig hebt.
Hele goede service, Danny de installateur is een top gozer hij helpt je met alles.
Prima winkel om zaken mee te doen duidelijk in de communicatie en snelle respons waardoor je snel voor jou tot een goede deal komt.
Ik had een buitenkansje gekocht voor een scherpe prijs. Echter bleek dat na plaatsen van de bestelling dat hij al verkocht was. Ze belden me op met de vraag of ik een nieuwe TV wilde voor dezelfde prijs als de buitenkans! Top geregeld, en een snelle levering!
Goede service , na 2 keer een mankement te hebben gehad
Goed chatgesprek gehad, mooie prijs bedongen en snelle levering. Alles duidelijk en geen addertjes onder het gras zoals het nu lijkt.
Scherpe prijzen en nog extra korting! Snelle communicatie via de chat. Tegen 1700 uur besteld, volgende ochtend geleverd.
Top.
Heel prettig en direct to the point geholpen door XXXX. Per mail alles snel ontvangen en kunnen afhandelen.
Verzending volgens afspraak en ook dit ging perfect.
Toestel was deze maand vervaardigd en nu eens niet in Azië maar uit Polen.
Fantastische keuze in alle opzichten, ben er superblij mee.
Vandaag hebben we tv laten ophangen en installeren door D en W. van Hello tv Duiven!
Goede advies, netjes gewerkt ,goede uitleg en communicatie heel goed met ons.
Netjes alles achtergelaten en tv netjes aangesloten!
Medewerker is een vriendelijke man die rustig uitlegt en luistert naar je vragen. Alles is duidelijk uitgelegd en heel mooi en met beleid opgehangen. Wijnzijn heel blij met de tv en de service.
Fijne, vriendelijke en professionele service zowel in de winkel als de monteur/plaatser aan huis!
Eerst was ik een beetje wantrouwend. Ik ben het niet gewend dat je eerst om korting moet vragen. Maar toch heb ik het gedaan en kreeg een mooie deal aangeboden.
De communicatie verliep ook vriendelijk en netjes. En natuurlijk worden er nog een paar vragen gesteld over extra accessoires. Maar totaal niet opdringerig of iets wat er ook maar op lijkt.
De bezorging verliep ook helemaal volgens afspraak.
Kortom, een tevreden klant.
Goeie deal gesloten en prima geadviseerd, overzichtelijk showroom volop keus. Op de dag van aflevering op de afgesproken tijd bezorgd. De bezorgers hebben de tv netjes op de plek geplaatst en geïnstalleerd.
Complimenten aan de medewerkers van Hello TV .
Goede deal kunnen sluiten. Snel geleverd en product precies zoals verwacht
The tv my friends recommended was I thought too expensive for me but when I looked on Hello TV it gave me a basket discount that was spectacular. It said talk to our agent - so I asked if it was used, and they confirmed new in box. And if there were any other deals - and looking at many positive reviews decided to go ahead after getting an excellent deal for extra insurance. It arrived the next day, and even in time for me to take it indoors myself as I was heading out for my work in the afternoon on Saturday. Everything works very well and I'm delighted, would seriously recommend Hello TV.nl to anyone.
Prijzen zijn zeer goed, officiële dealer (bv handig bij cashback of garantie), snelle behulpzame chat en komen afspraken na.
Really the best client attention!
Mr Eertwijn explained me everything and made all the possible compares between products so that I got exactly what I want it!
Overzichtelijke en snelle webshop, met net zo'n snelle en goede levering! Grote blij
Goed geholpen bij de bestelling. Snelle reactie via mail en mijn aankoop was de volgende ochtend al in huis!
Erg blij met Hello tv
Ik heb 2 tv’s gekocht voor een hele mooie prijs.
Hello bewijst weer dat ze de goedkoopste zijn.
De service is ook betrouwbaar, ik ontving de televisie’s de volgende dag al.
Dank je wel Hello tv