HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Vandaag 7/nov 2025 kwamen 2 mannen mijn grote tv brengen.
WERD NETJES UITGEPAKT EN ETJES OP ZIJN PLAATS GEZET.
Mannen netjes gewerkt en ook alles geinstalleerd.
Nu genieten van die mooie LG tv
Professioneel bedrijf, met vriendelijke mensen met kennis van wat ze verkopen.
Onze amice XXX heeft ons fantastisch geholpen. Schitterende tv aan kunnen bieden met fantastische service!
Eigenlijk heel soepel gegaan. Kocht een 2e kans voor een mooi bedrag. Kleine hickup met de datum bezorging maar dat is netjes opgelost en de persoon was niet vies van het toegeven van een misverstand. Sterker dam volhouden dat je het allemaal goed doet. Tv is geweldig en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Ik heb een Samsung HW-Q990F (2025) gekocht. Aanvankelijk wilde ik de Q-series HW-Q990D (2024) vanwege de prijs, maar kon kiezen voor een persoonlijke “Deal” (was wel bang voor een “Trumpje”) Maar nee, Deal is zeker geslaagd. Via Samsung krijg ik een tablet cadeau, die ik weer kan inwisselen bij HelloTV. Zodoende betaal ik dezelfde prijs als die van 2024. Mooi toch!
Zondag besteld… Maandag in huis!
Waarom dan geen cijfer 10? Dat is meer omdat ik nogal gepusht werd voor extra verzekeringen/garanties…
Al met al een dikke verdiende 9 voor HelloTV!
Wij hebben een 85inch TV met beugel en soundbar besteld, wij zijn ontzettend goed geadviseerd. Vervolgens hebben wij alles laten ophangen en installeren door de monteur van HelloTV en ook hier zijn wij heel goed geholpen vervolgens weer geadviseerd over gebruik e.d. Hele vriendelijke medewerkers en je vraag wordt ook snel beantwoord. Ik heb verschillende medewerkers gesproken en allemaal waren ze erg klantvriendelijk.
Mooie aanbieding en prima geholpen in de winkel
Heel goede communicatie, ik wilde een bepaald type soundbar. Met de link vraag om korting kwam ik in contact met een medewerker. Uiteindelijk kreeg ik van hetzelfde type de nieuwste versie met uiteindelijk meer korting. Dit door een bepaalde actie vanuit de fabrikant.
De service en communicatie is top.
Verzendig ook heel snel.
Ik zal in de toekomst zeker weer hier kopen.
Snelle reactie op vragen en goede commerciële aanbod. Snelle levering en alles is zoals beloofd.
Snelle response, duidelijke communicatie, deskundig advies, uiteindelijk snel een goede deal en binnen 1 dag geleverd. Alles precies conform afspraak! Goede service. Kortom alleen maar positief.
Ik ben zeer tevreden, overzichtelijke site, installatie perfect afgeleverd, zeer goede service, petje af voor de instaleur die ik heb mogen ontmoeten, goed werk afgeleverd jongen, perfect.
Korting aangevraagd voor Philips OLED TV model 2024 en toen een goede aanbieding gekregen op een nieuwer model 2025 via chat. Na afsluiten chat via mail korting gevraagd op dit model om over te gaan tot aanschaf, maar de prijs was een stuk duurder. Via chat uiteindelijk de "beste" prijs weer gekregen. Helaas was het eerste model waar ik de korting voor vroeg en de interesse voor had 2 dagen later flink in prijs gezakt (ruim €300,-). Tijdens de chat werd nog gezegd dat er niet veel van de prijs af kon vanwege de al scherpe prijs...
bestelling als prijzen zijn gewoon top. Snel geleverd wat ik besteld heb en advies is ook aanwezig, mocht het nodig zijn, voor mijn aankoop niet nodig maar het is fijn om te hebben als het nodig is.
Goed advies, ruime keuze en meedenkend vriendelijk personeel.
Tv vandaag geplaatst door een fijne medewerker, Edward, die netjes werkte en na plaatsing een duidelijke uitleg gaf op mijn vragen.
Ik was op zoek naar een TV beugel. Ik werd goed geholpen in de winkel van Breda.
De tv beugel was dmv een buitenkansje goedkoper op de hellotv website.
Mijn verzending kwam snel binnen (dankzij postNL).
helloTv kan ik aanraden
Zeer goede informatie on line ontvangen van jullie verkoper Youri
Beste aanbieding
Omruilen van een sony systeem naar een sonos ging zonder discussie. Tevens werd de lagere prijs van de sonos elders, geëvenaard.
Product goed en snel geleverd zoals beloofd.
Vriendelijk personeel. duidelijke info. goede chat als je online wil bestellen. Mogelijkheden voor inruil korting. Fijne installateur.
Snel antwoord en levering. Voor het gevoel een goede deal gemaakt.
Goede afhandeling van de aankoop en uitstekende service. Ophangen en installeren van de tv snel en zeer vakkundig gedaan.
Duidelijke informatie meedenkend en klantvriendelijk
Zeer goed geholpen door Ivo, alles via de mail.. reageert snel en beantwoord alle vragen goed en duidelijk.
Top bedrijf ! 3 aankopen gedaan . Duidelijk advies . Leuke korting gekregen . En top apparatuur !