HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 43759 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Wederom door X geholpen bij de installatie van de tv-beugel, zeer vriendelijk en verstaat zijn vak! Perfect opgehangen en hield rekening met al mijn wensen , zelfs als ze iets over de top waren. Is ook een echte liefhebber dus vindt het leuk om mee te denken. Top werk geleverd, bedankt!
Goed online geholpen, een tweedekans met zelfde Garantie als nieuw aangeschaft, scheelt ruim €100,- . T.o.v. andere winkels een verschil van €400,-.
Snel geleverd volgens afspraak, keurig te woord gestaan. Aanrader om hier een tv aan te schaffen.
Nette manier van benadering. Niet opdringerig en behulpzaam.
Heel goede ervaring met HelloTV! Van begin tot eind perfect geholpen bij de aankoop van een TV. Wij kregen een zeer aantrekkelijke prijs.
De medewerker nam uitgebreid de tijd, beantwoordde al onze vragen en gaf waardevolle tips over waar je echt op moet letten bij het kiezen van een tv-toestel. Alles ging super vlot. Zelfs de levering was helemaal ok.
Alles was goed behalve de levering van postnl 2 tv's zouden eerst komen toen weer niet vanwege sneeuw. Nieuwe datum afgesproken komt er 1 tv toch op de afgesproken dag en andere 3 dagen later. Heel vreemd eerst komen ze samen dan komen ze apart. Snap er helemaal niets van.
Heel fijn geholpen, goed meegedacht en ook aantal keren gebeld ivm installeren. Hartstikke goed te woord gestaan.
Perfect geholpen
Prima bezorging in een mooie verpakking. Tevreden over het proces en de levering.
Duidelijke uitleg, ook over de extra bijgekochte garantie
Ik ben enorm goed geholpen!
Zowel op de website als in de winkel (Tilburg) zelf.
Erg klantvriendelijk en helpen je met je vragen en geven tips.
Ik ben met Hello Tv in aanraking gekomen via een kennis die mij hun adviseerde.
Mooie shop met verkopers die verstand van zaken hebben.
Netjes geholpen en goed advies gekregen waarna ik de tv voor een goede prijs met flinke korting heb gekocht.
Bij levering bleek de tv wat krom te zijn en moest helaas retour, echter is dit super netjes en direct opgepakt! de tv is na een nieuwe afspraak omgeruild door de monteur, die netjes alle tijd nam om te helpen en extra aanvullend advies te geven.
Super blij met de Tv en de service is top van Hello Tv
Daarom zou ik het een ander ook zeker aanraden.
Fijne winkel en duidelijke uitleg en mooie Black Friday korting. Alles thuis laten installeren en deze man was erg netjes en heeft alles keurig geïnstalleerd. Het enige nadeel vond ik dat het lang duurde voordat er een afspraak gepland kon worden voor installatie meer dan 1 maand. Maar over het algemeen zeer tevreden.
Vriendelijk geholpen in de winkel in Amsterdam.
We gingen met een mooie tv naar huis waar we nu met veel genoegen naar kijken.
Keurige winkel met goed vergelijkbare opstelling.
Via de website had ik al eerder vriendelijk contact gehad en kreeg ik zeer snel antwoord op mijn vragen.
De prijs was ook prima!
Ruime parkeergelegenheid en goed bereikbaar.
Een aanrader!
Vlot en goed geholpen. En bovenal een vriendelijke verkoper
Duidelijke info van***** en de prijs is goed
Ik heb gekozen voor HelloTV vanwege de overzichtelijke site en goede klantenservice. Eerst zelf mijn selectie gemaakt en deze keuze laten controleren door een medewerker. Hierbij is nog een goedkoper alternatief aangeboden en een scherpe prijs gegeven! Top service.
We hadden onze keuze al vooraf gemaakt dus verkoper ****** kon eigenlijk weinig betekenen.
Echter, hij deed heel erg zijn best, lichtte alles toe en gaf heel bruikbare adviezen.
Op een heel prettige wijze, dat hebben we in andere winkels wel heel anders meegemaakt.
Jammer dat we onze keuze al gemaakt hadden anders had hij mogelijk een 10 kunnen verdienen.
Dank voor de prima service.
Goede prijs, goede service. Ik koos een model soundbar dat uit roulatie was, en ik werd meteen opgebeld (om 22u 's avonds) met de vraag of ik de opvolger wilde hebben. Ook deze werd aan een zeer scherpe prijs aangeboden.
Dit werd vervolgens nog de dag zelf opgestuurd. Een geoliede machine.
Snelle en keurige offerte per mail en fijn geholpen bij vragen. De tv was vrijdag besteld en hing zaterdag al aan de muur. Super tevreden over HelloTV!
Je kan veel vragen en op je vragen bieden en ze je de juiste oplossing. De goederen worden met een hele goede prijs aangeboden daarnaast ik kon mijn speakers elders goedkoper krijgen en na ze dat hebben getoond kreeg ik ze toch iets goedkoper dus ze denken echt mee !
mega tevreden. Ik begrijp echt wel dat wanneer je de klant het gevoel geeft dat er te onderhandelen valt of dat ze een korting krijgen dat het bevordelijk is voor de omzet. Het zal ongetwijfeld de prijsstrategie zijn. Maar ik heb echt een topdeal gekregen en ben er heel blij mee
Duidelijke info, prima prijs, snelle levering en een fysieke winkel. Meer heb ik niet nodig voor een nieuwe favoriete winkel.
Goed online geholpen door Jari en erg tevreden met de tv. Snelle, nette levering ook direct de volgende dag.
Keurig geholpen door medewerken en geadviseerd met de aankoop van een TV
Gewoon een winkel waar de klant nog goed voorgelicht wordt met zeer ruime keuze.
niet opdringerig maar kijken wat de klant wil en meedenken voor wat betreft de keuze van tv.
Tevens gebruik gemaakt van de installatie en ophang service,welke uitstekend uitgevoerd werd.
Alle randapparatuur geinstalleeerd dus gelijk gebruiksklaar.